Raja dovodi sve u pitanje...te amnezija...te ovo...te ono...pa reko da i tu nema nešto...vjeshalica wrote: ↑21/06/2021 02:26pa mislis da mu nisu nalaze izvadili kad su ga primili? gdje ti zivisGuadalajara wrote: ↑21/06/2021 02:18Ne mora nužno biti alkohol ili droga...mogu i neki lijekovi...U tim/ovim kombinacijama ima svega...vjeshalica wrote: ↑21/06/2021 02:12
jesu li? imas li dokaz? ako su cugali, ne vidimo nigdje sa nalaza obdukcije da je bio pod alkoholom, a sigurno su nalaze vadili,msm morali su,cim je primljen u bolnicu
Slučaj Dženan Memić
-
Guadalajara
#12076 Re: Slučaj Dženan Memić
-
Guadalajara
#12077 Re: Slučaj Dženan Memić
I ja sam tebi.vjeshalica wrote: ↑21/06/2021 02:26ja sam tebi rekla da ne moralisesGuadalajara wrote: ↑21/06/2021 02:21Nemoj moralisati. Pričam bez ikakvih emocija i bez ikakvog cilja da nekoga poserem. Mutna je i ova što je u pritvoru a Bgm i ovaj sto je ubijen...vjeshalica wrote: ↑21/06/2021 02:15
domacinska kuca,prevoznici, cim neko ima 20 maraka vise od tebe u dzepu odma pitas sa cim se bavio,idi ti pa kopaj prevezi i zaradi danas na turi ako znas umjesto sto laprndas po klixu i glumis moralnu vertikalu a ustvari si horizontala
-
Guadalajara
#12078 Re: Slučaj Dženan Memić
Mujo Allaha mi bio dobar ko hljeb. Raja prava...sa svima dobar... Normala čovjek...ne znam da se iko ikada na njega nešto požalio...
Ali ga pogrešno žensko društvo koštalo života. Zbog budalaština, malo seksa, ode glava...Kad imaš posla sa budalom...
Ali ga pogrešno žensko društvo koštalo života. Zbog budalaština, malo seksa, ode glava...Kad imaš posla sa budalom...
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#12079 Re: Slučaj Dženan Memić
Bibava kuja od 90+ kglast mohicans wrote: ↑20/06/2021 23:34 Sto je kujica minđom zavela da i ovaj blecak završi u cuzi,pa nek im djecu ulica odgaja.
- PlusSA
#12080 Re: Slučaj Dženan Memić
Veselo veselo
Nadam se pravdi da lanac padne aBd
Treba sad i raja maksimalno stati uz Memiće da se sistem eleminiše do kraja samo PRAVDA
Nadam se pravdi da lanac padne aBd
Treba sad i raja maksimalno stati uz Memiće da se sistem eleminiše do kraja samo PRAVDA
- GAU8
#12081 Re: Slučaj Dženan Memić
Puna usta pravde, a nijedna strana je ne poštuje.
Ovo samo govorim u ime jarana...
Ovo samo govorim u ime jarana...
- Nisrin
#12082 Re: Slučaj Dženan Memić
A niko nema realan dokaz da je Alisa bila prostitutka, nije Ilidza Ny ili Chicago pa da neko od raje dosad ne bi provalio i da se ne bi okolo pricalo, taxno ti sa Ilidze znaju gdje je izlazila, sa kim i gdje se kretala...
I njena porodicq je dobrostojeca te se iz tog razloga nije ni morala baviti prostitucijom, licno i ne vjerujem da se time bavila, ali s kim se petljala, druzila, to je vec pitanje...
A da se sve ovo konstruise radi i oko nje, je prosto nevjerovatno, nije vrijedna toga!
Sjetite se Burzicke s pocetka "Samo su se naguravali bez namjere da krene po zlu..."
I njena porodicq je dobrostojeca te se iz tog razloga nije ni morala baviti prostitucijom, licno i ne vjerujem da se time bavila, ali s kim se petljala, druzila, to je vec pitanje...
A da se sve ovo konstruise radi i oko nje, je prosto nevjerovatno, nije vrijedna toga!
Sjetite se Burzicke s pocetka "Samo su se naguravali bez namjere da krene po zlu..."
- GAU8
#12083 Re: Slučaj Dženan Memić
AKo je to izreceno, to onda znaci da definitivno nije bila (EDIT: saobracajna) nesreca.Nisrin wrote: ↑21/06/2021 08:06 A niko nema realan dokaz da je Alisa bila prostitutka, nije Ilidza Ny ili Chicago pa da neko od raje dosad ne bi provalio i da se ne bi okolo pricalo, taxno ti sa Ilidze znaju gdje je izlazila, sa kim i gdje se kretala...
