FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
suspect_zero

#18276 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

Od dva brata djeca :mrgreen:

Zezam se, fakat ne znam.
Johnny_x

#18277 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Johnny_x »

Mogu SDA botovi zvati Senada, Nenad do sudnjega dana, ali do sudnjega dana ce ostati upisano da je Bakir Izetbegovic upropasti reviziju tuzbe protiv Srbije i da je Senad otkrio da je sve ono sto se desavalo u vjecnici bila jedna predstava za medije. SDA botovi nece nikad pricati jezikom cinjenica, vec ce uvijek imati neke teorije zavjere kako je Senad srpski igrac, srpski spijun, ali cinjenica da Bakirovom neuspjesnom revizijom Srbija je imala velike koristi. SDA bot ne vidi dalje od nosa i ne vidi buducnost, za 100 godina ovdje ce Bosnjaci uciti da je bio gradjanski rat, a ne agresija, jer mi necemo imati cime potkrijepiti tu tvrdnju, necemo imati sudskih presuda koje bi pokazale umjesanost Srbije u rat. Mi svi sada znamo da je to bila agresija, ali za 100 godina kad svi umremo koji se sjecamo rata i kada neki historicar uzme da pise udzbenik za djecu, krenut ce od cinjenica, a cinjenica je da mi nemamo nikakve presude da je Srbija bila umjesana u rat u Bosni. Djeca ce uciti da je ovo bio gradjanski rat u kojem su sve strane cinile zlocine, ali jedna strana je pocinila i genocid i to je to, agresija na suverenu zemlju se nece spomenuti. Bakir Izetbegovic je zbog ovoga najveci izdajnik bosnjackog naroda, ali SDA bot ce proglasti izdajnikom onoga ko je otkrio Bakirovu prevaru.
karanana

#18278 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ne znam kakve veze ima ovaj upucani sa senadom.
je li upucani slucajno forumas lingo77777, sedmica manje-vise?
belfy

#18279 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by belfy »

mirsek wrote: 01/06/2021 13:10
Dozer wrote: 01/06/2021 11:49 A ja ti opet kazem da to nije laz jer se u samom videu jasno i glasno cuje novinarovo pitanje o specijalizaciji.

To sto je Senad TEK na kraju, i nakon Bakirove izjave, izvukao samo taj dio u kojem ona kaze da nije nijedan dio zavrsila u Zagrebu, izvuceno je iz konteksta. I nadasve je besmisleno to mu podmetati.

Taj djelic se zapravo veze za sve ukupno, i za njene verbalne izjave, ali i ostale dokumente.

A po njenim verbalnim izjavama, kao i po dokumentima, sasvim je jasno da je taj izvuceni dio da nijedan dio studija nije obavila u Zagrebu - 100% tacan.

A ona tvrdi suprotno. Tvrdi da je postdiplomski zavrsila u Zagrebu, zar ne?
Ona po verbalnoj izjavi u videu tvrdi da je postdiplomski ZAVRSILA u Sarajevu( nijednom NIJE REKLA GDJE JE UPISALA postdiplomski) a da specijalizaciju, nijedan dio nije radila u Zagrebu. Bakir u videu tvrdi da je ona STUDIRALA u Zagrebu. To dvoje nije u koliziji.
Dokumenti su vec druga prica, u njima je u koliziji sa onim sto izjavljuje, to niko ne osporava.
Ona sama verbalno tvrdi da specijalizaciju nije radila u Zagrebu, jos treba provjeriti da li je upisala ili isla na postdiplomski u Zagrebu.
Osporava se namjestanje njenih izjava da gledaoce uvjere da su ona i Bakir u koliziji sa svojim VERBALNIM IZJAVAMA, ne dokumentima, IZJAVAMA.
Umjesto da se drzi dokumenata i cinjenica koje svakako ne idu na ruku Sebiji on dodatno podmece i montira.
I to je pokazatelj na kakvo je dno Senad pao, samozvani slobodni novinar i legalista.
mislim da je vecini jasno da imas nesto licno protiv njega, samo to ispoljavas na drugi nacin gdje ne vidis da samo sebe ofiras...
mirsek

#18280 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

belfy wrote: 02/06/2021 00:17
Dozer wrote: 01/06/2021 11:49 A ja ti opet kazem da to nije laz jer se u samom videu jasno i glasno cuje novinarovo pitanje o specijalizaciji.

To sto je Senad TEK na kraju, i nakon Bakirove izjave, izvukao samo taj dio u kojem ona kaze da nije nijedan dio zavrsila u Zagrebu, izvuceno je iz konteksta. I nadasve je besmisleno to mu podmetati.

Taj djelic se zapravo veze za sve ukupno, i za njene verbalne izjave, ali i ostale dokumente.

A po njenim verbalnim izjavama, kao i po dokumentima, sasvim je jasno da je taj izvuceni dio da nijedan dio studija nije obavila u Zagrebu - 100% tacan.

