SDA-All about
- uglavnomja
#63001 Re: SDA-All about
matori sda uhljup, malo mladji od genjca, sve dobio od sda, skrece paznju sa diploma, vakcina, ...
-
made_in_sarajevo
#63002 Re: SDA-All about
da vidimo jel razlikujem realnost od imaginacije
UNISTENO OD STRANE SDA U SARAJEVU ( necu dalje ici jer mi je mrsko sve traziti):
- ENERGOINVEST KOMPLETNA GRUPACIJA
- FABRIKA DUHANA SARAJEVO
- VRANICA
- ŽGP ( koprca se jos, ni blizu ko nekad)
- UNIONINVEST ( isto kao ZGP)
- GRAS
- VODOVOD
- ZOI
- SARAJEVO SUME
- TOPLANE
- RAD
- POLICIJA
- HIDROGRADNJA
- SPORT
- DONACIJE ( prema podacima oko 10 milijardi smo donaciji dobili u ratu i nakon rata. po pricama iz drzavnih institucija za 2 milijarde niko ne zna gdje su i ovo se odnosi na cijelu drzavu)
- ZAPOSLJAVANJE POSLO ME ASIM
- NEPOTIZAM
- KORUPCIJA
- MITO
- ZDRAVSTVO
- OBRAZOVANJE
- PENZIJE
- IZLETISTA
- PRIVATIZACIJA
- UNIS VOGOŠĆA
- PRETIS
- ZORA FABRIKA COKOLADE
- FAMOS
- BH TELECOM
- POŠTA
sve iznad nabrojano iz glave je ustvari imaginacija.
realnost je da svaka ova firma radi bolje nego ikad, da u KS je minialna penzija 800KM, minimalna plata kod privatnika je 1200KM i svako jutro kad ustanemo dobijemo po 100KM na racun.
realnost je da nas zivi preko 4 miliona u drzavi. imaginacija je da nas nema ni 2 miliona kako treba. realnost je da je 500 000 ljudi od popisa iz njemacke doslo da zivi u BiH. imaginacija je da je 500 000+ otislo i nikad se vise nece vratiti ovdje.
realnost je da je tito zlocinac koji je unistio sve, mrzio bosnjake, a da je ustvari SDA kompletnu drzavu BiH u sastavu Jugoslavije izgradila. imaginacija je da je tito napravio svjetske gigante.
u ratu niko moj kao ni ja nismo otisli van drzave,a nit smo bili u trezoru niti smo se krili u podrumu transfuzije kao poglavar bakir. cijeli rat stanovali na prvoj liniji. na istoj prvoj liniji gdje mi je familija bila su sda ti muslimani veliki preko noci odbijali dati pomoc bilo kakvu, dok je mrski karitas, anamo oni jel bez pitanja ikakvog paketima davali. isti ti tvoji tetki sa djecom do 5 godina na stupu nisu htjeli kifle dati, a dok je svestenik iz crkve na stupu sakom i kapom davao, nije pitao ko se kako zove. ista tvoja sda koja je "odbranila" drzavu je za masne pare prodavala oruzje koje je trebala dijeliti ljudima da idu na liniju. naravno sve su ovo lazi i ljudi koji su ovo dozivjeli lazu, kao sto je laz srdjan aleksic, bosko i admira, zelimir vidovic keli, goran cengic, jovan divjak, slavisa sucur. sve su ovo lazi, sve su ovo cetnici, ustase, samo je asim i bakir istina.
i jeste navijam za trojku i navijat cu sve dok vas unistava. moze brze i bolje naravno ali nema veze, unistava vas dobro. navijat cu za senada jer isto radi. sutra da zaratite opet kako bi prvenstveno sacuvali svoje guzice i pare koje ste pokrali jer drugog povoda za rat nema i nece ga biti. u tom ratu borbe za pare ja cu biti na vrhu kanade i kad pomislim da dodjem ovdje da me avionska karta odbije. prvo rat koji bi vi sad vrlo rado pokrenuli nije moj rat, drugo nisam sigurno budala da skacem po linijama dok sda sjedi u trezoru. jedina opcija gdje bi ja ostao da ratujem je gdje cemo prvo sda,hdz,dodika,sds i sve vase jarane pofatati, zatvoriti, protjerati, istjerati pa kad ostane stvarno stanje borba za drzavu onda moze i na rusiju da napadnemo.
