Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sta reci o instituciji dokazao se u ratu i poslije njega da ima nagrada zlatni auto vijeka cadvi bi je uzela ko nije posjedovao golf ne zna sta je dunjalucki rahatluk
ljubomorni ljubitelji ostalih proizvodjaca molimo predjite na temu pitam mehanicara
tramvajtrojka wrote: ↑07/06/2021 22:55
sta reci o instituciji dokazao se u ratu i poslije njega da ima nagrada zlatni auto vijeka cadvi bi je uzela ko nije posjedovao golf ne zna sta je dunjalucki rahatluk
ljubomorni ljubitelji ostalih proizvodjaca molimo predjite na temu pitam mehanicara
Sta kaze Bake... Hocel biti na "cvaji" ?
na ceneru jer prosjecan vozac golfa nema potrebu da vadi i ima cvaju kad dodje na benzinsku pumpu sa cenerom se zadovolje sve potrebe za gorivom
Fossil wrote: ↑08/06/2021 09:30
Kupi 2.0, najlakse ces prodati kasnije.
Tdi? Znam....
Ali prijete uvodjenjem.nakvih restrikcija za dizele pa mi se ne da zajebavati.
U Deu sam. Da mi za godinu - dvije kazu, ne mozes po gradu sa njim
Zato i pitam za benzinjare
Ako je 15/16 trebao bi euro 6 biti, nece on jos dugo biti zabranjen + poljake i sl. ne zanimaju te zabrane, tak da ces lahko prodati.
Vozio sam firmin Golf 7 s 1.5 tsi motorom i dsg dobra kombinacija, relativno stedljiv i ljepsi rad motora od dizela.
Fossil wrote: ↑08/06/2021 09:44
Ako je 15/16 trebao bi euro 6 biti, nece on jos dugo biti zabranjen + poljake i sl. ne zanimaju te zabrane, tak da ces lahko prodati.
Vozio sam firmin Golf 7 s 1.5 tsi motorom i dsg dobra kombinacija, relativno stedljiv i ljepsi rad motora od dizela.
Ma joj budale su, nikad se ne zna... Ako zeleni dodju, sve je za ocekivati
A realno, cijene auta su se digle zbog.ovog sranja pa ne bih da kupujem i mijenjam ubrzo
takoe,ja cu se i u grobu okretat sto ga nisam posjedovao...