Govna. Svijet vakcinise vec 7 mjeseci i svako je nabavio makar nesto vakcina. Ova zelena marva nije ni jedne.pici wrote: ↑22/06/2021 17:17 zato ste i napravili sarajevsku gazu i krajisku zapadnu obalu... da mozete palamuditi i srati iz dijasporskih i uhljebljenih fotelja a ostali nek pocrkavaju...
NOVE DOZE
Sutra dolaze vakcine u FBiH, ali na nastavak imunizacije građani će morati još pričekati
fuuujjj gadite mi se...
Gradonačelnica Sarajeva
- apsidejzi
#1776 Re: Gradonačelnica Sarajeva
-
Patton44
- Grean
#1778 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ne pricaj gluposti KikiKikibombona wrote: ↑22/06/2021 17:19
A ti si vidim uzeo ime kluba koji je poznat po tome sto decenijama nije dozvoljavao nebaskijcima da prljaju 'casni' dres.
-
88Sioux
#1779 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Baski su unikatan i jedinstven mali narod na Zemlji, jezik im je izoliran i ne pripada ni jednoj poznatoj jezičnoj porodici, od prapovijesti su autohtoni na području u kojem sad obitavaju stiješnjeni između došljaka Francuza i Španaca koji su ih stoljećima agresivno potiskivali na sve manji prostor i pokušavali ih asimilirati i poništiti njihov identitet.
Ako Baski sada nemaju svoju državu sa kojom se mogu poistovjećivati i koji sada žive na ostacima ostataka od nekad većeg područja gdje su nekad živjeli onda mogu makar imati svoj nacionalni klub
Zato sam uzeo njihovo ime jer je očita paralela sa Bosnom i Bošnjacima.
Misliš na ove iz doline reke Ibar?
Otrovna ljubomora je prisutna na temi. El to zbog iskrenog osmeha Benjamine ili zbog Draškovog magičnog prstena, pitanje je sad.
Na svom Facebook profilu oglasila se i Irma Baralija, gradska vijećnica Grada Mostara koja je podijelila fotografije Benjamine Karić u posjeti Mostaru na kojoj se nalazi sa gradonačelnikom Kordićem i njenu fotografiju sa gradonačelnikom Banja Luke.
Baralija je napisala kako joj je malo nezgodno sada kad pogleda slike iz njihove posjete.
U komentaru ispod fotografije Bralija je navela poređenje kako je Benjaminina slika sa Draškom kao fotografija sa vjenčanja, dok je pak njena slika sa Kordićem kao fotografija nakon dvoje djece.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- So What!
#1781 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Kako osvježavajuće izgledaju na ovoj našoj tmurnoj političkoj sveni, mladi i obrazovani.
Prelijepa slika iz Banja Luke danas i nadam se da je ovo početak.
Prelijepa slika iz Banja Luke danas i nadam se da je ovo početak.
- i agree
#1782 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Evo mlada i prsten pokaza.Sretno mladenci!

-
vindfaker
#1783 Re: Gradonačelnica Sarajeva
da vam je ko poginuo od bližih u ratu ne daj Bože ne biste tako pričali... nemam ništa protiv ovog poteza al da je gradonačelnik BL normalan čovjek, a ne negator genocida i mali četnik.. a ova hanuma što mu ide u četnitet, ne znam kome je ona gradonačelnica, meni nije..
-
kox
#1784 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Naravno, pošto si ti glasnogovornik svih onih koji su nekoga izgubili u ratu sada znamo šta oni misle.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1785 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Problem je sto su najglasniji oni kojima niko nije poginuo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1786 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Koliko samo podvala i emotivnih ucjena, dan te nije jebo
Nije gradonacelnica ta koja donosi konacni sud niti ta koja svojim postupkom nekog ili nesto rehabilituje.
Nije gradonacelnica ta koja donosi konacni sud niti ta koja svojim postupkom nekog ili nesto rehabilituje.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1787 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Mnogi ovdje žive u nekim svojim mikrosvjetovima apsolutno nesvjesni činjenice da u državnim policijskim organima, obavještajnoj službi, tužilaštvu, pravosuđu rade ljudi kojisu altivno sprovodili genocidnu politiku.