mi normalni koje niste na vasu zalost pobili cemo vas ipak ugasiti kad tad, a taj dan ce se slaviti ko drzavnik praznik. vas i sve vase jarane to budite sigurni.
http://imovinapoliticara.cin.ba/primanja.php?stranka=8
naravno i CIN laze isto, nista ovo nije istina
mi ustvari vec jesmo u ratu, rat izmedju normalnih i kriminalaca, laznih vjernika, fasista i najgore ljudskog smeca.
uh jebote nasra im ja puno, da necu ni ja poceti dobivati poruke "pazi sta pricas"
UNISTENO OD STRANE SDA U SARAJEVU ( necu dalje ici jer mi je mrsko sve traziti):
- ENERGOINVEST KOMPLETNA GRUPACIJA
- FABRIKA DUHANA SARAJEVO
- VRANICA
- ŽGP ( koprca se jos, ni blizu ko nekad)
- UNIONINVEST ( isto kao ZGP)
- GRAS
- VODOVOD
- ZOI
- SARAJEVO SUME
- TOPLANE
- RAD
- POLICIJA
- HIDROGRADNJA
- SPORT
- DONACIJE ( prema podacima oko 10 milijardi smo donaciji dobili u ratu i nakon rata. po pricama iz drzavnih institucija za 2 milijarde niko ne zna gdje su i ovo se odnosi na cijelu drzavu)
- ZAPOSLJAVANJE POSLO ME ASIM
- NEPOTIZAM
- KORUPCIJA
- MITO
- ZDRAVSTVO
- OBRAZOVANJE
- PENZIJE
- IZLETISTA
- PRIVATIZACIJA
- UNIS VOGOŠĆA
- PRETIS
- ZORA FABRIKA COKOLADE
- FAMOS
- BH TELECOM
- POŠTA
sve iznad nabrojano iz glave je ustvari imaginacija.
realnost je da svaka ova firma radi bolje nego ikad, da u KS je minialna penzija 800KM, minimalna plata kod privatnika je 1200KM i svako jutro kad ustanemo dobijemo po 100KM na racun.
realnost je da nas zivi preko 4 miliona u drzavi. imaginacija je da nas nema ni 2 miliona kako treba. realnost je da je 500 000 ljudi od popisa iz njemacke doslo da zivi u BiH. imaginacija je da je 500 000+ otislo i nikad se vise nece vratiti ovdje.
realnost je da je tito zlocinac koji je unistio sve, mrzio bosnjake, a da je ustvari SDA kompletnu drzavu BiH u sastavu Jugoslavije izgradila. imaginacija je da je tito napravio svjetske gigante.
u ratu niko moj kao ni ja nismo otisli van drzave,a nit smo bili u trezoru niti smo se krili u podrumu transfuzije kao poglavar bakir. cijeli rat stanovali na prvoj liniji. na istoj prvoj liniji gdje mi je familija bila su sda ti muslimani veliki preko noci odbijali dati pomoc bilo kakvu, dok je mrski karitas, anamo oni jel bez pitanja ikakvog paketima davali. isti ti tvoji tetki sa djecom do 5 godina na stupu nisu htjeli kifle dati, a dok je svestenik iz crkve na stupu sakom i kapom davao, nije pitao ko se kako zove. ista tvoja sda koja je "odbranila" drzavu je za masne pare prodavala oruzje koje je trebala dijeliti ljudima da idu na liniju. naravno sve su ovo lazi i ljudi koji su ovo dozivjeli lazu, kao sto je laz srdjan aleksic, bosko i admira, zelimir vidovic keli, goran cengic, jovan divjak, slavisa sucur. sve su ovo lazi, sve su ovo cetnici, ustase, samo je asim i bakir istina.
