Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post Reply
Login77777

#10651 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Login77777 »

@vaučer :thumbup:

Fino cuti i normalnu stranu jednom ovdje. Ali de ti to objasni ovima sto botuju za Dragana.
SaraFina

#10652 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Slazem se. @vaučer 👍

Zao mi je.

Što se tiče ove upotrebe UZP, to je presuda Haga. I naravno da niko od Bošnjaka neće Slobodana, Tutu i sl smatrati nekim herojima. Ako to bilo ko očekuje lud je. Ali i forsirati UZP je potrošen mozdani dribling.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10653 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Truba »

vaučer wrote: 08/06/2021 12:17
snake81 wrote: 08/06/2021 11:55 Ono kad neko misli da je HDZ i Čović zaštitnik Hrvata. :lol: Sutra bi Čović potpisao da se 90% Hrvata u BiH raseli u Hrvatsku ili bilo gdje drugo samo da mu se garantuje mjesto u predsjedništvu i obavezno učešće u vlasti.
Čović je to već prešutno 'potpisao' svojim djelovanjem. Riječi su jeftine, djela ostaju i pamte se. Kao i većina političara u BIH, njegov fokus je samo i isključivo na držanje vlasti, cuclanje proračuna i koruptivno bogaćenje kroz javne nabavke. No za razliku od druga dva naroda u BIH, Hrvati tu igru mogu igrati puno kraće od drugih - jer nemaju materijalni ili demografski zalog koji mogu beskonačno trošiti. Ono što su imali je već potrošeno.

Za primjer moja obitelj je iselila prije 6 godina. Tad sam ja bio pod pritiskom obitelji jer 'gdje ćeš, imaš posao i djete'. Moji razlozi su bili političko-socijalni, dakle prezirao sam pomisao da odgajam dijete u neobrazovanom jednoumlju. Od tad do danas je iz šire obitelji ostao jedan član s djecom i jedan bez djece. Tri cijele mlade obitelji su odselile. Dakle jedna šira obitelj, šest mladih od kojih troje s djecom - iselili svi osim jednog člana s djecom i jednog bez. A imamo kuće, stanove, žive roditelje itd. I danas više nitko ne pita 'gdje ćeš' - nego pitaju 'kad ćeš ti' ove koji još uvijek nisu zatrli zrno nade.

Ovakvih priča imaš stotine u Zapadnoj Hercegovini - i to je prava ostavština Dragana Čovića. Ne jer mi je Dragan Čović trebao srediti posao, mogu to i sam, nego jer je svojim nepotističkim otrovom paralizirao društvo u dvodecenijsku komu u kojoj ljudi više ne razumiju koliko su daleko od normalnog života i koliko su zapravo poniženi.
Ja sam u nedjelju bio na sirokom brijegu...
Komentar jednog sarajlije
Nikad nisam vidio toliko ljudi na misi
A to je 3. Od 6 Toga dana

Bit ce 3 ciste etnicki homogene teritorije...nece vise biti hrvata za pokazivanjr kad odu topic vikic saric markovic itd...mlade generacije se ne petljaju u to...
To je zavrsetak etnickog ciscenja slobodnom voljom ekonomijom i prirodom

To ce biti tek pravi poraz ove politike koja se hvali tuzlanskim hrvatima i ostalim podobnim

Ostat ce opet minimalno 2 ciste rhvatske zupanije na ekstra poziciji sa 100000 ljudi da mrse racune
Govorimo o sf scenariju za 50 godina...
Zivi bili pa pricali tada
vaučer

#10654 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by vaučer »

