Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#21001 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

Black swan wrote: 18/06/2021 13:10
pici wrote: 18/06/2021 12:28 nasH labudan je legitimni... tako da s punim pravom more frcat kradeze pamflete... eeeeee da je visHe takijeH, sad bi bili europejci su njiHovima vrijednostima... kulturoloskim.
haj reci da nije tako da ser hrvat stalno ne mora dokazivati
te što mislite o ovome te koji je vaš stav o ovome
što misliš o ovome a što o onome
uglavnom vruće teme i bolne točke iz posljednjeg rata i poraća

i onda zaključiš i kažeš idi begaj boli me đon i za vas i vaše ispitivačke metode
sHa se ima pravi i legitimni dokaziva, certifikat od gruda i udri brigu na veselje, dupla domovnica, braniteljska udruga, potpora kunama iz matice, uvala kladila bosnjama... ma ljepota... e jos da je certificirani treĆi, to bi bilo veselje i vatromet i maškare ... Čaprljane like this
dalmatinka

#21002 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Milenkov buraz wrote: 18/06/2021 13:39
Pa bolan onda barem zašuti ako ništa. Dakle istina je da nema te rezolucije koju je, po uzoru na CG, Hrvatska donijela 2009 godine u svom Saboru.
https://www.sabor.hr/sites/default/file ... RENICA.pdf
Milenkov buraz

#21003 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Milenkov buraz »

dalmatinka wrote: 18/06/2021 14:31
Pa bolan onda barem zašuti ako ništa. Dakle istina je da nema te rezolucije koju je, po uzoru na CG, Hrvatska donijela 2009 godine u svom Saboru.
Hvala Dalmatinka, ja nisam uspio naći ovaj dokument, izvinjavam se pogriješio sam.
detroit-mercy

#21004 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by detroit-mercy »

Black swan wrote: 18/06/2021 13:10
pici wrote: 18/06/2021 12:28 nasH labudan je legitimni... tako da s punim pravom more frcat kradeze pamflete... eeeeee da je visHe takijeH, sad bi bili europejci su njiHovima vrijednostima... kulturoloskim.
haj reci da nije tako da ser hrvat stalno ne mora dokazivati
te što mislite o ovome te koji je vaš stav o ovome
što misliš o ovome a što o onome
uglavnom vruće teme i bolne točke iz posljednjeg rata i poraća

i onda zaključiš i kažeš idi begaj boli me đon i za vas i vaše ispitivačke metode
Na koji nacin se mora dokazivati i kome dokazivati :skoljka:
Humljanin

#21005 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Humljanin »

dalmatinka wrote: 17/06/2021 23:31
DonieBrasco wrote: 17/06/2021 22:20 Crna Gora usvojila rezuluciju o negiranju genocida u Srebrenici, poricanju i obiljezavanju dana sjecanja istog 11. jula !

Ima li Hrvatska snaga da se isto uradi, to bi trebala biti formalnost kod njih ?
Hrvatska je 2009. donijela rezoluciju o Srebrenici. Po vama bi je valjda trebala donositi svakih 10 dana a i tada ne biste
priznali da je to napravljeno.
Kome dosad nije jasno da to nema veze sa žrtvama nego sa politikom, tome džaba crtati.

Nema mi veće gadosti od unovčavanja tuđe krvi i kostiju.
Humljanin

#21006 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Humljanin »

Milenkov buraz wrote: 18/06/2021 15:39
dalmatinka wrote: 18/06/2021 14:31
Hvala Dalmatinka, ja nisam uspio naći ovaj dokument, izvinjavam se pogriješio sam.
Ništa, i drugi put ti tako đonom. Nema to nikakve veze. Onda kad te netko poklopi odgovori "sorry" i ko da ništa nije bilo.

Da sam se ranije uključio u raspravu ja ti ne bi postavio nikakav dokaz dok ti ne bi obećao da ćeš izbrisat klix profil ako ti dokažem da si u krivu.

Ovako ostade ti na klixu maltretirat normalne ljude i nikom ništa.
Sutra ćeš opet pisat "uzpovci, krivousti, katolibani, ovo ono.."