i jeste navijam za trojku i navijat cu sve dok vas unistava. moze brze i bolje naravno ali nema veze, unistava vas dobro. navijat cu za senada jer isto radi. sutra da zaratite opet kako bi prvenstveno sacuvali svoje guzice i pare koje ste pokrali jer drugog povoda za rat nema i nece ga biti. u tom ratu borbe za pare ja cu biti na vrhu kanade i kad pomislim da dodjem ovdje da me avionska karta odbije. prvo rat koji bi vi sad vrlo rado pokrenuli nije moj rat, drugo nisam sigurno budala da skacem po linijama dok sda sjedi u trezoru. jedina opcija gdje bi ja ostao da ratujem je gdje cemo prvo sda,hdz,dodika,sds i sve vase jarane pofatati, zatvoriti, protjerati, istjerati pa kad ostane stvarno stanje borba za drzavu onda moze i na rusiju da napadnemo.
mi normalni koje niste na vasu zalost pobili cemo vas ipak ugasiti kad tad, a taj dan ce se slaviti ko drzavnik praznik. vas i sve vase jarane to budite sigurni.
http://imovinapoliticara.cin.ba/primanja.php?stranka=8
naravno i CIN laze isto, nista ovo nije istina
mi ustvari vec jesmo u ratu, rat izmedju normalnih i kriminalaca, laznih vjernika, fasista i najgore ljudskog smeca.
uh jebote nasra im ja puno, da necu ni ja poceti dobivati poruke "pazi sta pricas"
- Grean
#63003 Re: SDA-All about
Po tvojoj definiciji nacionaliste.
I sta ja to mislim za Hrvate, i koje Hrvate, Zeljka Komsica ili tipa Dragana Covica? Ti sto si mogao vidjeti to je na fudbalskim temama.
Ja samo ne dozvoljavam da obezvrjedjuju sve one Srbe, Hrvate, Bosnjake koji su branili grad praveci herojem nekog ko ga je napustio ili utekao. Tragedija jeste, zalosna prica jeste, ne ponovilo se nikom ali sta je poenta price o njima, da su oni bili u pravu a mi budale? Heroji su sestre Samira i Mevlida Elcic iz Dervente koje nakon sto su protjerane iz svog mjesta dolaze u Sarajevo prikljucuju se diverzantskom odredu u Hrasnici. Na zalost za njih ni ne znas.
-
foxlife
#63004 Re: SDA-All about
od admire i boska niko ne pravi herojeGrean wrote: ↑08/06/2021 11:26Po tvojoj definiciji nacionaliste.
I sta ja to mislim za Hrvate, i koje Hrvate, Zeljka Komsica ili tipa Dragana Covica? Ti sto si mogao vidjeti to je na fudbalskim temama.
Ja samo ne dozvoljavam da obezvrjedjuju sve one Srbe, Hrvate, Bosnjake koji su branili grad praveci herojem nekog ko ga je napustio ili utekao. Tragedija jeste, zalosna prica jeste, ne ponovilo se nikom ali sta je poenta price o njima, da su oni bili u pravu a mi budale? Heroji su sestre Samira i Mevlida Elcic iz Dervente koje nakon sto su protjerane iz svog mjesta dolaze u Sarajevo prikljucuju se diverzantskom odredu u Hrasnici. Na zalost za njih ni ne znas.
