Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BaDa wrote: ↑15/06/2021 17:11
a jel moguce da kod nas niko ne zna dal treba primiti drugu dozu ako si prebolovo koronu nakon prve doze.. zvao razne institucije i svi govore da ne znaju.
Mislim da su preporuke SZO da se sačeka da izađeš iz izolacije. Provjeri opet.
apsidejzi wrote: ↑15/06/2021 17:35
Do kada Srbija dozvoljava vakcinaciju gradjana drugih drzava? Ima li neki krajnji rok ili je "do daljnjeg"?
do daljnjeg samo je receno da na sajmistu nece biti i na jos jednoj lokaciji koja se prebaca na drugo mjesto
ako imas facebook potrazi grupu gradjani BIH vakcinisani u srbiji tamo se informacije razmjenjuju
Do kada Srbija dozvoljava vakcinaciju gradjana drugih drzava? Ima li neki krajnji rok ili je "do daljnjeg"?
do daljnjeg samo je receno da na sajmistu nece biti i na jos jednoj lokaciji koja se prebaca na drugo mjesto
ako imas facebook potrazi grupu gradjani BIH vakcinisani u srbiji tamo se informacije razmjenjuju
Odakle ova info o sajmistu? Neka mi rodbina treba na revakcinu na sajmiste u BG pa me interesuje to.
Odakle ova info o sajmistu? Neka mi rodbina treba na revakcinu na sajmiste u BG pa me interesuje to.
moja krivica sranje sam napisala tj nisam napisala tacno ,sto je pisano na grupu
bice na sajmistu samo ne u hali broj 3 od 20.6
bice u drugoj hali koliko sam procitala a u vezi sa pisanjem forumasice da se obustavlja vakcinacija,dakle ne obustavlja se na gore navedeni datum
ali da bi bio 100% siguran evo ti email od te"ambulante" gdje nas svijet ide tj hale 3
Ne mogu više čekati ove naše idiote koji štele da dobiješ jebenu vakcinu. Idem put pod noge pa sada ne znam, Priboj, Mali Zvornik, Loznica pa i dalje ako treba. Pretpostavljam da je radnim danima manja navala iz BiH ili griješim??
Vitezanin wrote: ↑15/06/2021 20:04
Ne mogu više čekati ove naše idiote koji štele da dobiješ jebenu vakcinu. Idem put pod noge pa sada ne znam, Priboj, Mali Zvornik, Loznica pa i dalje ako treba. Pretpostavljam da je radnim danima manja navala iz BiH ili griješim??
mogla bi biti navala u npr petak,cetvrtak,vikend biraj ponedeljak,utorak
gdje se nalazis? mozda da gledas da ides u mjesta koja ti nisu daleko,a usput prozovi i pitaj imajul na stanju ono sto trazis
Last edited by vjeshalica on 15/06/2021 20:09, edited 1 time in total.
Jao kako bode uši ovo Sajmište.
Sajmište ili Staro sajmište je dio Beograda koji je poznat po logoru u drugom svjetskom ratu.
Beogradski sajam je skroz drugo mjesto i tu se obavlja vakcincija.
Kad god neko kaže da je bio na sajmištu, ja sve kontam preživio streljanje. Doduše, kad bolje razmislim, ovo i ima smisla kod teoretičara...
mogla bi biti navala u npr petak,cetvrtak,vikend biraj ponedeljak,utorak
gdje se nalazis? mozda da gledas da ides u mjesta koja ti nisu daleko,a usput prozovi i pitaj imajul na stanju ono sto trazis
Iz Viteza. Gledao sam Priboj, Loznicu, Mali Zvornik i kolegica jedna iz Srbije mi sad poslala da u Bosutu vakcinišu nas iz BiH pa ću nešto od to 4 dok god ima neka od vakcina odobrenih od EU.
BaDa wrote: ↑15/06/2021 17:11
a jel moguce da kod nas niko ne zna dal treba primiti drugu dozu ako si prebolovo koronu nakon prve doze.. zvao razne institucije i svi govore da ne znaju.
Mislim da su preporuke SZO da se sačeka da izađeš iz izolacije. Provjeri opet.
izasao iz izolacije jucer... oporavio se sve se vratilo
tvojkomsija wrote: ↑15/06/2021 16:34
Prva doza AZ primljena u Beogradu, a druga kod nas u BiH. Gdje da idem po potvrdu, tj. Covid putovnicu? Jer planiram ici u EU u sedmom mjesecu.
last mohicans wrote: ↑15/06/2021 17:11
Gdje to? Sta ovo Niksic sere sa spominjanjem placanja Srbiji, da se Vučko naljuti,pa sve kapak. Nerko-trenerko, ne seri, ništa nisi sposobniji od Fadila! Neka se narod vakcinise i treba Srbiji platiti,jer je i te vakcine neko platio.
pa ako imaš hrvatsku putovnicu onda idi u Vrgorac. Mislim da ti je bliže. Kažu da nema gužve, a ima vakcina
Prva doza AZ primljena u Beogradu, a druga kod nas u BiH. Gdje da idem po potvrdu, tj. Covid putovnicu? Jer planiram ici u EU u sedmom mjesecu.
Na ovom linku drug imas opciju da se registrujes da si se vakcinisao van BiH i samo uploadujes potvrde koje si dobio nakon vakcinacije i to je to
Ima li naznaka kad ce ovako nesto napravit za druge kantone?
Vjerujem da postoji već neki mehanizam, nije moguce da se toliki narod vani vakcinise a da nasi nemaju sistema kako da prate to Ja bi nazvao prvu lokalnu bolnicu u svom gradu i samo pitao za situaciju
Na ovom linku drug imas opciju da se registrujes da si se vakcinisao van BiH i samo uploadujes potvrde koje si dobio nakon vakcinacije i to je to
Ima li naznaka kad ce ovako nesto napravit za druge kantone?
Vjerujem da postoji već neki mehanizam, nije moguce da se toliki narod vani vakcinise a da nasi nemaju sistema kako da prate to Ja bi nazvao prvu lokalnu bolnicu u svom gradu i samo pitao za situaciju
Pa bitno je samo da se zavede to digitalno nekako, vecina ima iskaznicu o imunizaciji koju dobijes kad se vakcinises. Cak i ovi sto su se ovdje vakcinisali po drugim kantonima. Sad bi logicki trebalo samo upisat te podatke s kartice ili skenirat i to je to.