Već sam imao nekoliko časova vožnje i vozim kroz grad i po magistrali itd. ali jedno nikako da do kraja shvatim. Da li mi neko može navesti koje kombinacije kvačila i kočnice, samog kvačila, popuštanja kvačila do vage i svega toga postoje?
Da preciziram, ja sam svaki put zbunjen kada trebam, nakon što zakočim pred raskrsnicom ili pred uključivanje u neki put, da krenem da to nije realno, pogotovo mi je teško kada idem uz stranu nakon čega moram držati kočnicu stalno, pa onda treba krenuti pod kvačilom, a ne pod gasom i tek onda kad smotam krenem dodavat gas. Onda druga situacija - kada se uključujem sa npr. benzinske pumpe na magistralu, ja zakočim pred cestom i sve ali kad trebam da krenem tu nastane haos, ja to izvedem ali auto mi tako sporo ide i bukvalno ja to sve izvedem preeesporo itd i sad da ne bih iz sjećanja navodio kako sve to izvodim jer nisam ni ja siguran tačno šta sve pritisnem
Veliki je problem u tome što ne znam kada pustiti kočnicu, kada dodati gas, kada držati kočnicu, kada pustiti kvačilo, kada držati kvačilo, koliko držati kvačilo, zapravo je to najveći problem u svemu tome.