od njih se prave mucenici sto u biti i jesu jer su bjezali odavde zajedno bez obzira sto su etnicki nacionalno vjerski ili kako hoces bili na suprotnim stranama al izmedju njih je to bilo jedno i dokaz da rat nije crno bijeli svijet gdje srbin bosnjaka mrzi ili bosnjak srbina
oni su heroji na svoj nacin gdje su pokazali nesto drugo od direktne pobjede u borbi sa neprijateljem
i to neprijateljem sa svih strana ne samo sa jedne
al dzaba ja tebi to pisem kad ne shvatas jer si nacionalista i to teski
-
Partije mi
-
Partije mi
#63006 Re: SDA-All about
Narod zna a kako da ne zna
https://www.klix.ba/vijesti/bih/uposlen ... /210608031
Hare zahiragić ide prvi
https://www.klix.ba/vijesti/bih/uposlen ... /210608031
Hare zahiragić ide prvi
- Grean
#63007 Re: SDA-All about
Jao poetska dusa draga, necu moci spavati zbog tvojih ubleha kvalifikacija.foxlife wrote: ↑08/06/2021 11:31
od admire i boska niko ne pravi heroje
od njih se prave mucenici sto u biti i jesu jer su bjezali odavde zajedno bez obzira sto su etnicki nacionalno vjerski ili kako hoces bili na suprotnim stranama al izmedju njih je to bilo jedno i dokaz da rat nije crno bijeli svijet gdje srbin bosnjaka mrzi ili bosnjak srbina
oni su heroji na svoj nacin gdje su pokazali nesto drugo od direktne pobjede u borbi sa neprijateljem
i to neprijateljem sa svih strana ne samo sa jedne
al dzaba ja tebi to pisem kad ne shvatas jer si nacionalista i to teski
-
foxlife
#63008 Re: SDA-All about
ma boli me briga svidja li se tebi ili ne svidja moja prica i sta vi nacionalisti mislite i hocete li spavati
za mene si isti onaj koji podrzava mladica pljuje divjaka jer je na drugoj strani i sl
za mene si isti onaj koji podrzava mladica pljuje divjaka jer je na drugoj strani i sl
- N.N.
#63009 Re: SDA-All about
Jooj Milunka, respo poceo pametovati oko heroja
hahahhh
- uglavnomja
#63010 Re: SDA-All about
ulica sebijinih laznih diploma
ulica potkpacitiranog bakira snishodljivog
ulica bakirove gluposti
ulica bakrovih burazera dode i cove
ulica fadilovih vakcina
ulica fff respiratora
ulica sda poltrona
sda ulizica
sda lopova
sda botova
uhljeba i uhljupa ..
pa trgovi
sda trg pokradenih donacija
sda trg opljackanog budzeta
i trg nad trgovima
trg sda mita, korupcije i nepotizma
ulica potkpacitiranog bakira snishodljivog
ulica bakirove gluposti
ulica bakrovih burazera dode i cove
ulica fadilovih vakcina
ulica fff respiratora
ulica sda poltrona
sda ulizica
sda lopova
sda botova
uhljeba i uhljupa ..
pa trgovi
sda trg pokradenih donacija
sda trg opljackanog budzeta
i trg nad trgovima
trg sda mita, korupcije i nepotizma
-
sakib_jebivjetric
#63011 Re: SDA-All about
A ulica Asima Sarajlića 
-
foxlife
#63012 Re: SDA-All about
ona je u vogosci i to glavna
- tramvajtrojka
#63013 Re: SDA-All about
kad sehidi po treci put zasluzno ce dobiti azizinu ulicu da je malo zamijeni
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#63014 Re: SDA-All about
Malo je za takvog giganta 
Ja sam vise za neki bulevar i sl
Ja sam vise za neki bulevar i sl
- uglavnomja
#63015 Re: SDA-All about
mea culpa
ulica asima svemoguceg
svaka opstina mora imati bar jednu asimovu ulicu
-
yasaq
#63016 Re: SDA-All about
prosto mene sram kad vidim i cujem spodobe k'o Delalić
Alen Glavović možda nije poznato ime javnosti, ali zato jeste Srđan Aleksić - čovjek koji je spasio njegov život, rizikujući svoj ratne 1993. godine.
Aleksić će zato zauvijek ostati upamćen u historiji Bosne i Hercegovine, kao čovjek koji je pokazao prave vrijednosti u najtežem periodu naše zemlje, pokazao je kakav treba biti čovjek.
Kontaktirali smo Glavovića povodom incijative SDA vijećnika u novogradskoj sarajevskoj općini, Tajiba Delalića o ukidanju ove ulice u glavnom bh. gradu.
"Da mogu, došao bih i očitao mu takvu bukvicu da nikada više ne bi progovorio", rekao je Glavović na početku razgovora za Radiosarajevo.ba.
Kako je napomenuo, ovakva inicijativa je sramotna.
