Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonieBrasco wrote: ↑10/06/2021 18:41
Kakva su iskustva u Imelu, da li tamo uzimate procesor, maticnu, ram i ostale komponente ?
Ja kupujem u imelu iskljucivo sto u slucaju reklamacije mogu sam odnijeti u servis i ganjati,a ne kao kod vecine ostalih gdje predati artikal za rekalamciju zna stajati sedmicama u radnji dok se neko nakani da posalje u servis sto me izludjuje kao i vecinu raje.Naravno i zbog cijena koje su za dosta artikala znatno nize nego bilo gdje drugo.Uglavnom ako sta zapne u servisu i oni se zauzmu.
Svu narucenu robu dobavljaju kao i svi webshopovi iz CT-a,Kimteca i Asbisa.
Iskreno, ne vjerujem da ce cijene grafickih ''padati'' . Mislim da je ovo novi standard koji se nece mijenjati. Dalje od crnog petka necu cekati. Pristajem dati 2000 KM na rtx 3070.
Grof U Grofu wrote: ↑11/06/2021 16:39
Iskreno, ne vjerujem da ce cijene grafickih ''padati'' . Mislim da je ovo novi standard koji se nece mijenjati. Dalje od crnog petka necu cekati. Pristajem dati 2000 KM na rtx 3070.
Samo ako imas nekoga u Njemackoj da ti donese ovdje tesko da ces naci za 2000km.Naleti nekad kao ova 3060 Ti povoljno.
Ma prije mjesec dana je u imtecu bila aorus 3060 ti za 1650 KM, tako da vjerujem da ce se moci naci 3070 za 2000 KM. Nazalost, nemam nikoga u ''blizem inostranstvu'' . Trenutno su sve cijene kakve jesu i morat cemo ih prihvatiti htjeli mi to ili ne.
Grof U Grofu wrote: ↑11/06/2021 16:52
Ma prije mjesec dana je u imtecu bila aorus 3060 ti za 1650 KM, tako da vjerujem da ce se moci naci 3070 za 2000 KM. Nazalost, nemam nikoga u ''blizem inostranstvu'' . Trenutno su sve cijene kakve jesu i morat cemo ih prihvatiti htjeli mi to ili ne.
U imtecu nikad ništa nemaju na stanju
Veliki su prevaranti u pitanju kod njih ni termalnu pastu vise nebih uzeo
Pa 100% za praznike uzimati. Nas kidaju na cijenama. Koja je fora sa ovim likovima na olx koji prodaju tipa 3070 asus rog za 1600 KM . Garant prevara. Zato bjezim od olx kupovine ovako ''delikatnih'' komponenata. Bez garancije nista ne uzimam.
Grof U Grofu wrote: ↑11/06/2021 17:02
Pa 100% za praznike uzimati. Nas kidaju na cijenama. Koja je fora sa ovim likovima na olx koji prodaju tipa 3070 asus rog za 1600 KM . Garant prevara. Zato bjezim od olx kupovine ovako ''delikatnih'' komponenata. Bez garancije nista ne uzimam.
Grof U Grofu wrote: ↑11/06/2021 17:02
slobodno računaj tu cijenu x2 ... Za 1600 nema ni rtx 3060 .
kao sto kolega m416 kaze , cijene sa početka godine i poznata `ažurnost ` olx prodavaca
Jbga takva je situacija , i ja sam prije mjesec dana masno platio rtx3060 , da je sve normalno vj bi mogla izaci i 3080ti za te pare, i to neki top model tipa strix isl
Al šta je tu je