Ta tvoja ponuda se može vidjeti samo na fb?
Ima nas koji nismo na fb
Moderator: anex
Ta tvoja ponuda se može vidjeti samo na fb?
Ovaj milestone zeMski??
Gdje si kupioeltroxin wrote: ↑16/06/2021 00:27 Milestone je kopija Millesime Imperiala, i vise je muski nego Sillage.
Na mojoj kozi bas dobre perfomanse, 10+ sati i “pumpa” ko lud okolo![]()
Sillage mozda oko 6 sati.
Obadva su skroz blizu orginalima s tim sto imaju dosta bolje perfomanse
Po mom skromnom sudu:
Milestone je 90% identican Creed MI
Sillage ofrlje 85% Creed SMW
Obadva puno blize orginalu i kvalitetniji nego Clud De Nuit Intense.
U Holandiji za 35 eura, pa ga prijateljica poslala meni.Edinz wrote: ↑16/06/2021 07:50Gdje si kupioeltroxin wrote: ↑16/06/2021 00:27 Milestone je kopija Millesime Imperiala, i vise je muski nego Sillage.
Po mom skromnom sudu:
Obadva puno blize orginalu i kvalitetniji nego Clud De Nuit Intense.![]()
eltroxin wrote: ↑16/06/2021 21:04U Holandiji za 35 eura, pa ga prijateljica poslala meni.Edinz wrote: ↑16/06/2021 07:50Gdje si kupioeltroxin wrote: ↑16/06/2021 00:27 Milestone je kopija Millesime Imperiala, i vise je muski nego Sillage.
Po mom skromnom sudu:
Obadva puno blize orginalu i kvalitetniji nego Clud De Nuit Intense.![]()
Vise ti se isplate vece bocice
To su baš zimski parfemi....kako idu sad kad je toplije vrijeme?artur morgan wrote: ↑17/06/2021 13:20 Trenutno Roberto Cavalli 100 ml, koštao oko mislim 120 KM...zadovoljan.
Najviše koristio Bvlgari Man in Black, nekako mi najbolji za moj dojam, radi promjene kupio ovaj gore.
Dobar mi je i Armani Code
Mislim da se ne može promašiti sa bilo kojim od ova tri.
Obično ih kupim u CM-u...izdvoje par boljih na sniženju.
Budu na snizenju i onda mi nebitno ljeto-zimakonektovan wrote: ↑17/06/2021 13:52To su baš zimski parfemi....kako idu sad kad je toplije vrijeme?artur morgan wrote: ↑17/06/2021 13:20 Trenutno Roberto Cavalli 100 ml, koštao oko mislim 120 KM...zadovoljan.
Najviše koristio Bvlgari Man in Black, nekako mi najbolji za moj dojam, radi promjene kupio ovaj gore.
Obično ih kupim u CM-u...izdvoje par boljih na sniženju.![]()
Od jeftnijih, zara vibrant leather, nikos sculpture, davidoff cool water, ck one....pa malo skuplji mont blanc explorer, bvlgari man extreme, versace eau fraiche, versace dylan blue, versace pour homme, D&G light blue intense,....artur morgan wrote: ↑17/06/2021 14:26Budu na snizenju i onda mi nebitno ljeto-zimakonektovan wrote: ↑17/06/2021 13:52To su baš zimski parfemi....kako idu sad kad je toplije vrijeme?artur morgan wrote: ↑17/06/2021 13:20 Trenutno Roberto Cavalli 100 ml, koštao oko mislim 120 KM...zadovoljan.
Obično ih kupim u CM-u...izdvoje par boljih na sniženju.![]()
Imaš neku preporuku za ljeto![]()
Da, isplativija su veća pakovanjaAdoxxx wrote: ↑17/06/2021 12:17Vise ti se isplate vece bocice
Body 85 ml - 85 KM
London 100 ml - 75 KM
Body 35 ml - 60 KM
London 50 ml - 65 KM