"Ne poznaje ni nas, niti je taj čovjek bio u Trebinju. I, kako on može znati šta se desilo? Ali, šta ćeš, ima nas i dobrih i loših. Nije problem ni u toj ulici, već o karakteru ljudi koji to predlažu, što se vuče Srđanovo ime?", upitao je Glavović.
Ipak, kako on kaže, istina se kazala prije više od 20 godina.
"Dok smo zajedno, ništa nam ne mogu. Kako plasiraju neistine? Možda hoće Radeta i mene da zavade. Dok sam živ, ja i moja djeca idu na grob Srđanu. Ne bojim se nikoga i ničega", zaključio je Glavović.
Podsjetimo da je SDA vijećnik Tajib Delalić u Općinskom vijeću Novi Grad Sarajevo zatražio da se ukine ulica, nazvana po Srđanu Aleksiću.
Delalić je rekao kako Aleksić nije spasio nikog "nego je bio četnik"...
Pročitao je pismo od izbjeglice Bošnjaka iz Trebinja koji živi trenutno u Švedskoj, kako je napomenuo.
U tom pismu se tvrdi da Aleksić nije stradao pokušavajući spasiti prijatelja Bošnjaka od Vojske RS, već je "pao i udario glavom od beton".
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#63017 Re: SDA-All about
ovo je poduzeće "ubilo" moju obitelj
dotuklo i uništilo a čitav smo život dali u ovo poduzeće
toliko razdvojenih noći i dana
toliko libije iraka omarske višegrada
toliko dugova neplaćanja i prekovremenih
toliko boli i patnje
da smo barem napravili nekoliko kuća ko direktori menađeri i ostali lezihljebovici te paraziti iz ove firme koju su uništili na kraju evo 10 godina smo na sudu
kako grasovcima sve uspijeva da izvuku pare a našim radnicima ne polazi ništa za rukom
kad vidim negdje kantu za smeće s oznakom sigma hidrogradnja odmah mi se povraća
-
Bossona
#63018 Re: SDA-All about
Alen Glavović Aca kojeg je branio Srđan Aleksić bio vojnik tzv VRS komandanta Ratka Mladića. Ratovao je sa Srđanom i ranjen je u rodnom selu Vojislava Šešelja - Mareva Ljut.Billy The Pljuc wrote: ↑08/06/2021 09:03Ni moj post nije isključivo bio namijenjen tebi nego sam ga napisao uopšteno osvrćući se na ove "moralne" isprdke od kojih sa nekima dijelim, na moju žalost, i vrijeme i prostor.Bossona wrote: ↑07/06/2021 22:16
Moj post se odnosio prvenstveno na sramni postupak njegovog oca da prihvati zloupotrebu Dodika koji u ime genocidnog brloga odlikuje Aleksića kojeg je ubila ta ista ideologija nakon što je Aleksić zloupotrebljen od strane onih koji su ga ubili kada su ga posthumno odlikovali jer je on za njih krastava žaba koju moraju progutati zboh viših ciljeva i interesa.
Kao što i napisah, Srđan Aleksić nije njegov otac a pozadinu posthumnog odlikovanja treba tražiti u političkim bravurama Milorada Dodika koji je naravno iskoristio mogućnost da prikaže srbe kao negenocidan narod koji je eto spašavao muslimane. Htjeli mi to spoznati ili ne, primjera za isto ima mnogo i za veliku većinu se nikada neće ni saznati. Kao neko ko je preživio rat i učestvovao u istom, totalno nebitan, mogu ovdje opisati nekoliko primjera u kojima su ljudi bili ljudi a ne monstrumi ali to nije poenta.
Poenta nije ni uvlačenje rahmetli Izeta Nanića u priču, kao ni moje spominjanje istima slučaj ubistva Denisa Mrnjavca koji sam eto naveo samo da istaknem razliku između nedjelovanja i djelovanja sa još većom tragedijom jer se isto desilo u srcu šehera u mirnodopsko vrijeme.
