Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mistek wrote: ↑02/06/2021 00:23
Naručih 7-8 različitih proizvoda Fojnicamilka i prilično sam zadovoljan Ne znam jesu li spominjani do sada na temi. Zapravo sam prvo u Marsu naletio na kajmak Fojnicamilk i baš mi se svidio i onda vidim da imaju internet prodaju na https://fojnicamilk.ba/
Kajmak mi je baš fin namaz, sirutka najbolja koju sam probao, paprika u pavlaci dosta dobra, mada preslana Sve ove varijante punomasnog sira slične, ali zanimljivo sa dodatkom čilija i srijemoša. Nije neka razlika, a osjeti se nešto, pa eto, promjene radi.
Cijene su ok, nisu ni najjeftiniji mogući, ali ni naročito skupi, obzirom da isporuče svježe proizvode. Narudžbu čekali 2 dana
Ima li to gdje po radnjama/prodavnicama kupiti?
Ja sam naletio na to u Marsu, onom u okviru Željinog stadiona.
Reče mi žena da ima i u Mercatoru od nedavno, Ložionička, veli na kraju frižidera, baš istaknuto, ali ko će joj vjerovati
Ovako, nakon testiranja da prenesem utiske:
Kajmak (slatki) prva liga
Kajmak (slani) mogao bi biti slaniji, inace OK
Jogurt extra (ko voli da je bas gust)
Paprika u pavlaci je perverzija
Reče mi žena da ima i u Mercatoru od nedavno, Ložionička, veli na kraju frižidera, baš istaknuto, ali ko će joj vjerovati
Mi vec nekoliko mjeseci narucujemo njihove proizvode i kvalitet je uvijek isti. Meni licno Vranicki sir je najbolji.
Mi vec nekoliko mjeseci narucujemo njihove proizvode i kvalitet je uvijek isti. Meni licno Vranicki sir je najbolji.
konektovan wrote: ↑08/06/2021 12:21
Ida tečni deterdzent smeće žešće,...ne bacajte pare k'o i ja, dajući prednost domaćem proizvodu.
a Arix?
Arix tecni nisam koristio, praškasti samo, i on je skroz ok.
pa mene napadoše što sam reko da su mu zavalili cijenu u rangu prve lige, Ariela i Persila
pa reko da vidimo ti što ga hvališe jel i kvalitetom u prvoj ligi, ili samo cijenom
DinoTK wrote: ↑14/05/2021 11:37
ne možeš nekad bit patriota, sve i da hoćeš
neda ti glupa politika cijena kompanije
Arix tecni nisam koristio, praškasti samo, i on je skroz ok.
pa mene napadoše što sam reko da su mu zavalili cijenu u rangu prve lige, Ariela i Persila
pa reko da vidimo ti što ga hvališe jel i kvalitetom u prvoj ligi, ili samo cijenom
DinoTK wrote: ↑14/05/2021 11:37
ne možeš nekad bit patriota, sve i da hoćeš
neda ti glupa politika cijena kompanije
nabili duplu cijenu i to još na akciji
Kazem, arix tečni nisam koristio i gledajući cijenu u odnosu na idu, trebao bi biti duplo bolji..