jes ti ovo
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Kren'o pa se predomislio...Optimist wrote:Sumnjiv mi je ovaj zracni jastuk kod pezoa ispred suvozaca, napola otvoren.
Prvi bold, sve nabrojano fabrika. Fabrika su do 300k km bile i kugle i krajnice. Zamijenio prevencije radi da mi ne bi kenjali na tehnickom, majstor mi rekao da su bolje ove sto vadi od onih sto ugradjuje.dgL_ wrote:Jel pumpa visokog pritiska fabrika? Dizne? Rezervar i crijeva od goriva?direstraits007 wrote:
Ponosni vlasnik dva komada 1.5 dCi koji su bez ikakvih intervencija na motoru presli preko 300k km. I jos uvijek voze. Samo grijaci promijenjeni. Kvacilo fabrika. Turbina, fabrika. Alternator, fabrika. Anlaser, fabrika. Interesantno je da se motor ugradjuje i u mercedes. Bez promjena na bloku i glavi. Kao i 1.6 dCi, bez promjena na bloku i glavi.
Nema veze sve i da jesu.. Ne vozim passata znas i sam francuza imam i zadovoljan sam pretezno... Jbg sitnica uvijek imas... Curka antifriz zamjeni crijevo, bobina, senzor Airbag lampica itd itd... Al sve su to gluposti i ja sam oprt pretezno zadovoljan...
I dan danas merceses C220 2006.g. Koji kosta 4-5 milja vise od ovog passata je KANTA u punom smislu rijeci... Pa eto stari je vozao i jedno i drugo... Sam kaze to... Sa passatom presao 130 hiljada, sa mercedesom tek 4-5 al nebitno je to sve...
Nisam ja to,ja planiram auto kupiti sad nekad,a ne u aprilucommendatore wrote:
jes ti ovo
Polujastuk...530i wrote:Kren'o pa se predomislio...Optimist wrote:Sumnjiv mi je ovaj zracni jastuk kod pezoa ispred suvozaca, napola otvoren.
PozdravPlivajuciZamajac wrote: ↑15/06/2021 07:19 Da danas kupujete vozilo i imate budžet do nekih 8500 KM šta bi kupili. Ostavio sam sa strane oko 2000 KM za servise, gume itd., tako da je ovih 8500 KM baš ide na auto sve Auto mora biti novije od 2010 godišta i da ima isofix.
dodao bih malo i uzeo 2010 Passata 6 2.0 TDI CRPlivajuciZamajac wrote: ↑15/06/2021 07:19 Da danas kupujete vozilo i imate budžet do nekih 8500 KM šta bi kupili. Ostavio sam sa strane oko 2000 KM za servise, gume itd., tako da je ovih 8500 KM baš ide na auto sve Auto mora biti novije od 2010 godišta i da ima isofix.
evo naletih i na ovo.. ja bih zanemario limarijska oštećenja i šajbu, da se to napravit za sitne pare.. ne znam kakav je kod njih motor, ali nadam se da će neko sa foruma dati mišljenje o motoru i autu generalno.. a fino je godište baš, jest da je slago malo za potrošnju..

sipaj i vozi sto bi rekli,zasto nema slike gepeka ?black_adrian wrote: ↑15/06/2021 14:24evo naletih i na ovo.. ja bih zanemario limarijska oštećenja i šajbu, da se to napravit za sitne pare.. ne znam kakav je kod njih motor, ali nadam se da će neko sa foruma dati mišljenje o motoru i autu generalno.. a fino je godište baš, jest da je slago malo za potrošnju..
![]()
e pa odlicno onda.. evo i gepeka

haha ma nista to,malo oravnat iznutra i zdravo,mislio sam da je rak(hrdja) neka krenula
Da, ali kad ispred šiša bara parkira sa VW logom...black_adrian wrote: ↑16/06/2021 07:22 Pa i Polo SDI ne ide, al zato i ne troši.. još plus mu nema šta otići. Ja ne razumijem kako vam nije žao sipat toliko goriva u auto koje ide kao zavezan za drvo.