Helem, slažemo se nas dvojica u pogledu mnogo toga, pogotovo oko uloge SDA u tragediji jednog naroda i utoliko više ne trebamo dozvoliti da uspomene na "druge i drugačije" budu na ovakav način izbrisane.
Evo za kraj navešću primjer iz prošlosti za koji rijetko ko da nije čuo, ratni profiter, alkoholičar, robovlasnik, čovjek koji je seksualno iskorištavao one za koje je kao skrbio, član Nazi Party od maltene samog početka, da, Oskar Schindler. Evo i jedan kuriozitet za koji vjerujem mnogi nisu čuli, isti je nakon rata podnio zahtjev američko-jevrejskom komitetu za nadoknadu štete tj. novca koji je potrošio na spašavanje jevreja i određena suma mu jeste bila isplaćena kao i novčana pomoć skupljena od strane jevreja u nekoliko navrata.
I šta kaže SDA, prvi nosio kokardu, švercov'o farmerkama i robom otetom od bošnjaka????
Dok je bio na bolovanju prodavao je robu na pijaci koja je bila njegova i Srđanova. Srđan je poginuo u sukobu sa drugim vojnicima tzv VRS koji su htjeli da im otmu robu sa pijačnog stola.
Alen Glavovović ima status ratnog vojnog invalida tzv VRS i prima invalidninu od Republike Srpske. Alenn Glavović živi u Švedskoj i krije svoju sramnu ratnu ulogu.
Mit o Srđanu Aleksiju je lažan jer je Alen Aca bio vojnik Mladićeve zločinačke vojske i ranjen je ratujući za njih protiv ARBIH i HVO-a.
Evo ti poslušaj razgovor sa njim novniara Sanela Kajana, u kojem kaže da je bio u kafani koliko mu se može vjerovati,očevidci kažu da je sukob nastao na pijaci, sasvim nebitno Alen Aca nije bio ugroženi Bošnjak u Trebinju već Ratkov ratnik protiv RBIH.
- MorningStar
#63019 Re: SDA-All about
Odma da ti kazes da seselj nije iz tog sela nego iz hrtkovaca il tako nes (kad ides iz loznice za sabacBossona wrote: ↑08/06/2021 20:33Alen Glavović Aca kojeg je branio Srđan Aleksić bio vojnik tzv VRS komandanta Ratka Mladića. Ratovao je sa Srđanom i ranjen je u rodnom selu Vojislava Šešelja - Mareva Ljut.Billy The Pljuc wrote: ↑08/06/2021 09:03Ni moj post nije isključivo bio namijenjen tebi nego sam ga napisao uopšteno osvrćući se na ove "moralne" isprdke od kojih sa nekima dijelim, na moju žalost, i vrijeme i prostor.Bossona wrote: ↑07/06/2021 22:16
Moj post se odnosio prvenstveno na sramni postupak njegovog oca da prihvati zloupotrebu Dodika koji u ime genocidnog brloga odlikuje Aleksića kojeg je ubila ta ista ideologija nakon što je Aleksić zloupotrebljen od strane onih koji su ga ubili kada su ga posthumno odlikovali jer je on za njih krastava žaba koju moraju progutati zboh viših ciljeva i interesa.
Kao što i napisah, Srđan Aleksić nije njegov otac a pozadinu posthumnog odlikovanja treba tražiti u političkim bravurama Milorada Dodika koji je naravno iskoristio mogućnost da prikaže srbe kao negenocidan narod koji je eto spašavao muslimane. Htjeli mi to spoznati ili ne, primjera za isto ima mnogo i za veliku većinu se nikada neće ni saznati. Kao neko ko je preživio rat i učestvovao u istom, totalno nebitan, mogu ovdje opisati nekoliko primjera u kojima su ljudi bili ljudi a ne monstrumi ali to nije poenta.
Poenta nije ni uvlačenje rahmetli Izeta Nanića u priču, kao ni moje spominjanje istima slučaj ubistva Denisa Mrnjavca koji sam eto naveo samo da istaknem razliku između nedjelovanja i djelovanja sa još većom tragedijom jer se isto desilo u srcu šehera u mirnodopsko vrijeme.