Last edited by GAU8 on 21/06/2021 08:13, edited 2 times in total.
- JThomas
#12084 Re: Slučaj Dženan Memić
nema logike, nemoguće, nevjerovatno...ali optužnica koja iz aviona ne može da prođe je pet godina na sudovima, i još nije završena. dakle koliko god ne bilo logike, zbog nekoga i nečega jeste. da li zbog nje, da li zbog onoga ko je zadao udarac, oboje, nekoga trećeg, ko zna.
-
td_maajka
#12085 Re: Slučaj Dženan Memić
Cudno, ja bas cula na Ilidzi jos i prije nego su Dzenana ubili.Nisrin wrote: ↑21/06/2021 08:06 A niko nema realan dokaz da je Alisa bila prostitutka, nije Ilidza Ny ili Chicago pa da neko od raje dosad ne bi provalio i da se ne bi okolo pricalo, taxno ti sa Ilidze znaju gdje je izlazila, sa kim i gdje se kretala...
A jos mi cudno to za dobrostojecu porodicu, cija je glava kuce (Zijo) na sudu izjavio da se izdrzava od onoga sto mu rodjaci iz inostranstva posalju.
Berina, dosta je stvarno.
Nije porodica Mutap kriva za sve na svijetu, ali za ono za sta jesu, trebaju i da odgovaraju.
PS: mislim Alisin muz ne bi bio uhapsen da nema dokaz za njegovu prijetnju. Ipak, on - barem se cini tako - nema nikakve druge veze sa slucajem, osim sto je njen muz, a sjecam se da je Alisa nekad davno prijavljivala Arijanu da joj je prijetila, pa je Arijana bila pozvana na ispitivanje, pa posto nije bilo niti jednog dokaza da se to desilo u ovom univerzumu, nije ni uhapsena. I to je bilo dok je komesar bio jos Cosic ili onaj, ne sjecam se kako se zvao, njegov nasljednik tada i Dalida Burzic jos bila glavna kantonalna tuziteljica.
-
uvijekIInikadI
-
uvijekIInikadI
#12087 Re: Slučaj Dženan Memić
To je jasno sada vise i Dzou koji virtualizira svojim zivotom da nije bila saobracajna nesreca. Njega samo interesuje raspon rupa na felgama.GAU8 wrote: ↑21/06/2021 08:09AKo je to izreceno, to onda znaci da definitivno nije bila (EDIT: saobracajna) nesreca.Nisrin wrote: ↑21/06/2021 08:06 A niko nema realan dokaz da je Alisa bila prostitutka, nije Ilidza Ny ili Chicago pa da neko od raje dosad ne bi provalio i da se ne bi okolo pricalo, taxno ti sa Ilidze znaju gdje je izlazila, sa kim i gdje se kretala...
-
dzolix
#12088 Re: Slučaj Dženan Memić
Jedno je kad nekom prijetis da ces ga ubiti a drugo ako nekoga okrivljujes sumnjicis za nesto i navodis na hajku ili na zatvaranje.td_maajka wrote: ↑21/06/2021 08:18 S: mislim Alisin muz ne bi bio uhapsen da nema dokaz za njegovu prijetnju. Ipak, on - barem se cini tako - nema nikakve druge veze sa slucajem, osim sto je njen muz, a sjecam se da je Alisa nekad davno prijavljivala Arijanu da joj je prijetila, pa je Arijana bila pozvana na ispitivanje, pa posto nije bilo niti jednog dokaza da se to desilo u ovom univerzumu, nije ni uhapsena. I to je bilo dok je komesar bio jos Cosic ili onaj, ne sjecam se kako se zvao, njegov nasljednik tada i Dalida Burzic jos bila glavna kantonalna tuziteljica.
Bilo je dokaza u vezi Arijane, Alisa nije izmislila ali to nije bila prijetnja ubistvom i Arijana se pravdala time da se osjeca nesigurno pa je zato pozivala policiju da zatvore Mutape.
-
jefff
#12089 Re: Slučaj Dženan Memić
eto Keljmendi tariguzu senzacije
-
MensurM
#12090 Re: Slučaj Dženan Memić
Vidiš kako kad ima dokaze Muriz kaže ime.
Kad nema dokaze, ne kaže ime.
Kad nema dokaze, ne kaže ime.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#12091 Re: Slučaj Dženan Memić
Taj sto ga je udario, do sada je mogao izaci iz zatvora.
Da je rekao, pogurali smo se, posaketali, on mene, ja njega, nezgodno ga udario i umro. Ubistvo iz nehata, malo stela (jer je ocito ima cim se ovo ovoliko razvlači) ne bi dobio vise od 6-7 godina, mozda i manje. Uz fino vladanje do sada bi bio slobodan covjek.