Ona po verbalnoj izjavi u videu tvrdi da je postdiplomski ZAVRSILA u Sarajevu( nijednom NIJE REKLA GDJE JE UPISALA postdiplomski) a da specijalizaciju, nijedan dio nije radila u Zagrebu. Bakir u videu tvrdi da je ona STUDIRALA u Zagrebu. To dvoje nije u koliziji.
Dokumenti su vec druga prica, u njima je u koliziji sa onim sto izjavljuje, to niko ne osporava.
Ona sama verbalno tvrdi da specijalizaciju nije radila u Zagrebu, jos treba provjeriti da li je upisala ili isla na postdiplomski u Zagrebu.
Osporava se namjestanje njenih izjava da gledaoce uvjere da su ona i Bakir u koliziji sa svojim VERBALNIM IZJAVAMA, ne dokumentima, IZJAVAMA.
Umjesto da se drzi dokumenata i cinjenica koje svakako ne idu na ruku Sebiji on dodatno podmece i montira.
I to je pokazatelj na kakvo je dno Senad pao, samozvani slobodni novinar i legalista.
mislim da je vecini jasno da imas nesto licno protiv njega, samo to ispoljavas na drugi nacin gdje ne vidis da samo sebe ofiras...
Da..
archi_a

#18281 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Mene stvarno iritira stalno ponavljanje priče oko "sabotiranja" obnove tužbe!!!!
Da ponovimo činjenice. Sakib Softić je u tadašnjoj konstalaciji odnosa u državi uspio dobiti odobrenje da preuzme posao agenta BiH kod tužbe protiv Srbije 1996 god. i to je radio po tom odobrenju na prvom suđenju. Ishod znamo, nema dovoljno dokaza i srbija nije presuđena krivom, uz mogućnost žalbe odnosno obnavljanja tužbe sa novim dokazima.
U međuvremenu je od strane suda u Hagu došlo obavještenje da je istekla dozvola za zastupanje od strane agenta Softića.
Da bi se dobilo novo odobrenje za zastupanje (bilo Sakib Softić ili neko drugi) taj prijedlog je trebao da ide na glasanje pred Predsjedništvo BiH. Da se stavilo kao prijedlog na glasanje u Predsjedništvu BiH, ishod valjda svi normalni znaju i mogu da pretpostave kako bi glasanje za agenta išlo i da li bi milorad uložio veto i uopšte glasao za postavljanje istog ili drugog agenta (kao i kod tužbe za pelješki most).
Dakle, u startu je "minirano" obnavljanje tužbe, ishod bi bio odbijanje imenovanja agenta BiH od srpske strane.
Određeni pravnici su ipak savjetovali da se pošalju dokumenti za obnavljanje tužbe i da se proba, uzimajući u obzir specifičnu situaciju, nove dokaze i potvrđene presude za ratni zločin i genocid.
Nije prošlo. Danas to "opozicija" i određeni ublehaši koriste kao argument protiv sda, a ni sami ne bi mogli ništa napraviti, obzirom na način glasanja u Predsjedništvu BiH i protivljenja srpske strane.
Između nepokretanja obnavljanja tužbe i pokušaja sa starim agentom (jer novog ne bi mogli dobiti ni u crtanom filmu, zbog srpskog veta), ovi su pokušali sa starim agentom i nisu uspjeli.
Mislim, ebe mi se za sda, kao i za sve ostale jer sam uvidio da su svi govna, uhljebi koji samo žele na platni spisak i raditi za lični interes, al ljudi, hajmo malo razmišljati vlastitom glavom. Što se mene tiče, svaki političar koji na ovako perfidan, prizeman i ljigav način spominjanjem "propale" tužbe pokuša ubrati politički poen, kod mene u startu gubi povjerenje na sljedećim izborima, jer je ili glup i nesposoban pa ne zna sabrati dva i dva ili misli da je dovoljno pametan da mi može udariti na inteligenciju i ovakvom pričom osvojiti moj glas na izborima.
Hajmo sad srat.
karanana

#18282 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

A sta trump kaze da je mjesto saketa podnesak mogao predati i ambasador bih u holandiji?
Svasta se tu moglo za 10 godina probati, otjerali su strane strucnjake i pravnike i stavili saketa seljacinu koji ne zna a progovoriti, i hajde sve to ali da se 2-3 mjeseca prije isteka roka trznu i pocnu nesto raditi fol. Moglo se sigurno nesto, pa nije svijet lud pa da ne zna za blokadu u predsjednistvu. Samo da su bili pravi ljudi i u pravo vrijeme a ne sake. Saketa smo gledali i 2006 i 2007 kako se provaljuje.
spinel_