Helem, slažemo se nas dvojica u pogledu mnogo toga, pogotovo oko uloge SDA u tragediji jednog naroda i utoliko više ne trebamo dozvoliti da uspomene na "druge i drugačije" budu na ovakav način izbrisane.
Evo za kraj navešću primjer iz prošlosti za koji rijetko ko da nije čuo, ratni profiter, alkoholičar, robovlasnik, čovjek koji je seksualno iskorištavao one za koje je kao skrbio, član Nazi Party od maltene samog početka, da, Oskar Schindler. Evo i jedan kuriozitet za koji vjerujem mnogi nisu čuli, isti je nakon rata podnio zahtjev američko-jevrejskom komitetu za nadoknadu štete tj. novca koji je potrošio na spašavanje jevreja i određena suma mu jeste bila isplaćena kao i novčana pomoć skupljena od strane jevreja u nekoliko navrata.
I šta kaže SDA, prvi nosio kokardu, švercov'o farmerkama i robom otetom od bošnjaka????
Dok je bio na bolovanju prodavao je robu na pijaci koja je bila njegova i Srđanova. Srđan je poginuo u sukobu sa drugim vojnicima tzv VRS koji su htjeli da im otmu robu sa pijačnog stola.
Alen Glavovović ima status ratnog vojnog invalida tzv VRS i prima invalidninu od Republike Srpske. Alenn Glavović živi u Švedskoj i krije svoju sramnu ratnu ulogu.
Mit o Srđanu Aleksiju je lažan jer je Alen Aca bio vojnik Mladićeve zločinačke vojske i ranjen je ratujući za njih protiv ARBIH i HVO-a.
Evo ti poslušaj razgovor sa njim novniara Sanela Kajana, u kojem kaže da je bio u kafani koliko mu se može vjerovati,očevidci kažu da je sukob nastao na pijaci, sasvim nebitno Alen Aca nije bio ugroženi Bošnjak u Trebinju već Ratkov ratnik protiv RBIH.
Posto je vec prva tvrdnja netacna ostatak teksta necu ni citati
Ispravka ----
Moje izvinjenje mozda i jeste pise da je u Sarajevu rodjen. Medjutim ovo sam napisao jer mi je upalo u oci "zdanje" kicaste plave boje sa nekakvim statuama zivotinja i rimskim stubovima u hrtkovcima na kojem pise "porodicna kuca vojislava seselja"
-
made_in_sarajevo
#63020 Re: SDA-All about
Vidio sam kucu sesalje kad sam se vraco iz BG bas tu izmedju sabca i loznice. Plava kuca ona serpa plava pogana i pise kuca vojislava seselja, a sa prednje strane sprska radikalna stranka

- MorningStar
#63021 Re: SDA-All about
Jesmade_in_sarajevo wrote: ↑08/06/2021 20:39 Vidio sam kucu sesalje kad sam se vraco iz BG bas tu izmedju sabca i loznice. Plava kuca ona serpa plava pogana i pise kuca vojislava seselja, a sa prednje strane sprska radikalna stranka![]()
![]()
-
Bossona
#63022 Re: SDA-All about
MorningStar wrote: ↑08/06/2021 20:35Odma da ti kazes da seselj nije iz tog sela nego iz hrtkovaca il tako nes (kad ides iz loznice za sabacBossona wrote: ↑08/06/2021 20:33
Alen Glavović Aca kojeg je branio Srđan Aleksić bio vojnik tzv VRS komandanta Ratka Mladića. Ratovao je sa Srđanom i ranjen je u rodnom selu Vojislava Šešelja - Mareva Ljut.