Da je rekao, pogurali smo se, posaketali, on mene, ja njega, nezgodno ga udario i umro. Ubistvo iz nehata, malo stela (jer je ocito ima cim se ovo ovoliko razvlači) ne bi dobio vise od 6-7 godina, mozda i manje. Uz fino vladanje do sada bi bio slobodan covjek.
- preselio na ahiret
- skafiskafsnjak
#12093 Re: Slučaj Dženan Memić
Ljudi dragi...da Muriz laze, daaaavno.bi bio.iza resetaka. S druge strane su vrlo mocni ljudi. Prema tome.... Istinu govori, itekako.
-
td_maajka
#12094 Re: Slučaj Dženan Memić
Meni je Muriz u povjerenju rekao, da samo zbog tebe nece da kaze.
Nije to zato sto je ovaj uhapsen, pa nije protuzakonito reci njegovo ime, neeee...
Bio si i ti nekad bistrije pameti, ali dobro. Stari se, jbg.
-
MensurM
#12095 Re: Slučaj Dženan Memić
A ako ne prijeti, ne treba u zatvor i ne treba ga skloniti s ulice? Muriz je, ponavljam, ako zna ime ubice, dužan to podijeliti s organima reda. Inače, krši zakon. To je jedna stvar, a druga je društveno odgovorna da ubicu smjestimo gdje mu je i mjesto.preselio na ahiret wrote: ↑21/06/2021 09:06Kaze ime jer mu se prijeti,njemu da je moguci ubica prijetio vjerovatno bi isto napravio prema tome razmisljas u pogresnom pravcu.
-
MensurM
#12096 Re: Slučaj Dženan Memić
"Sutra ću i ime saopćiti, samo dok to prijavim u Tužilaštvo."
Nek isto napravi s ubicom i mirna bosna.
-
td_maajka
#12097 Re: Slučaj Dženan Memić
Alisa je nju prijavila da joj prijeti. I sam si rekao da nije prijetila. To sto Alisa pisanje o njoj shvata kao prijetnju, a pise se s razlogom, pa nije bilo nikakvog osnova za hapsenje Arijane ili bilo sta u tom smislu, to je ono sto sam ja i rekla.dzolix wrote: ↑21/06/2021 08:45Jedno je kad nekom prijetis da ces ga ubiti a drugo ako nekoga okrivljujes sumnjicis za nesto i navodis na hajku ili na zatvaranje.td_maajka wrote: ↑21/06/2021 08:18 S: mislim Alisin muz ne bi bio uhapsen da nema dokaz za njegovu prijetnju. Ipak, on - barem se cini tako - nema nikakve druge veze sa slucajem, osim sto je njen muz, a sjecam se da je Alisa nekad davno prijavljivala Arijanu da joj je prijetila, pa je Arijana bila pozvana na ispitivanje, pa posto nije bilo niti jednog dokaza da se to desilo u ovom univerzumu, nije ni uhapsena. I to je bilo dok je komesar bio jos Cosic ili onaj, ne sjecam se kako se zvao, njegov nasljednik tada i Dalida Burzic jos bila glavna kantonalna tuziteljica.
Bilo je dokaza u vezi Arijane, Alisa nije izmislila ali to nije bila prijetnja ubistvom i Arijana se pravdala time da se osjeca nesigurno pa je zato pozivala policiju da zatvore Mutape.
I neka ju je prozivala, i ja bih da je mog brata dovela odvela pod zemlju. Bravo Arijana, samo tako nastavi!
- skafiskafsnjak
#12098 Re: Slučaj Dženan Memić
Razmisljas plitko., Nema sta.MensurM wrote: ↑21/06/2021 09:09"Sutra ću i ime saopćiti, samo dok to prijavim u Tužilaštvo."
Nek isto napravi s ubicom i mirna bosna.
I sta ce dobiti.ako objavi ime ubice?
To djubrad s druge strane i zeli...jer na taj nacin bi zaebo.istragu.
-
td_maajka
#12099 Re: Slučaj Dženan Memić
Memso, nisi fulio profesiju. Za pravnika ne bi bio. 
-
MensurM
#12100 Re: Slučaj Dženan Memić
Kakvu istagu kompjuteru? Ne vodi se uopšte istraga za ubistvo. Hapse ljude jer su rezali krv sa džempera i jer su hitnoj javili da je jedna osoba povrijeđena, a ne dvije.skafiskafsnjak wrote: ↑21/06/2021 09:11Razmisljas plitko., Nema sta.
I sta ce dobiti.ako objavi ime ubice?
To djubrad s druge strane i zeli...jer na taj nacin bi zaebo.istragu.