Razlika izmedju XH9005,9077,9096 je samo u boji nogara,polozaju nogara i boji okvira.arnes_king wrote: ↑04/06/2021 12:41 Ja kako sam shvatio kod nas je najbolje kupovati pred kraj godine, tamo black friday. Tad budu najbolje cijene i ev gledam i vise od pola godine poslije tog su cijene iste ili skuplje.
Nego koja je razlika izmedju XH9005 i XH9096?
Takodjer me zanima i zasto kod mene jos nema tog novog google home na TV-u dok vidim vani da se raje na ovom modelu (XH90/X90H) vec pojavio taj novi skin, i to nije neko azuriranje nego jednostavno nakon restarta im doslo?
9005 je crne boje a nogare tamno srebrene i nogare su fiksne tj. nepokretne,9077 je srebrene boje i nogare se mogu postaviti u dva polozaja,jedan uzi i jedan siri.
9096 je takodje kao i 9005 crne boje ali nogare mu se mogu pomjerati kao kod 9077.
Drugih razlika nema jer sa tehnicke strane svi su identicni.
Po pitanju novog skins-a tj. novi Google Chromecast se pojavljuje sa novim tj. ovogodisnjim Sony TV uredjajima a mogu se instalirati preko USB-a i na proslogodisnje modele ali na svoju odgovornost i tim cinom se gubi garancija sto priznaces,nije bas pametna rabota.
p.s. ovdje mozes skinuti update za novi skins:
https://www.sony.co.uk/electronics/supp ... e/00258384