Login77777 wrote: 08/06/2021 12:24 Fino cuti i normalnu stranu jednom ovdje. Ali de ti to objasni ovima sto botuju za Dragana.
Odustao sam je od objašnjavanja davno. Nisam jednom imao svađe do granice fizičkog nasrtaja s HDZ ukorjenjenim (čitaj uposlenim u EP, sjekira u med) članovima šire obitelji. Pokušavao sam ih pitati da mi nacrtaju šta to znači biti Hrvat bez da ijednom spomenu katoličku vjeru ili Repobliku Hrvatsku u kojoj ne žive. Pokušavao sam im objasniti kako to da ezan u preveče i sevdalinka NISU dio njihovog kulturnog identiteta ako su odrasli uz iste od rođenja. Pokušavao sam im reći da Dragan Čović ne može zastupati moje interese jer ne govori nijedan strani jezik, ne čita zanimljivu književnost (ako uopće čita išta osim emailova) i jer sam za razliku od njega iz obitelji koja nije imala članove Komunističke partije i gdje sami pišemo svoje diplomske i post-diplomske radove. Ali taj novo-nastali aparatčik/mediokritet hibrid osobnosti, koji često nalazi zaklon iza bedema HDZ-a, ne želi istjerivati istinu iz mraka. Oni o hrvatstvu znaju jako malo - a o budućnosti istog razmišljaju još manje. Njima je zastava važnije od Petra Gudelja ili Krleže, njima je pojaviti se na misi važnije od promišljanja o istinama vjere ili vlastitim grijesima. Ukratko - samo su ljuštura koja postoji kroz grupni identitet - to im je krajnji domet i maksimalna ambicija.
SaraFina

#10655 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Zakovao si po drugi put na temi @vaučer.👍 Ali da te ne lajkamo previše, optiziće nas ostatak Draganove ekipe, da smo brizni isključivo prema podobnim.
snake81

#10656 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by snake81 »

SaraFina wrote: 08/06/2021 12:01
snake81 wrote: 08/06/2021 11:55 Ono kad neko misli da je HDZ i Čović zaštitnik Hrvata. :lol: Sutra bi Čović potpisao da se 90% Hrvata u BiH raseli u Hrvatsku ili bilo gdje drugo samo da mu se garantuje mjesto u predsjedništvu i obavezno učešće u vlasti.
Pa sam je sjedio prošli mandat po tom istom IZ u presjedništvu. Što nije odbio mandat i rekao“ ne zelim da se HR narodu u BiH“ oduzima pravo biranja“. Postoji „ rupa“ da nam Bošnjaci mogu izabrati „ predstavnika“. Nego lik hladnokrvno sjedio kad je bio izabran. I ne samo on i ne samo tada. E Sad obzirom da postoji mogucnost totalnog izbacivanja HDZ-a 2022 iz vlasti i biranja 6 Hrvata u DN koji nisu iz stranke HDZ. Ajmo zacementirati vladavinu. I furati mantru o ugrozbi i obespravljanosti. Ugrozbi HDZ! Ne HR naroda. HR narod nije HDZ. Širi je to pojam.
Strah od gubitka vlasti i ništa drugo.HDZ u ovom trenutku možda ima i najveću moć u BiH,vlastodržci su svi"legitimni",svi rade protiv interesa BiH,ali hajmo kukati kako smo ugroženi.Doduše,ne bi me čudilo da im Bakir na kraju ne servira i svoju guzicu.
Point.

#10657 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Point. »

@Humljanin i dalje nastavlja pisati svoje patetične postove pune neistine i HDZ šuplje demagogije.
Novak20

#10658 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Login77777 wrote: 07/06/2021 09:32 Daj covjece ko vam uzima politicka prava? Ko?
Pa jel onaj sto je izasao iz hns-a rekao sve o toj lazi koju valjata vec godinama.
Bošnjačka politika oduzima politička prava hrvatskom narodu. Da li to trebam ponoviti ?
Što ne uzme danas, uzeti će sutra. Prvom prilikom i čim uzmogne. Ne birajući načina. Toga su svi svjesni.

Onaj što je izašao iz HNS - Raguž vjerojatno, nema dileme oko toga što i kako se Hrvatima oduzimaju politička prava i što trebaju raditi ubuduće. Čović je kamilica prema njemu. Barem na jeziku.
“Budite iskreni prema svom narodu. Ne borite se za narod nego za sebe”, rekao je Raguž i dodao:

“Narod vam je alat u rukama koje zlorabite da održite status i kvalitetu života na koju ste godinama i desetljećima navikli.”

On je ponovio ono što je govorio ranije na HNS, da ovom tijelu nedostaje savjesni.