I onda opet plakat kad te netko poklopi.

Đon obraz, ništa drugo.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#21007 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Nevezano za ovo zato ne trebas mariti sta pisu

Jebote kakvo virutalno maltretitanje ljudi
Gostiju iz hrvatske :roll:

Samonignore
ultima_palabra

#21008 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

Humljanin wrote: 18/06/2021 16:26
DonieBrasco wrote: 17/06/2021 22:20 Crna Gora usvojila rezuluciju o negiranju genocida u Srebrenici, poricanju i obiljezavanju dana sjecanja istog 11. jula !

Ima li Hrvatska snaga da se isto uradi, to bi trebala biti formalnost kod njih ?
Hrvatska je 2009. donijela rezoluciju o Srebrenici. Po vama bi je valjda trebala donositi svakih 10 dana a i tada ne biste
Kome dosad nije jasno da to nema veze sa žrtvama nego sa politikom, tome džaba crtati.

Znaci americki Kongres kad to usvoji, i to je unovcavanje zrtava? Na koji nacin tacno?
Humljanin

#21009 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Humljanin »

ultima_palabra wrote: 18/06/2021 16:37
Humljanin wrote: 18/06/2021 16:26

Znaci americki Kongres kad to usvoji, i to je unovcavanje zrtava? Na koji nacin tacno?
Nego šta je drugo nego unovčavanje žrtava? To nekome ko biva stalo do pokojnika? Jes, ali rodbini i prijateljima. Vidi se kako se ostatak drzave odnosi prema žrtvama.

Prigodno sjećanje samo kada treba dobiti političke poene.

Ili kad treba doslovno unovčiti tragični genocid štampanjem majica pa prodavanjem i sličnih rekvizita.

Napraviše dernek od Srebrenice.
ultima_palabra

#21010 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

Pitao sam konkretno pitanje, kad neki parlament usvoji rezoluciju o Srebrenici, ko tu dobiva pare i kako?
SaraFina

#21011 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

Black swan wrote: 18/06/2021 16:36 Nevezano za ovo zato ne trebas mariti sta pisu

Jebote kakvo virutalno maltretitanje ljudi
Gostiju iz hrvatske :roll:

Samonignore
Kakvo virtualno maltretiranje gostiju? Čovjek se ljudski izvinu, jer je propustio nešto, ali ti bi sad harangu radio.
Nemoj da ti ja postam temu iz susjedstva, sa susjednog virtualnog općilišta, gdje svi mi Bosanci imamo trajne banove.
Pa da vidiš šta je maltretiranje. Uostalom, ne trebam ti postati i sam učestvuješ u istoj. I temi i općilištu, i ne samo ti. Zar ne? Da po nickovima idemo?

Pazi ti mantre. Počeo se kult žrtve graditi i na forumu. Klixu. A poklapačiti u susjedstvu. Kao da smo mi retardi. Kolektivni.
Milenkov buraz

#21012 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Milenkov buraz »

Humljanin wrote: 18/06/2021 16:34
Ništa, i drugi put ti tako đonom. Nema to nikakve veze. Onda kad te netko poklopi odgovori "sorry" i ko da ništa nije bilo.

Da sam se ranije uključio u raspravu ja ti ne bi postavio nikakav dokaz dok ti ne bi obećao da ćeš izbrisat klix profil ako ti dokažem da si u krivu.

Đon obraz, ništa drugo.
Vidi, nisam ti mislio odgovoriti ali evo pošto si bezobrazan da odgovorim.