Cijena zajedničke države.
Ako je to problem, gospodo, da se onda igramo razlaza?
- tramvajtrojka
#1788 Re: Gradonačelnica Sarajeva
ma sda pahuljice malo se tope na ovoj vrucini da je onaj neobrazovani papan skaka ovo uradio ovdje bi isti salameri i dijasporska bojna govorila 100% bihChmoljo wrote: ↑22/06/2021 18:32 Mnogi ovdje žive u nekim svojim mikrosvjetovima apsolutno nesvjesni činjenice da u državnim policijskim organima, obavještajnoj službi, tužilaštvu, pravosuđu rade ljudi kojisu altivno sprovodili genocidnu politiku.
kad zna se koja stranka saradjuje sa ujkanima i subarama onda guslaju znate mora se ruka pruziti i biti legitimni partner u zavaljivanju buducih generacija na sve tri strane sa kreditima za njihove uhljebe
- Hajvan
#1789 Re: Gradonačelnica Sarajeva
prd prd
smrd smrd
smrd smrd
-
Hakiz
#1790 Re: Gradonačelnica Sarajeva
U pravu si.Chmoljo wrote: ↑22/06/2021 18:32 Mnogi ovdje žive u nekim svojim mikrosvjetovima apsolutno nesvjesni činjenice da u državnim policijskim organima, obavještajnoj službi, tužilaštvu, pravosuđu rade ljudi kojisu altivno sprovodili genocidnu politiku.
U Srebrenici nije bio genocid. Nije bilo zločina i sud u Hagu je međunarodna zavjera protiv srpskog naroda.
Eto, sad kad smo se pomirili, hajmo pravit državu. A i ne moramo, ako Kosovo ima pravo na otcjepljenje...
- Chmoljo
#1792 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Čim napišeš nešto što nije ultimativna glupost nakaniću se i da ti odgovorim. Ovako, uživaj u infantilnoj samodopadnosti.Hakiz wrote: ↑22/06/2021 18:49U pravu si.Chmoljo wrote: ↑22/06/2021 18:32 Mnogi ovdje žive u nekim svojim mikrosvjetovima apsolutno nesvjesni činjenice da u državnim policijskim organima, obavještajnoj službi, tužilaštvu, pravosuđu rade ljudi kojisu altivno sprovodili genocidnu politiku.
U Srebrenici nije bio genocid. Nije bilo zločina i sud u Hagu je međunarodna zavjera protiv srpskog naroda.
Eto, sad kad smo se pomirili, hajmo pravit državu. A i ne moramo, ako Kosovo ima pravo na otcjepljenje...
-
Hakiz
#1793 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Izvini najpametniji, nisam te prepoznao. Nego, vidim da znaš, koliko košta da se pomirimo? Ali, nema veze, šta smeta da se družimo s nekim ko poštuje đenerale. Što Dražu, što Ratka. Mir, mir, niko nije kriv.Chmoljo wrote: ↑22/06/2021 18:53Čim napišeš nešto što nije ultimativna glupost nakaniću se i da ti odgovorim. Ovako, uživaj u infantilnoj samodopadnosti.Hakiz wrote: ↑22/06/2021 18:49U pravu si.Chmoljo wrote: ↑22/06/2021 18:32 Mnogi ovdje žive u nekim svojim mikrosvjetovima apsolutno nesvjesni činjenice da u državnim policijskim organima, obavještajnoj službi, tužilaštvu, pravosuđu rade ljudi kojisu altivno sprovodili genocidnu politiku.
Hajde, povedi jednu saradničku za Draška, da mu na uvce: Od Topole, od Topole pa do...
Last edited by Hakiz on 22/06/2021 18:59, edited 1 time in total.