“Pogazili ste Deklaraciju HNS u dijelu koji govori o načelu izvrsnosti pri odabiru kandidata za poziciju. Pojasnite narodu kako godinama Hrvati vladaju finansijama, a ne samo da nisu isposlovali za osam godina izmjene Zakona o pripadnosti javnih prihoda, nego kada je jednom došao na dnevni red – hrvatski ministri su ga skinuli sa dnevnog reda.”
“Pojasnite narodu – zašto hrvatski zastupnici dižu ruke za finansijsku konsolidaciju rudnika po BiH od stotinama miliona KM. Glasali ste za izgradnju Bloka 7, a dopustila se propast Aluminija.
Po čemu će biti upamćeni zastupnici u Parlamentu, osim da se bore sa većinu sa uzurpatorima hrvatskih prava, nego i sa onima koji su počinili zločine nad Hrvatima, ubojicama generala Šantića, a sjede u Parlamentu.”[/quote]
“Možemo govoriti o neravnopravnosti i diskriminaciji, ali ne možemo govoriti o ugroženosti. Ako ugroženost stavimo u kontekst sebe i svog nerada. Hrvatski čovjek u BiH je ugrožen od svojih predstavnika u vlasti, kao što je to od političkog Sarajeva”, dodao je.
Davali ste poslove muslimanskom bratstvu da bi dobili finansije. Borimo se protiv ulaska terorista, a u okolici Bihaća imamo migrante. zašto niste reagirali na apele naših ljudi iz Zavalja i drugih naselja – gdje su migrantski kampovi? Šta rade naši ljudi u ministarstvu Selme Cikotića?”
“Zašto se dopustilo da Komšić tumači presudu Sejdić- Finci, gdje u presudi stoji da je načelo konstitutivnosti realno stanje stvari. Čak nudi i rješenje kako birati ljude u Predsjedništvo, a da se ne gazi ničiji legitimitet. Ako neko vrši nasilje nad nama to traži odgovor, a ne rezoluciju”, poručio je.
On traži da ako ne dođe do izmjena Ustava i Izbornog zakona – da hrvatske stranke učestvuju u izbornom procesu naredne godine, ali da ne učestvuju u konstituisanju tijela.

“Ako Vijeće sigurnosti ne legitimira imenovanje Schmidta kao visokog predstavnika – predstavnici hrvatskog naroda ga neće poštivati. Ako se nastavi praksa da nam drugi biraju predstavnike – pozvat ćemo se na članak o realiziraanju samoodređenja. To ne znači podjelu BiH, nego na unutarnje samoodređenje hrvatskog naroda”, zaključio je Raguž.
Last edited by Novak20 on 08/06/2021 12:52, edited 2 times in total.
SaraFina

#10659 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

snake81 wrote: 08/06/2021 12:49
Pa sam je sjedio prošli mandat po tom istom IZ u presjedništvu. Što nije odbio mandat i rekao“ ne zelim da se HR narodu u BiH“ oduzima pravo biranja“. Postoji „ rupa“ da nam Bošnjaci mogu izabrati „ predstavnika“. Nego lik hladnokrvno sjedio kad je bio izabran. I ne samo on i ne samo tada. E Sad obzirom da postoji mogucnost totalnog izbacivanja HDZ-a 2022 iz vlasti i biranja 6 Hrvata u DN koji nisu iz stranke HDZ. Ajmo zacementirati vladavinu. I furati mantru o ugrozbi i obespravljanosti. Ugrozbi HDZ! Ne HR naroda. HR narod nije HDZ. Širi je to pojam.
Strah od gubitka vlasti i ništa drugo.HDZ u ovom trenutku možda ima i najveću moć u BiH,vlastodržci su svi"legitimni",svi rade protiv interesa BiH,ali hajmo kukati kako smo ugroženi.Doduše,ne bi me čudilo da im Bakir na kraju ne servira i svoju guzicu.
Neka im servira. Samo se nadam da će postupiti po onoj staroj“ vezi kerove i ne diraj ništa“Znači „ dogovarati se i zavlačiti“
On nije sposobna ni za kakve pregovore, dogovore a ni slozene političke akrobacije.
seln

#10660 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by seln »