Ti si živi primjer i dokaz tih koje nabrajaš "uzpovci, krivousti, katolibani, ovo ono.." i ono izvinjavam se se ne odnosi na tebe i slične tebi (ni u ludilu) već Dalmatinski. Ako trebaš još neko pojašnjenje molim te na PP da ne zatrpavamo temu glupostima.
detroit-mercy

#21013 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by detroit-mercy »

ultima_palabra wrote: 18/06/2021 17:13 Pitao sam konkretno pitanje, kad neki parlament usvoji rezoluciju o Srebrenici, ko tu dobiva pare i kako?
Ko je recimo u Kanadi dobio pare i zasto :skoljka:
I narvno da je familiji i onima sto su izgubili nekoga najvise stalo i osjecaju najvecu bol. Ali makar tim usvajanjem rezolucije ljudi pokazuju da ih doticu tudja stradanja i da bar donekle suosjecaju sa zrtvama i nepravdom.
Humljanin

#21014 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Humljanin »

Milenkov buraz wrote: 18/06/2021 17:37

Đon obraz, ništa drugo.

Ti si živi primjer i dokaz tih koje nabrajaš "uzpovci, krivousti, katolibani, ovo ono.." i ono izvinjavam se se ne odnosi na tebe i slične tebi (ni u ludilu) već Dalmatinski. Ako trebaš još neko pojašnjenje molim te na PP da ne zatrpavamo temu glupostima.
Samo potvrđuješ sve što sam napisao.

Opus na forumu ti je inače dosta toksičan, tako da ta nekakva izvinjavanja nakon što ljude zgaziš đonom nisu nikakva izvinjavanja nego samo zid pred kojim se nađeš.

Da imas ljudskosti ne bi pisao kao što pišeš nego bi fino raspravljao.
SaraFina

#21015 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

Usvajanje rezolucija prvenstveno je bitno zbog širenja istine o srebreničkom genocidu. Iz historijskih razloga također. (Presuda u Hagu je zacementirana) i tu nema kalkulacija da je VRS vodila neki odbrambeni rat za srpski narod.
-Nego je sa ostatkom JNA(VJ) počinila agresiju na nezavisnu i medjunarodno priznatu državu BiH,
- nevidjene i svirepe zločine nad nesrpskim življem,
- planiranea i sprovođena masovna raseljavanja nesrpskog življa sa teritorije pod kontrolom VRS.
- masovna silovanja
- GENOCID. U Srebrenici.

Za sve navedeno postoje presude. I osuđeni odgovorni zločinci.

Dakle, @Humljanin kako vlade država koje ovakvu rezoluciju usvoje, naplate to? Kako je HR naplatila? Kanada? USA? Kako će Crna Gora?
Humljanin

#21016 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Humljanin »

SaraFina wrote: 18/06/2021 17:50 Usvajanje rezolucija prvenstveno je bitno zbog širenja istine o srebreničkom genocidu. Iz historijskih razloga također. (Presuda u Hagu je zacementirana) i tu nema kalkulacija da je VRS vodila neki odbrambeni rat za srpski narod.
-Nego je sa ostatkom JNA(VJ) počinila agresiju na nezavisnu i medjunarodno priznatu državu BiH,
- planiranea i sprovođena masovna raseljavanja nesrpskog življa sa teritorije pod kontrolom VRS.
- masovna silovanja
- GENOCID. U Srebrenici.

Dakle, @Humljanin kako vlade država koje ovakvu rezoluciju usvoje, naplate to? Kako je HR naplatila? Kanada? USA? Kako će Crna Gora?
Naplaćuju lešinari tako da iskorištavaju ljudsku tragediju i razasute kosti po jamama u vlastitu sitnošićarsku korist. Sutra iste te žrtve i tragedije zaboravljaju, do nove prilike gdje mogu poentirati na nevinim kostima. Jel tako?

Ti bi to bar trebala znati. ;-)

Nitko nije ni rekao da je Hrvatska naplatila od BiH lobiranje u EU za izglasavanje rezolucije o Srebrenici niti je naplatila to što je 12.07 proglasila spomendanom na Srebrenicu.

Ne pravi se nevješta.
SaraFina

#21017 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

Humljanin wrote: 18/06/2021 17:57
SaraFina wrote: 18/06/2021 17:50 Usvajanje rezolucija prvenstveno je bitno zbog širenja istine o srebreničkom genocidu. Iz historijskih razloga također. (Presuda u Hagu je zacementirana) i tu nema kalkulacija da je VRS vodila neki odbrambeni rat za srpski narod.
- masovna silovanja
- GENOCID. U Srebrenici.

