https://www.budideozvezde.rs/
Zvezdaaaa, pevaaaa Marakanaaaaa

Moderators: _BataZiv_0809, anex
ima i anex ugovora. pise u anexu: e'o vam rinaka.Nivelacija wrote: ↑25/06/2021 19:18Fučetov znas li da Zvezda koja dolazi iz grada od 2 miliona ljudi i za koju jos navija pola Srbije i RS ima ispod 10 milja ljudi? Shvatas li kakve nebulozne pises?_BataZiv_0809 wrote: ↑25/06/2021 18:52Plus clanarine i to je to.Tempo wrote: ↑25/06/2021 00:19
ne treba vas 10k na protestima protiv migranta, nego treba vas 5k na svakoj utakmici celika da platite kartu 10 maraka i za godinu, dvije celik ce biti solventan i jak. kad bude solventan i jak doci ce i ozbiljni sponzori. onda ce biti jos jaci.
ali cek, cek. zar nisu navijaci onomad trazili da dzaba gledaju utakmice?
e pa jarane, eo vam kurcina. kino je 8 maraka, cigare 6, sat tenisa 12, sat bilijara 5. platite cenera jednom u dvije sedmice, gledajte i navijajte. mojne traziti od migranta da moje i nase pare daje u klub iz trece dzematske, mada to nema veze. da je prvak lige sampiona, mojne trazit nase pare.
Sto bi rekao Bekim Dino Pasalic nisi navijac sto kazes evo ja navijam, nego sto platis clanarinu svom klubu. Nema kluba ako nema svoju socijalnu masu i nema nidje na svijetu utakmicu gledat za marku.
20 hiljada clanova po 100 maraka i eto 2 miliona sto je odlicna polazna osnova. 27 feninga dnevno, nidje na svijetu ne mozes biti vlasnik kluba (upravljackih prava) za manje para.
Kad iza tebe stoji 20 milja ljudi, svako te drukcije gleda i tretira.
Jos spominjes Bekima koji je ojadio Čelik preko Laudrupa. Nikada loptu za omladinsku selekciju Čeliku nije donirao, vise se ti dao za Čelik u zadnjih godina iako ga ne pratiš uopste nego on. On ga je pokrao.
Migrant iz Vakufa sada finansira seoske puteve od prihoda Čelikovog stadiona. Vrati ono sto si potpisao instp Čeliku pripada vec 40 godina dok mu migrant nije oduzeo. Potpis pečat ugovor sve je tu
stadion nije celikov. stadion je gradski, kao sto su gradski i svi poslovni prostori.
ne znam kako si skontao da je mene zahebao... zamuti li ti se kada vid dok citas? idi i procitaj sta sam napisao u svim ostalim postovima koji okruzuju ovu glupost koju si napisao i na koju sam ti odgovorio. a Fudo ce tebe svakako zajebati, samo mislim da ces i kamate placati u njegovo ime. ja zasigurno necu. razlika izmedju tvoje zadnje recenice i mene je sto mene zaista zaboli kakav god ishod da bude. mogu se samo empatisati sa jednom, drugom ili obe strane...

_BataZiv_0809 wrote: ↑25/06/2021 19:50Ima, ali ovdje nije potpisan. A ugovor jeste. Nek plati ljudima ono na sta se obavezao svojim potpisom.
1.) Tuzili su. Nek pise sta god ko hoce, samo nivo komunikacije je da te bog sacuva
pa sta jos hoce?
Imaju 26 000 sa clanarinom od 10 eura._BataZiv_0809 wrote: ↑25/06/2021 19:27
Zvezdaaaa, pevaaaa Marakanaaaaa![]()
Ono sto je i on koristio dok je bio predsjednik kluba.
tako je. zato neka klub zivi od svojih clanova i svojih gledalaca, a ne od sirotinje.Kikibombona wrote: ↑25/06/2021 20:11Imaju 26 000 sa clanarinom od 10 eura._BataZiv_0809 wrote: ↑25/06/2021 19:27
Zvezdaaaa, pevaaaa Marakanaaaaa![]()
A haj uporedi znacaj Zvezde i Celika, historijski i sadasnji. Zvezda je klub od nacionalnog značaja za koji vlada Srbije izdvaja milione na godisnjem nivou.