Humljanin wrote: 08/06/2021 11:36

Zar nije propaganda svakodnevno mijenjati procente? Zar nije propaganda prebrojavati iseljene Hrvate a šutjeti o iseljenim Bošnjacima? Zar nije propaganda govoriti kako bošnjacki jezik nije zastupljen u hrvatskim kantonima dok se ono malo hrvatskog jezika što se uspije provući u Sarajevu javno naziva ustaškim jezikom?
Ovdje u Austriji imaju jednu poslovicu: kako viknes u sumu, tako i odjekne.
Zar nije propaganda govoriti da hrvati imaju 100% vlasti u FBIH i 33% vlasti na razini države kada na razini države Bošnjaci imaju 2/3 predsjedništva a Hrvati 0.
Hej, moje ljute rane....
Koliko mjesta rezerviranih za Bošnjacki Klub u Domu naroda su uzurpirali Hrvati? A koliko mjesta su oteli Bošnjaci Hrvatima?
Pa i ovdje na ovom forumu se javno hvali i raduje kako će se 2022 pokušati oteti i ono mjesta što su ostali Hrvatima u Donu naroda.
Zar nije propaganda pričati kako Hrvati blokiraju drzavu i time imaju 100% vlasti kada su činjenično Bosnjavi više puta blokirali zakone koristeći institut Vitalnog Nacionalnog Interesa od Hrvata?
Zar nije propaganda stalno isticati par ulica po mostaru nazvanih u jeku rata po ustašama, a šutjeti po jos većem broju ulica nazvanim po nacistima u Sarajevu? Šta je to? Objektivnost? Dobronamjernost? Korektnost? Istinoljibivost? Pravicnost?

Šta je netocno od ovoga?
Jarane, kad se dijelila patetika, ti si bas pravo zagrabio...

Ovdje niko ne tvrdi da vas pouzdani partner, SDA, radi sve po PS-u.
Ali, ne zaboravi jedno:

Image

Ko je potj'o rat?

Ko je 1993 izdao?
Ko je poslije rata opstruirao povratak?
Ko je 2001 pokusao nabrzaka napraviti HB?
Ko i dan-danas gleda kako da stibicne komad BiH?

Kriv Zeljko? A ko je bio kriv prije 2006. i od 2014. do 2018?
Fali vam mjesto u predsjednistvu? Pa nista, da ga trampimo za financije i sudstvo?

Nije, nego ste vi navikli da Bosnjaci po svaku cijenu pokusavaju biti everybody's darling... e, pa prosla vremena, prika.
SaraFina

#10661 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Point. wrote: 08/06/2021 12:51 @Humljanin i dalje nastavlja pisati svoje patetične postove pune neistine i HDZ šuplje demagogije.
Bošnjaci su moja braća!
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/98 ... njaku.html

Braćo Bošnjaci! Ne uzurpirajte mi mjesto člana presjedništva!

https://www.google.at/amp/s/amp.dw.com/ ... a-45658709
snake81

#10662 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by snake81 »

SaraFina wrote: 08/06/2021 12:51
snake81 wrote: 08/06/2021 12:49

Neka im servira. Samo se nadam da će postupiti po onoj staroj“ vezi kerove i ne diraj ništa“Znači „ dogovarati se i zavlačiti“
On nije sposobna ni za kakve pregovore, dogovore a ni slozene političke akrobacije.
Pravo je pitanje o čemu Bakir uopće pregovara.Drzati se samo presuda iz Strasbourga,sve je nacrtano.
SaraFina

#10663 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

@Novak20

Pa ako je Raguz pravi certificirani Hrvat, i borac za nacionalna prava Hrvata, zašto mu je strančica na margini a i on sam kao političar? Sto ne glasate za Ragu u vecinskim hrvatskim kantonima i njegove stranačke kolege? Tu vas SDA niti bilo koja pro BiH opcija ne moze ugroziti? Što se bira HDZ na svim nivoima? Od mjesnih zajednica, općina pa do kantona? Pojasni nam eto taj mozdani dribling? Dakle, glasate za Ragu (lika znam preko deset godina sa foruma) i njegove stavove. Isto toliko je na političkoj margini HR političke scene. Zašto?

Lik na forumu odgovara na pitanja forumaša. Pojašnjava stavove. Srbi su Stanivukovića tako izabrali, kao lika iz naroda. Raga ima vise političkog iskustva 100 puta.
Ali Raga ne moze nagraditi poslom u EPHRHB i slicnim institucijama odanost. Mojne patetike.
snake81

#10664 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by snake81 »

Nego,da se primijetiti odsustvo bilo kakve kritike prema HDZ-u i Čoviću od strane puka,samo se cvili na Komšića,HDZ-ove koalicione partnere SDA itd.Šta je to dobro uradio Čović i HDZ za Hrvate sve ove godine?
seln

#10665 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by seln »

snake81 wrote: 08/06/2021 13:12 Nego,da se primijetiti odsustvo bilo kakve kritike prema HDZ-u i Čoviću od strane puka,samo se cvili na Komšića,HDZ-ove koalicione partnere SDA itd.Šta je to dobro uradio Čović i HDZ za Hrvate sve ove godine?

