"Propasti, ime ti je žena."
Shakespeare
Jest jest onoj vjestici u Mostaru i jest glavni cilj razbiti koalicijuMilenkov buraz wrote: ↑25/06/2021 14:41 Bezveze, Peđa treba da ostane, nije ovo vrijedno svega ovoga. Nemojte samo da razjebete koaliciju...nekima izlgeda to samo i jeste cilj.![]()
Ova iz Mostara je izgubili kompas, to malo slave joj udarilo u glavu. Naguzili je u Mostaru HDZ i SDA skupa sa Boskom.saale wrote: ↑25/06/2021 15:26Jest jest onoj vjestici u Mostaru i jest glavni cilj razbiti koalicijuMilenkov buraz wrote: ↑25/06/2021 14:41 Bezveze, Peđa treba da ostane, nije ovo vrijedno svega ovoga. Nemojte samo da razjebete koaliciju...nekima izlgeda to samo i jeste cilj.![]()
![]()
Sa Peđom se, ako ništa, barem bilo načisto što se tiče BH Bloka i saradnje sa SDP-om, a kasnije i NiP-om.Hakiz wrote: ↑25/06/2021 15:22Rekoh ja, izlazna strategija.Realniss wrote: ↑25/06/2021 15:08 Ko god misli da je uzrok situacija sa ovim komentarima Baralije oko Benjamine Karić razlog da Peđa da ostavku neka provjeri logičke sposobnosti.
Ovo je sasvim sigurno zadnja kap koja je prelila čašu i čovjeku je više pukao film.
Može li nam neko od 'insajdera' objasniti šta se ustvari izdešavalo?
Btw, Baralija je spremna dočekala ovu Peđinu ostavku:
https://ba.n1info.com/vijesti/irma-bara ... ki-proces/
i irma izbrisala post kojim smiruje strasti i najavljuje da će nastaviti borbu.
baš mi je krivo zbog peđe, jer je čovjek vizionar i jedna veoma bitna kockica u zajedničkom svrgavanju sda sa vlasti. sada, kada se to mora dogoditi na općim izborima i kada je idealna prilika, "njegovi" ga lešinare i trgaju kao hijene. ne slažem se u mnogo stvari sa njim, ali ga poštujem jer je izdržao silne napade, od toga da je četnik, da je gej i svašta nešto i čovjek opet ostao da se bori.Kojović: Ja nosim odgovornost za odluku o Mostaru
https://ba.n1info.com/vijesti/kojovic-j ... o-mostaru/
malakh wrote: ↑25/06/2021 15:45 kakvi lešinari. sada slušam izjavu ivane marić za source.ba. stranka mora braniti svoje članove, stajati iza svojih članova i u tom smislu optužuje peđu da nije branio irmu baraliju kada su se napadali sdpovci.
pa da se podsjetimo Mostara, kada su svi drvlje i kamenje bacali na irmu i bošku čavar:
baš mi je krivo zbog peđe, jer je čovjek vizionar i jedna veoma bitna kockica u zajedničkom svrgavanju sda sa vlasti. sada, kada se to mora dogoditi na općim izborima i kada je idealna prilika, "njegovi" ga lešinare i trgaju kao hijene. ne slažem se u mnogo stvari sa njim, ali ga poštujem jer je izdržao silne napade, od toga da je četnik, da je gej i svašta nešto i čovjek opet ostao da se bori.Kojović: Ja nosim odgovornost za odluku o Mostaru
https://ba.n1info.com/vijesti/kojovic-j ... o-mostaru/
Peđina dosljednost je jedan od razloga zašto sam ja do sada glasala za Našu stranku.tovarish wrote: ↑25/06/2021 15:19Vrlo vjerovatno da je ovo samo ta kap. Ali Kojović treba da ostane i da se zadrži kurs kojim stranka ide. Novi Gracić nam ne treba.Realniss wrote: ↑25/06/2021 15:08 Ko god misli da je uzrok situacija sa ovim komentarima Baralije oko Benjamine Karić razlog da Peđa da ostavku neka provjeri logičke sposobnosti.
Ovo je sasvim sigurno zadnja kap koja je prelila čašu i čovjeku je više pukao film.
Može li nam neko od 'insajdera' objasniti šta se ustvari izdešavalo?