-
aerodinamika
#1794 Re: Gradonačelnica Sarajeva
sakaka je za sadasnju gradonacelnicu bio druga dimenzija, radio je kao mazga na projektima za grad, i danas imamo rezultate tog rada, nazalost imao je dva tri lapsusa na koja su se svi fokusirali, ali niko ne moze poreci ono sto je ucinio za grad, proslo je skoro deset punih mjeseci od iybora, i sta smo vidijli od benjamine?
meni je ovo dana s bilo i pomalo degutantno za gledati, volio bih vise da ucine nesto za gradANE, nesto konkretno
-
Milenkov buraz
#1795 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Sa Chmoljom de možeš slagati ili ne slagati, još dok je bio AdminHakiz wrote: ↑22/06/2021 18:49U pravu si.Chmoljo wrote: ↑22/06/2021 18:32 Mnogi ovdje žive u nekim svojim mikrosvjetovima apsolutno nesvjesni činjenice da u državnim policijskim organima, obavještajnoj službi, tužilaštvu, pravosuđu rade ljudi kojisu altivno sprovodili genocidnu politiku.
-
Hakiz
#1796 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ne prebacujem ja njemu Srebrenicu.Milenkov buraz wrote: ↑22/06/2021 18:58Sa Chmoljom de možeš slagati ili ne slagati, još dok je bio AdminHakiz wrote: ↑22/06/2021 18:49U pravu si.Chmoljo wrote: ↑22/06/2021 18:32 Mnogi ovdje žive u nekim svojim mikrosvjetovima apsolutno nesvjesni činjenice da u državnim policijskim organima, obavještajnoj službi, tužilaštvu, pravosuđu rade ljudi kojisu altivno sprovodili genocidnu politiku.
Eto, sad kad smo se pomirili, hajmo pravit državu. A i ne moramo, ako Kosovo ima pravo na otcjepljenje..., ali prebacivati mu Srebrenicu i negiranje genocida je izvini ali pomalo shupachki.
- thekupus
#1797 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Skaka je bio budalaš i sramota za ovaj grad, čovjek koji je učestvovao u uhljebljivanju stotina SDA neobrazovanih jadova kroz JU Sarajevo, pogodovao desetinama SDA firmi direktnim pogodbama i isplatama iz budžeta, i privatizacijom javne imovine poput Vijećnice za potrebe jedne stranke. Hvala Bogu da smo ga se oslobodili.aerodinamika wrote: ↑22/06/2021 18:57sakaka je za sadasnju gradonacelnicu bio druga dimenzija, radio je kao mazga na projektima za grad, i danas imamo rezultate tog rada, nazalost imao je dva tri lapsusa na koja su se svi fokusirali, ali niko ne moze poreci ono sto je ucinio za grad, proslo je skoro deset punih mjeseci od iybora, i sta smo vidijli od benjamine?
meni je ovo dana s bilo i pomalo degutantno za gledati, volio bih vise da ucine nesto za gradANE, nesto konkretno
-
Piaty
#1798 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Skaka se druzi sa Bruce Dickinsonom, sta je ovo za njega. Valjda je bolje da se cuje za tebe u Londonu nego u fucking Laktasima.
Mislim da je uradio neke konkretne stvari koje su za grad.
Da se razumijemo, odvratne su mi sve stranke, ne pricam o tome i smatram glupim svakoga ko vazi o tome nesto i misli da je bitno. Govorim cisto o poziciji gradonacelnika.
P.s ne znam koja je Benjamina stranka, pretpostavljam SDP.
Mislim da je uradio neke konkretne stvari koje su za grad.
Da se razumijemo, odvratne su mi sve stranke, ne pricam o tome i smatram glupim svakoga ko vazi o tome nesto i misli da je bitno. Govorim cisto o poziciji gradonacelnika.
P.s ne znam koja je Benjamina stranka, pretpostavljam SDP.
- Chmoljo
#1799 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ne prebacuješ, ali isto tako nisi u stanju dobaciti do onoga što sam napisao. A što je gore, apsolutno nije ništa ober pametno rečeno. Ali za tebe, nepremostiva planina, pa onda ispališ glupost na koju se nije vrijedno osvrnuti uopšte.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1800 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Skaku je gurala SDA i mijesala ga ko Vegetu u sve. Radio, a ovi aminovili i ono sto nije posao gradonačelnika u današnjoj postavci nadležnosti. Pravili od njega i pripremali ga za budućeg premijera tipa Fadil Novalic. Da bude marioneta, kao sto i jeste.