Ako bi Celik ima 20k clanova, koliko bi trebala imati Zvezda koja ima 50 puta vise simpatizera?
...
Zenica je uzasno siromasan grad. Ljudima uvijek fali para za nesto sto im treba. Ljudi kod nas uzimaju kucanske aparate na rate, mnogi nemaju 500km u kesu.
...
Za mnoge stvari lobiram, ali me je stid reci nekome da plati 60km clanarinu za Celik, nekome ko se izlomi za male pare.
istina je to sto kazes, ali ja jos vise volim da 18k zavrsi u javnoj kuhinji ili domu za nezbrinutu djecu ili u subvencijama za prevoz do smetova i bistricaka. mozda bi 200k, godisnji prihod, mogli potrositi na kupovinu cc 400 bicikala koje bi gradjani besplatno i masovno koristili umjesto nextbajka. pa nagodinu jos 400.Kikibombona wrote: ↑25/06/2021 20:22Tu sirotinju sirotinjom pravi SDA i njihov gnjidavi okot Kasumovic i slicni.
A ja vise volim da 18k mjesecno zavrsi Celiku nego ratnim profiterima preko namještenih tendera.
Napisao si nebulozu jarane, kakvih 20k!??_BataZiv_0809 wrote: ↑25/06/2021 20:19Zakupnine od poslovnih prostora.
@Kikibombona postedi se truda drug, šište mi jajca za tu priču iskreno, nego decko tvrdi da imaju manje od 10 milja, ja u gugl ukuco crvena zvezda+clanovi i to mi izbacilo. Ispravka netacnog navoda in a nutshell![]()
Jos ih pitaju zivom lovomDržava Zvezdi i Partizanu oprašta ukupno 26 miliona evra duga!
Dakle, Zvezda i Partizan su za 6 godina od drzave dobili oko 75 miliona maraka, uz oprostene dugove.Država je, na razne načine, od 2014. godine, pomogla Fudbalski klub Crvena zvezda sa 727 miliona dinara, a Partizan sa 899,4 miliona (ovaj podatak je podudaran sa onim što je FK Partizan već objavio).
Mali je novinarima rekao da je država, bilo direktno iz budžeta ili preko ministarstava, ili indirektno, preko javnih preduzeća za Košarkaški klub Crvena Zvezda dala 1,626 milijarde dinara, a KK Partizanu sa 1,217 milijardi dinara, prenosi Fonet.
"Kada saberete te cifre, to je ukupno više od 4,4 milijarde dinara koje je država izdvojila preko raznih preduzeća, Grada Beograda, lokalnih samouprava, ministarstva, Vlade Srbije za funkcionisanje fudbalskih i košarkaških klubova Crvena zvezda i Partizan", rekao je Mali.
I ja sam vise volio da je umjesto vukojebina za koje nikad nisam cuo uredjena Travnicka ulica i mnoge druge, koje koristi ogroman broj ljudi, pa jebi ga, nista od toga... Seljackoj izdrkotini glasovi na prvom mjestu.Tempo wrote: ↑25/06/2021 20:27istina je to sto kazes, ali ja jos vise volim da 18k zavrsi u javnoj kuhinji ili domu za nezbrinutu djecu ili u subvencijama za prevoz do smetova i bistricaka. mozda bi 200k, godisnji prihod, mogli potrositi na kupovinu cc 400 bicikala koje bi gradjani besplatno i masovno koristili umjesto nextbajka. pa nagodinu jos 400.Kikibombona wrote: ↑25/06/2021 20:22Tu sirotinju sirotinjom pravi SDA i njihov gnjidavi okot Kasumovic i slicni.
A ja vise volim da 18k mjesecno zavrsi Celiku nego ratnim profiterima preko namještenih tendera.