)
Ispravka ----
Moje izvinjenje mozda i jeste pise da je u Sarajevu rodjen. Medjutim ovo sam napisao jer mi je upalo u oci "zdanje" kicaste plave boje sa nekakvim statuama zivotinja i rimskim stubovima u hrtkovcima na kojem pise "porodicna kuca vojislava seselja"![]()
Pogodila te istina o velikosprskoj mitomanskoj ublehi po kojoj je Karadžicev jurišnik Aleksić braneći svog saborca Acu Alena ubijen od drugih Karadžićevih četnika, a to mjesto ranjavanja četnika Alena je mjesto Mareva Ljut nadomak Zavale odakle je i Vojislav Šešelj. Oko 400 m od Zavale je pećina Vjetrenica https://hr.wikipedia.org/wiki/Zavala_(Ravno,_BiH)
- MorningStar
#63023 Re: SDA-All about
Nisam znao da nesto posebno vole Aleksica velikosrbi , al zaboli me za sve realno. Nije jos mnogo od bosne ostalo - svatko na svoju stranu pa da vam je sa srecomBossona wrote: ↑08/06/2021 20:51MorningStar wrote: ↑08/06/2021 20:35Odma da ti kazes da seselj nije iz tog sela nego iz hrtkovaca il tako nes (kad ides iz loznice za sabacBossona wrote: ↑08/06/2021 20:33
Alen Glavović Aca kojeg je branio Srđan Aleksić bio vojnik tzv VRS komandanta Ratka Mladića. Ratovao je sa Srđanom i ranjen je u rodnom selu Vojislava Šešelja - Mareva Ljut.
)
Ispravka ----
Moje izvinjenje mozda i jeste pise da je u Sarajevu rodjen. Medjutim ovo sam napisao jer mi je upalo u oci "zdanje" kicaste plave boje sa nekakvim statuama zivotinja i rimskim stubovima u hrtkovcima na kojem pise "porodicna kuca vojislava seselja"![]()
![]()
Pogodila te istina o velikosprskoj mitomanskoj ublehi po kojoj je Karadžicev jurišnik Aleksić braneći svog saborca Acu Alena ubijen od drugih Karadžićevih četnika, a to mjesto ranjavanja četnika Alena je mjesto Mareva Ljut nadomak Zavale odakle je i Vojislav Šešelj. Oko 400 m od Zavale je pećina Vjetrenica https://hr.wikipedia.org/wiki/Zavala_(Ravno,_BiH)
-
Bossona
#63024 Re: SDA-All about
Evo Ratkovog jurišnika Ace-Alena sa junačkom ranom zadobijenom ne od tezgarenju po trebinjskim pijacama već u ratu protiv RBIH.MorningStar wrote: ↑08/06/2021 20:55Nisam znao da nesto posebno vole Aleksica velikosrbi , al zaboli me za sve realno. Nije jos mnogo od bosne ostalo - svatko na svoju stranu pa da vam je sa srecomBossona wrote: ↑08/06/2021 20:51MorningStar wrote: ↑08/06/2021 20:35
Odma da ti kazes da seselj nije iz tog sela nego iz hrtkovaca il tako nes (kad ides iz loznice za sabac)
Ispravka ----
![]()
Pogodila te istina o velikosprskoj mitomanskoj ublehi po kojoj je Karadžicev jurišnik Aleksić braneći svog saborca Acu Alena ubijen od drugih Karadžićevih četnika, a to mjesto ranjavanja četnika Alena je mjesto Mareva Ljut nadomak Zavale odakle je i Vojislav Šešelj. Oko 400 m od Zavale je pećina Vjetrenica https://hr.wikipedia.org/wiki/Zavala_(Ravno,_BiH)![]()
![]()

https://fb.watch/5-v1dnVnM6/
Treba samo govoriti istinu i tako suditi pa neka cijeli svijet propadne kako danas reče gradonačelnica Benjamina,
Ovaj lažni mit o Aleksiću su godinama su najviše širile neupućene Bošnje jer su očito nasjele na podvaljenu laž. Bez obzira na sve, meni je žao svih poginulih pa i Aleksića čiji čin je bio ljudski ali nije u redu da se plasira i širi lažna mitomanija u cilju pranja genocidnog brloga i ideologije koja je ubila i tog nesretnog Aleksića pa ga posthumno odlikovala.
Last edited by Bossona on 08/06/2021 21:26, edited 1 time in total.
- Login77777
#63025 Re: SDA-All about
Ova prica o alenu je vec bila jednom aktuelna prije 3-4 godine. Valjda ima neko da zna sve da se razotkrije.