Naplaćuju lešinari tako da iskorištavaju ljudsku tragediju i razasute kosti po jamama u vlastitu sitnošićarsku korist. Sutra iste te žrtve i tragedije zaboravljaju, do nove prilike gdje mogu poentirati na nevinim kostima. Jel tako?

Ti bi to bar trebala znati. ;-)
Postavila sam ti nakon @ultima_palabra i ja konkretno pitanje. Dakle, molim konkretan odgovor. I obrazloženje šta bi ja to trebala znati? Evo spremna sam da čujem istinu. Iz tvoje perspektive. O kakvim lešinarima i kakvoj profitabilnosti se radi? Na koji način?
Nitko nije ni rekao da je Hrvatska naplatila od BiH lobiranje u EU za izglasavanje rezolucije o Srebrenici niti je naplatila to što je 12.07 proglasila spomendanom na Srebrenicu.

Ne pravi se nevješta.
Ne pravim se ja nevješta. Nego ti nemaš konkretan odgovor. Kako će evo Crna Gora kao zadnja naplatiti ovo izglasavanje rezolucije. Pusti Hrvatsku. I lobiranje i naplate 🧐

Neutralna C.G i Kanada?
Last edited by SaraFina on 18/06/2021 18:04, edited 1 time in total.
Milenkov buraz

#21018 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Milenkov buraz »

Humljanin wrote: 18/06/2021 17:49
Milenkov buraz wrote: 18/06/2021 17:37

Đon obraz, ništa drugo.

Samo potvrđuješ sve što sam napisao.

Opus na forumu ti je inače dosta toksičan, tako da ta nekakva izvinjavanja nakon što ljude zgaziš đonom nisu nikakva izvinjavanja nego samo zid pred kojim se nađeš.

Pa bolan zar si toliki mazohista, staviš me na ignore i miran si. To što tebi ne paše moje pisanje je najmanje moj problem. Imaju pravila, držim se istih u 99,9% slučajeva, onih 0,01% bezobraznih pošaljem na mjesto.
HarTar

#21019 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by HarTar »

💗 :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: 💗

Image
Truba

#21020 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Jebo zenske sportove

https://avaz.ba/zabava/kiosk/660849/ban ... -nacistima

Hustase lives
Rise of neustase
I cyberujko :lol:
HarTar

#21021 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by HarTar »

Black swan wrote: 21/06/2021 21:12 Jebo zenske sportove

https://avaz.ba/zabava/kiosk/660849/ban ... -nacistima

Hustase lives
Rise of neustase
I cyberujko :lol:
Svašta ima u božijoj bašči :lol: :lol: :lol:
Novak20

#21022 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

Milanović i Plenković zajedno odali počast antifašistima.

https://www.dnevnik.ba/dogadaji/premije ... skandirali
DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE

Premijer i predsjednik se rukovali i zajedno položili vijence, okupljeni skandirali Milanoviću
Truba

#21023 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

šta su trebali da se tuku :D naravno da će se rukovati
:thumbup:
Leverage

#21024 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Leverage »

Humljanin wrote: 18/06/2021 17:49 Samo potvrđuješ sve što sam napisao.

Evo ga, Nino Raspudić sa Aliexpressa nekom govori da mu je opus toksičan i poziva se na ljudskost, a pružio poganu bezobraznu jezičinu i vrijeđa koga stigne.

Začepi labrnju.
Humljanin

#21025 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Humljanin »

Leverage wrote: 22/06/2021 10:57
Humljanin wrote: 18/06/2021 17:49 Samo potvrđuješ sve što sam napisao.

Evo ga, Nino Raspudić sa Aliexpressa nekom govori da mu je opus toksičan i poziva se na ljudskost, a pružio poganu bezobraznu jezičinu i vrijeđa koga stigne.

Začepi labrnju.
Frajeru odakle tebe sad?
Zakasnio si sa ubacivanjem u neke jalove rasprave.
Smanji doživljaje.
Post Reply