Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neka dodju ovako u Gazu, bujrum Ovo je plastican primjer svima koji ne oruzaju oruzani otpor sta ih ceka...
Kvar na rafineriji nije vio nista posebno, odmah stavljeno pod kontrolu. Brod je bio na otvorenom moru, za razliku od onog americkog koji je bio u luci, a jedva ga ugasise.
Sta vele tvoji izvori, kako im ide protiv Jemena? Sta ima u Dzizanu, kako aerodromi sirom Nedzda? Sta bi sinoc sa Ain Al-Asadom? Imam informaciju da se je neko zaigrao sa dronovima
Jesu li Ameri nadopunili ispraznjeni Iron Dome?
A ne smiju u gazu mrka kapa ipak u gazi su Boziji ratnici neustrasivi i to metke na prsa docekuju kao i hezbolah (sta bi dokle je hezbolah sale nesto su tihi bili.. Jos cekaju poziv da oslobadjaju jeruzalem )
Nista posebno malo puko kvar:
Sale gledaj 'atrogasaca ider im pomozi bolan :/
Brod je bio na otvorenom a za razliku od americkog sad je podmornica jel ono bio najveci u ratnoj mornarici ?
Nemam pojma to oko jemena i nedzda (mada recimo pojam koji koristis je netacan jer nedzd nije obuhvatao meku i medinu neko hedzaz ali ti to lupas jer neces da kazes saudijska arabija jer te mozdano ribaju )
Ne znam ni dje Ain Assad al bgm vidim imas neke insajderske info pa dobro je to znati veze sa irancima ha
Ne znam nek hamas opali koju raketu pa nek vide
Skoro osam hiljada postova za nepune dvije godine...
Imas li ti privatni zivot? Prijatelje...ok, povlacim pitanje.
Neki hobi... skupljanje slicica ratnih zlocinaca, sviranje trube, tako nesto?
Ma da, svakodnevno smo svjedoci tvoje tvrdnje od strane Palestinaca
(Svaka uloga Irana, bilo gdje i bilo kada, je identicna onoj u BiH tokom rata.)
Suniti Iraka i Sirije se ne bi složili sa tobom...
Slazu se 100% sa mnom. Imao sam priliku i uzivo sa irackim reisom o tome pricati. Samo tekfirdzije se ne bi slozile sa mnom.
A da je i sejh Buti k.s. ziv, da ga ne ubise oni koji se ne slazu sa mnom, i on bi ti to, bas kao i sirijski reis, posvjedocio.
Ovo ti je fakt moj Har Tar (i to je tako, neces naci niti jednog iole normalnog, netekfirdzijskog, neprofanisanog sirijskog alima koji je na strani "revolucije" :
Suniti Iraka i Sirije se ne bi složili sa tobom...
Slazu se 100% sa mnom. Imao sam priliku i uzivo sa irackim reisom o tome pricati. Samo tekfirdzije se ne bi slozile sa mnom.
A da je i sejh Buti k.s. ziv, da ga ne ubise oni koji se ne slazu sa mnom, i on bi ti to, bas kao i sirijski reis, posvjedocio.
Ovo ti je fakt moj Har Tar (i to je tako, neces naci niti jednog iole normalnog, netekfirdzijskog, neprofanisanog sirijskog alima koji je na strani "revolucije" :
Screenshot je iz ove, odlicne, analize:
Svaki dijalog i saradnju između islamskih država podržavam. Bilo kakva saradnja je bolja od prolijevanja krvi. Što se tiče Sirije, mislim da je vrijeme da krenu naprijed...
MorningStar wrote: ↑06/06/2021 13:45
A ne smiju u gazu mrka kapa ipak u gazi su Boziji ratnici neustrasivi i to metke na prsa docekuju kao i hezbolah (sta bi dokle je hezbolah sale nesto su tihi bili.. Jos cekaju poziv da oslobadjaju jeruzalem )
Nista posebno malo puko kvar:
Sale gledaj 'atrogasaca ider im pomozi bolan :/
Brod je bio na otvorenom a za razliku od americkog sad je podmornica jel ono bio najveci u ratnoj mornarici ?