Kako sta? Omogucio im da vide svijet.
Berlin, Dublin, Wien...
vaučer

#10666 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by vaučer »

I da, samo da unaprijed odgovorim na predvidljivi nastavak ove teme - Čović opstaje jer smo ugroženi, on je takav i gori ali mi nemamo prostor za pluralizam mišljenja jer živimo pod 'čizmom unitarizma'. Mislim da postoji neka osnovna razlika u ljudima, možda je stvar odgoja, možda životnih iskustava - gdje jedni usmjeravaju fokus na rješavanje problema kroz pitanje 'Tko je kriv?' tražeći vanjskog krivca, dok drugi traže krivca u sebi i vlastitoj metodi. Mislim da u BIH općenito ova prva skupina dominira. Uvijek je netko drugi kriv, propustio priliku, orkestrirao iz mraka sivim eminencijama i uskratio nama ono što nam pripada. Klauzula ovdje je slijedeća - dok taj drugi nije pronađen, lociran, i naš problem riješen na način na koji mi hoćemo - imamo odgodu od postavljanja onog drugog pitanja. Kako, koliko i na koji način sam ja kriv za vlastite neuspijehe?

Hrvati, kao uostalom i Srbi u BIH - nisu još uvijek prežalili gubitak onog što nikad nisu imali - otcjepljenog teritorija i privatne državice. Taj proces prihvatanja ovog neizmjernog gubitka nije ni počeo u stvarnosti - te sad, kao kanu uhvaćen u vrtlog slapa, ostaje samo očajno mlatiti veslima kontra struje uz više komičan nego koristan učinak. Više nego ijedan narod u BIH, Hrvati su trebali odavno iskoristiti EU kao štit i agresivno tražiti uspostavljanje stvarne građanske države i vladavine prava. Biti alarm za svako kršenje prava, za svaku koruptivnu radnju i već prije 15 godina početi cuclati EU fondove za regionalni razvoj. Koja prava bi Hrvati izgubili u ovom scenariju? Zastavu, jezik, vjeru, umjetnost, pravo na izjašnjavanje? Niti jedno od navedenih. Izgubili bi jedino to sveto i neotuđivo pravo da se imenuju ljudi na pozicije prema stranačkoj poslušnosti a ne stručnom znanju i pravo da se nikom ne pravda za korupciju i kriminal 'u našem dvorištu'.

I sad se opet možemo vratiti na pitanje vanjski krivac ili onaj u ogledalu. Meni djeluje da bez obzira na vanjske krivce, smrad koruptivne truleži ipak dopire odnekud bliže i da se narodnost ne iskazuje bolje zastavom i iskaznicom - nego poštenjem i znanjem.
Novak20

#10667 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

seln wrote: 08/06/2021 13:16
snake81 wrote: 08/06/2021 13:12 Nego,da se primijetiti odsustvo bilo kakve kritike prema HDZ-u i Čoviću od strane puka,samo se cvili na Komšića,HDZ-ove koalicione partnere SDA itd.Šta je to dobro uradio Čović i HDZ za Hrvate sve ove godine?

Berlin, Dublin, Wien...
:lol:

Je li i tebi ?
seln

#10668 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by seln »

Novak20 wrote: 08/06/2021 13:20
seln wrote: 08/06/2021 13:16

Berlin, Dublin, Wien...
:lol:

Je li i tebi ?
Ne, meni je omogucio rahmetli Tihic.
Al ja ga ne dizem u zvijezde.
Humljanin

#10669 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Humljanin »

seln wrote: 08/06/2021 12:52
Ko je potj'o rat? - Milošević sa JNA

Ko je 1993 izdao? - Gdje? Ima primjera i sa jedne i sa druge strane. Npr "to nije naš rat"

Ko je poslije rata opstruirao povratak? - nepobitna je činjenica da je najveći povratak u mjestima sa hrvatskom većinom. Potraži. Pogledaj. Uvjeri se. Najmanje protjeranih i najveći broj povratnika sa područja "UZP-a"
Ko je 2001 pokusao nabrzaka napraviti HB? - Hrvati. Ja, i? A tko je pokušao i dan danas pokušava razvaliti dayton na štetu Hrvata?
Ko i dan-danas gleda kako da stibicne komad BiH? Srbi, Bošnjaci, Hrvati. Bosnjaci ne bi dio, nego bi zagrizli čitavu, ali im prevelik zalogaj.

