bravo nasim ljudima je problem sto su nasi treneri uhljebljeni bivsi igraci koji nemaju pojmaTheTraveler wrote: ↑04/06/2021 12:55 Eno stoje u redu i Bugari, Rumuni i ostali igraci iz EU da dodju u BiH da igraju
Vidjecemo hoce li talijan moci napraviti nesto od ove djece. Potencijala ima!
Pa ja imam primjer u porodici, buraz mi igrao zadnjeg veznog/stopera, strasan potencijal bio, ali sisa, gandja i kurve su ga kostale karjere. Sa njim jos dvojica strasnih talenata, ali nije se znalo raditi sa njima, a i njihov mentalni sklop je bio za kurac, kao i kod mog burazera.
Jedini koji je uspio napraviti nesto od te njegove generacije je Suljic, ma da mu je buraz bio veci potencijal, ali jebase ga skocni zglobovi.
Nasa rak rana su treneri u mladjim generacijama, pa onda infrastruktura.
Kako je moguce da se nasa reprezentacija sastoji od djece koja su odrasla vani, na zapadu? Hoces mi da su svi sa dobrim genima odselili?
ako si dobar fudbaler ne znaci da ces biti i dobar ucitelj odgajivac i sl
a dokaz da ima talenta ali nema rada ni sa jedne ni sa druge strane je dzekina generacija u zelji
skoro svi su bili talentovaniji od njega kukic beranek itd a jedini dzeko uspio i to uspio u svjetskim okvirima
zasto? zato sto je mlad otisao vani a ne da ga treniraju memici biscevici i sl
talijan treba da prvo poslozi trenersku strukturu a rad ce proizvesti igrace vrhunske ako nista za nasu ligu
ostao sam duzan onaj tekst o strukturi al ionako nema nista od toga a ne zelim sve predstavljati javno