Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tindbe wrote: ↑18/06/2021 18:40
Po čemu ovo nije penal.
Ide glavom na loptu i ovaj mu zavali lakat u nos.
Pa bliže je Lovren lopti.
Pa ako je bliže lopti, izbije je glavom i vozdra. Laktanje je uvijek bilo jednako prekršaju, a u ovom slučaju prekršaj u kaznenom.
Ne znam eto... Nisam strucnjak u ovim novim pravilima ali meni nije jasno kako neko moze skriviti penal nad igračem kojeg nije ni vidio da mu ide s leđa i dok skace na loptu.
Pa ako je bliže lopti, izbije je glavom i vozdra. Laktanje je uvijek bilo jednako prekršaju, a u ovom slučaju prekršaj u kaznenom.
Ne znam eto... Nisam strucnjak u ovim novim pravilima ali meni nije jasno kako neko moze skriviti penal nad igračem kojeg nije ni vidio da mu ide s leđa i dok skace na loptu.
Pa sta ako ga nije vidio?
Mislim, raspravlja se o namjeri... Pa mozes nekoga faulirati nenamjerno.
Pa sta ako ga nije vidio?
Mislim, raspravlja se o namjeri... Pa mozes nekoga faulirati nenamjerno.
Ma vidis da ne mozes, nemoj slucajno da se ukljuci logika
Sudija je donio odlicnu i jako inteligentnu odluku.
Šta se sve svira ko penal, ovaj je više nego opravdan. Na kraju krajeva dosuđen je nakon sugestije VAR-a i gledanja snimka.
Opet, s druge strane, ako je ovo penal, onda smo mi protiv Francuza u martu debelo oštećeni