Kriv Zeljko? A ko je bio kriv prije 2006. i od 2014. do 2018?
Fali vam mjesto u predsjednistvu? Pa nista, da ga trampimo za financije i sudstvo?
Kriv Ćirilo sto se izabire Sejdo...svašta. a tko je bio kriv kada je Sejdo uzeo mjesto Ivi Miri Joviću? Kada je uzeo mjesto Borjani Krišto?
SDA bira koja će mjesta. Ne može pokriti sva. Da su uzeli financije, onda bi bila priča zašto su hrvazi uzeli MVP....
Priče bez granica.

Nije, nego ste vi navikli da Bosnjaci po svaku cijenu pokusavaju biti everybody's darling... e, pa prosla vremena, prika.

I ja kažem da je nažalost prošlo vrijeme kada su Hrvati pokušavali pod svaku cijenu praviti zajedničku drzavu. To danas zvuči kao SF. Zajednička država Bošnjaka, Srba i Hrvata je lijepa i plemenita ideja. Ali nije više imperativ. Niti je čak pozeljna zbog dosadasnjeg iskustva.

Ne možeš se svom silinom iživljavati u svakoj mogućoj situaciji nad onim tko je slabiji od tebe i očekivati da će dovijeka to trpjeti. Svaka je sila do vremena. Ništa ne traje vječno.

BAK-eV

#10670 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BAK-eV »

Humljanin wrote: 08/06/2021 09:11 Bošnjaci su imali prilika bezbroj da se okane preglasavanja j ponižavanja Hrvata i da skupa grade državu.
Nisu htjeli, ljepše im je bilo gurati prst u oko Hrvatima, blokirati, nametati, otimati...
Nigdje ne glasa narod za sebe vec glasaci.
Humljanin wrote: 08/06/2021 09:11 U daytonu je potpisano koliko pripada Bošnjacima, koliko Srbima, koliko Hrvatima. Tu završava sva priča.
Nije to nigdje potpisano! Ne postoje kategorije naroda vec pripadnika jednom narodu. Velika razlika.
Humljanin wrote: 08/06/2021 09:11 BiH nije data samo jednom narodu u amanet.
Jeste!
Humljanin

#10671 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Humljanin »

BAK-eV wrote: 08/06/2021 14:05
Jeste!
Čuj?
E nije nego je data jednom čovjeku, turskom predsjedniku.
Mi smo njegovi podanici, a on je naš sultan. 8)
Novak20

#10672 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Humljanin wrote: 08/06/2021 14:08
Jeste!
Čuj?
:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Login77777

#10673 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Login77777 »

Humljanin wrote: 08/06/2021 09:11 Bošnjaci su imali prilika bezbroj da se okane preglasavanja j ponižavanja Hrvata i da skupa grade državu.
Nisu htjeli, ljepše im je bilo gurati prst u oko Hrvatima, blokirati, nametati, otimati...
Nigdje ne glasa narod za sebe vec glasaci.
Humljanin wrote: 08/06/2021 09:11 U daytonu je potpisano koliko pripada Bošnjacima, koliko Srbima, koliko Hrvatima. Tu završava sva priča.

Nije to nigdje potpisano! Ne postoje kategorije naroda vec pripadnika jednom narodu. Velika razlika.
Jeste!
Tesko to nekima objasniti. Ali sta cudi kad se zna za koga glasaju. :thumbup:
BAK-eV

#10674 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BAK-eV »

Čuj?
Koliko je tebi godina?

Morate vi shvatiti, da se raspadom Jugoslavije i stvaranjem nezavisnih drzava Hrvatske i Srbije, Bosna automatski daje u amanet Bosnjacima.
seln

#10675 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by seln »

Novak20 wrote: 08/06/2021 14:12
Jeste!
Čuj?
:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bosnjacka pamet, srpsko junastvo, hrvatski humor....
Post Reply