Btw, Baralija je spremna dočekala ovu Peđinu ostavku:
Sta ce Maricka, jos jedna wanna be zvijezda na političkom nebu. Krivo joj sto su je diskreditirali za dogradonačelnicu, a s razlogom. Pa sad rovari i kao nesta se ona sveti. Twitter komentarisanje i mlacenje slame su za nje i neka se toga drzi.Realniss wrote: ↑25/06/2021 15:51malakh wrote: ↑25/06/2021 15:45 kakvi lešinari. sada slušam izjavu ivane marić za source.ba. stranka mora braniti svoje članove, stajati iza svojih članova i u tom smislu optužuje peđu da nije branio irmu baraliju kada su se napadali sdpovci.
pa da se podsjetimo Mostara, kada su svi drvlje i kamenje bacali na irmu i bošku čavar:
https://ba.n1info.com/vijesti/kojovic-j ... o-mostaru/![]()
To je to, sažeto.
Zgrozio sam se na izjavu Ivane Marić o Peđi. Ivana nikada nije bila član stranke, dobila je nominaciju za zamjenicu gradonačelnika iz vedra neba, i pošto su isplivale njene provale, stranka je morala povući kandidaturu kako bi sačuvali obraz.
Nevjerovatno kako su se brzo lešinari skupili nakon ostavke.
da me netko ne dočeka, jer se baš najbolje i ne snalazim sa društvenim mrežama.
Ova Facebook objava nije više dostupna. Moguće da je uklonjena ili su njene postavke privatnosti promijenjene.
Na znam šta je Irma umislila, ona i Peđa uopšte nisu ista kategorija.last mohicans wrote: ↑25/06/2021 15:55 Samo je Čudićka jos gora od Baralije. Nisam pratio politički opus ove druge, sve do izbora u Mostaru. Nakon cijele ujdrurme, shvatio sam da je obična guska koja pati da bude u centru pažnje, sa vrlo upitnim kapacitetima. Čudićka je samo modernija izvedba, previse je lični kompleksi opterecuju, iako ima parlamentarnog potencijala i to joj je plafon, kakav vrh stranke i bakrači. Nek vracaju Gratza, moze i Mustafic, ili Peđa nazad. Najvecu zrelost su pod Peđom doživjeli. Ostali nisu vrijedni pomena.
Kakav bolan Grac, on je uskocio u SDA voz i sa njim je zauvijek gotovo.last mohicans wrote: ↑25/06/2021 15:55 Samo je Čudićka jos gora od Baralije. Nisam pratio politički opus ove druge, sve do izbora u Mostaru. Nakon cijele ujdrurme, shvatio sam da je obična guska koja pati da bude u centru pažnje, sa vrlo upitnim kapacitetima. Čudićka je samo modernija izvedba, previse je lični kompleksi opterecuju, iako ima parlamentarnog potencijala i to joj je plafon, kakav vrh stranke i bakrači. Nek vracaju Gratza, moze i Mustafic, ili Peđa nazad. Najvecu zrelost su pod Peđom doživjeli. Ostali nisu vrijedni pomena.
Izbrisanomalakh wrote: ↑25/06/2021 16:02da me netko ne dočeka, jer se baš najbolje i ne snalazim sa društvenim mrežama.
na ovom članku sam vidio da post koji su citirali, ne postoji.
piše:Ova Facebook objava nije više dostupna. Moguće da je uklonjena ili su njene postavke privatnosti promijenjene.
pa provjeri i reci mi da li je izbrisan.

kakav fizički izgled? nije se zezala za fizički izgled.Anquilla wrote: ↑25/06/2021 16:04 Na znam šta je Irma umislila, ona i Peđa uopšte nisu ista kategorija.
Svaka joj čast za Mostar, to što je uradila, ali sigurno je Peđa liga iznad u ostatku BiH.
Sabina, uh...
Dobra retoričarka, ego izgleda veći od Irminog.
PS Za one koji ne vide ništa loše u neslanoj i neduhovitoj "šali" na račun fizičkog izgleda bilo koga, na javnoj platformi...
Nije mi jasno kako neko, ko pretenduje da sutra odlučuje o bilo čemu, može sastanak zvaničnika gradova upoređivati sa svadbama i slično.
Kakva je to uopšte šala?
Što onda nije uporedila i gradonačelnike Banja Luke i Mostara, zašto se ograničila na to kako na dvije slike izgleda Banjamina?
Baš dosta lično njena "šala" zvuči.
Stranka koja bi nas prodala prvom prilikom....last mohicans wrote: ↑25/06/2021 15:55 Samo je Čudićka jos gora od Baralije. Nisam pratio politički opus ove druge, sve do izbora u Mostaru. Nakon cijele ujdurme, shvatio sam da je obična guska koja pati da bude u centru pažnje, sa vrlo upitnim kapacitetima. Čudićka je samo modernija izvedba, previse je lični kompleksi opterecuju, iako ima parlamentarnog potencijala i to joj je plafon, kakav vrh stranke i bakrači. Nek vracaju Gratza, moze i Mustafic, ili Peđa nazad. Najvecu zrelost su pod Peđom doživjeli. Ostali nisu vrijedni pomena.