Hrvati sasvim korektni, ali fali kvalitete naprijed. Rebić u Perišić jesu dobri ali su previše grubi na lopti i treba im nešto više prostora. Zato je očekivati da Kramarić dobije više slobode na terenu u idućim utakmicama. Na kraju, ovaj poraz ne mora značiti ni nužno katastrofu, u ovoj je grupi bolje biti drugi nego prvi radi daljeg križanja. Svakako su kvalitetniji od Češke i Škotske, i ako ne chokiraju vjerujem da će odraditi to vrlo lako.
Makedonci su mi super bili, iako su na kraju poprilično ubjedljivo poraženi. Njihovo trčanje i presing jučer mi je bio
Naravno, za nešto više falilo je kvalitete, ali dobro, ipak su debitanti i njima je i onaj gol značio puno.
Austrija, onako, mislim da mogu i bolje s obzirom na imena. Imaju tradicionalno loše golmane. I na prošlom EURO-u ih je koštao golman boljeg plasmana.
Holandija mi je čak i iznenađenje sinoć, očekivao sam lošiju partiju
Vidjećemo koliko mogu dalje. Nisu loša ekipa, ali je loš selektor. Wijnaldum je u dresu reprezentacije jedan sasvim novi nivo igrača.
Ukrajina je odigrala korektno, vidim kritike neke na njihov račun ali ono, meni su bili dobri. Imali su neke prilike i u prvom, stigli zaostatak od dva gola, trčali, borili se. Ne mogu biti nezadovoljni. Rutiniraće Austriju i Makedoniju.