Nemam pojma to oko jemena i nedzda (mada recimo pojam koji koristis je netacan jer nedzd nije obuhvatao meku i medinu neko hedzaz ali ti to lupas jer neces da kazes saudijska arabija jer te mozdano ribaju )
Ne znam ni dje Ain Assad al bgm vidim imas neke insajderske info pa dobro je to znati veze sa irancima ha
Ne znam nek hamas opali koju raketu pa nek vide
Skoro osam hiljada postova za nepune dvije godine...
Imas li ti privatni zivot? Prijatelje...ok, povlacim pitanje.
Neki hobi... skupljanje slicica ratnih zlocinaca, sviranje trube, tako nesto?
Citam musaf u slobodno vrijeme kao hobi.
A nemam privatnog zivota samo pisem po forumu
Da te covjek ubode iglom, siknula bi iz tebe zloba ko fiskija.
Svaki dijalog i saradnju između islamskih država podržavam. Bilo kakva saradnja je bolja od prolijevanja krvi. Što se tiče Sirije, mislim da je vrijeme da krenu naprijed...
Istinska saradnja ce biti samo onda ako se te drzave u potpunosti izvuku iz anglo-cionistickog jarma/americke hegemonije, a sto zahtijeva promjenu vlasti i vladara koje su potonji postavili i koje odrzavaju na vlasti. Nema tu iskrenosti/iskrenog, bratskog, dijaloga dokle god se gaje bliske veze sa cionistima i cionistickim entitetom. To ko ne vidi, ili ne zeli da vidi i uvidi, je ili glup ili maliciozan (sa svime sto ta malicioznost podrazumijeva). Kao kada ne bi vidio razliku izmedju crnog i bijelog.
Last edited by salik79 on 06/06/2021 21:00, edited 1 time in total.
Istinska saradnja ce biti samo onda ako se te drzave u potpunosti izvuku iz anglo-cionistickog jarma/americke hegemonije, a sto zahtijeva promjenu vlasti i vladara koje su potonji postavili i koje odrzavaju na vlasti. Nema tu iskrenosti/iskrenog, bratskog, dijaloga dokle god se gaje bliske veze sa cionistima i cionistickim entitetom. To ko ne vidi, ili ne zeli da vidi i uvidi, je ili glup ili maliciozan (sa svime sto ta malicioznost podrazumijeva). Kao kada ne bi vidio razliku izmedju crnog i bijelog.
Umro je Ali Akbar Mohtashamipur, jedan od glavnih aktera organizovanja Hezbulaha kao i osoba koju je CIA okarakterisala kao jednu od najodgovornijih za bombaski napad na Pan Am 103 iznad Lokerbija.
Svojevremeno je izgubio ruku od izraelske bombe u poklonu koji je primio.
llull wrote: ↑07/06/2021 08:23
Umro je Ali Akbar Mohtashamipur, jedan od glavnih aktera organizovanja Hezbulaha kao i osoba koju je CIA okarakterisala kao jednu od najodgovornijih za bombaski napad na Pan Am 103 iznad Lokerbija.
Fake news, po svemu sudeci:
Nego, na osnovu cega izvali ovo oko Lokerbija?! Zar niste za to Gadafija okrivili?
Nego, na osnovu cega izvali ovo oko Lokerbija?! Zar niste za to Gadafija okrivili?
Nekad sam procitao da ga je CIA okarakterisala kao osobu koja je organizovala i dala 10 miliona dolara za akciju rusenja. Ako su autori clanka lagali i ja lazem, tako da ne mora uopste da znaci da je tako.
Nekad sam procitao da ga je CIA okarakterisala kao osobu koja je organizovala i dala 10 miliona dolara za akciju rusenja. Ako su autori clanka lagali i ja lazem, tako da ne mora uopste da znaci da je tako.
Nekada si negdje procitao... Pa, moze li neki link, nesto? Trebali bi se ti tvoji dogovoriti je li, u konacnici, Gadafi kriv ili Mohtasamipur
Iran, not Libya, paid for the Lockerbie bombing, a leaked US Government document has revealed.
Pa, neka, onda, traze halala od Gadafija, neka im vrate novac od odstete i neka se povede postupak u kojem ce neko odgovarati za lazno svjedocenje i za podmetanje dokaza protiv Libije i Gadafija... Ono, Lokerbi im dodje kao as iz rukava, po potrebi... Mogla bi uskoro i Kina biti odgovorna
A, ako si ti pod terapijom ne znaci da su i svi ostali. Autoprojekcija je cudo....