#18283 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spinel_ »

mirsek wrote: 02/06/2021 00:22
belfy wrote: 02/06/2021 00:17
Da..
Hayat do i nakon napada i upada na Face nista nije pisao o tome. Cim je na netu izasla slika onog bota s Konakovicem odmah su poletili da napisu da je isti clan njegove stranke. Odakle im takve tvrdnje, gdje su pravi dokazi za isto? Sta slika dokazuje? Zasto kasnije nisu objavili i sliku s Bakirom i poruku "pozdrav od Sebije"? Kakvo je to novinarstvo i nacin izvjestavanja?
I na kraju krajeva kad se doimas tako postenim, reko bi covjek da te na ranu moze priviti, zasto onda Hayat i nj vlasnike ne osudis za ociglednu laz, insinuacije, pristrasnost i nula od novinarstva?
Sputnik svemir

#18284 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sputnik svemir »

BarbaDue wrote: 01/06/2021 00:03 Iskreno ovo meni sve skupa degutantno. Bez obzira što Senad ispred svega stavlja javni interes koji je ipak sićušan jer lični interes i borba su ogromni i vide se iz aviona.

Najveća šega mi je bilo kad kaže, parafraziram, kunem se sobom :mrgreen:
Koliko je meni poznato mediji, dakle novinarski zanat je 4 stub vlasti :D
Zar doticni nije bio ratni izvjestitelj?
Tko je tada planski radio na svijesti gradjana? Tko je nastavio usmjeravati moc razmisljanja i dopustio da se i nakon rata unistavaju potencijali obicnih gradjana koji bi svojim znanjima, sposobnostima doprinijeli dobrobiti ne samo drzave vec svih nas?
Tko dan danas sprovodi istu politiku preko svih mogucih institucija?
dustaban

#18285 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dustaban »

Nešto razmišljam koja smo mi bagra!
Kad je sport u pitanju, pogotovo nogomet spremni smo dobrom fudbaleru sve oprostiti. A dobrim novinarima trazimo dlaku u jajetu.
OK Senad jeste egocentričan, na momente i sračunato "snishodljiv" a uvijek mu u glavi i pare (jebiga što bi direktor privatne TV kuće razmišljo drugačije od drugih privatnika)... zbog svega navedenog vjerovatno zanemari one koji rade za njega, ali recite vi meni sad iskreno i jedni i drugi dakle i vi što ga blatite i vi što pretjerujete u veličanju istog - IMAMO LI MI DVA SENADA?!

Nema ljudi shvatite to. I kao što Đokoviću praštamo i tri prsta i srbovanje i Semirovanje... jer je jebiga najveći teniser, kako to da Senadu ne praštamo dosadnu emisiju i trpanje u riječi gostima nakon svega šta je do sad napravio.

I sve pišem u trenutku kad imamo najflagrantniju bruku u istoriji jedne stranke (bruka je tolika da je evo i mene sramata mada nisam ni član SDA ni Bošnjak), dakle Senad RAZOTKRIVA najveću moguću bruku, jebote prva dama i prvi bilmez u Bošnjaka otkriveni u neviđenoj laži, vi priču odvukli na to što je Senad prisvojio SVOJ medij da priča o sebi, prijetnjama njemu i kune se u sebe!

Nismo mi zaslužili ništa bolje od Mate Đakovića.
carobnjak_N

#18286 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

Imamo, kako da ne. Većina voditelja na N1 su bolji od Senada. Emela, Komšić pa i Zukić , puno, puno bolji od njega.
Fazon kod Senada je upravo to što je on sam svoj urednik i može da se ponaša kako hoće i što su starije generacije naučile na njega.
Škobo Habu

#18287 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

carobnjak_N wrote: 02/06/2021 06:46 Imamo, kako da ne. Većina voditelja na N1 su bolji od Senada. Emela, Komšić pa i Zukić , puno, puno bolji od njega.
Fazon kod Senada je upravo to što je on sam svoj urednik i može da se ponaša kako hoće i što su starije generacije naučile na njega.
Ovo ti ozbiljno?

Niti imaju iskustvo, niti imaju respekt od strane gledatelja koji ima Senad.

Možemo govoriti za Senada šta hoćemo, no on posjeduje visok kvalitativni nivo kad se govori o esnafu kojem pripada.
Gore nabrojani, recimo, mogli su samo učiti od Senada, i ništa drugo.

Emela je najobičniji narcis u nastupu, Komšić je dosta sirov u ulozi voditelja, dok Zukić posjeduje kvalitet i zna svoj posao, međutim na čelu je televizije koja je u odnosu na druge dvije najgora po voditeljskom kadru.

Senad je u mnogo čemu pionir kada je u pitanju ovdašnje novinarstvo, ali ga jebe ego u želji da postane svetac na ovdašnjem medijskom nebu.
dustaban

#18288 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dustaban »

Škobo Habu wrote: 02/06/2021 07:27
carobnjak_N wrote: 02/06/2021 06:46 Imamo, kako da ne. Većina voditelja na N1 su bolji od Senada. Emela, Komšić pa i Zukić , puno, puno bolji od njega.
Ovo ti ozbiljno?
Možemo govoriti za Senada šta hoćemo, no on posjeduje visok kvalitativni nivo kad se govori o esnafu kojem pripada.
Emela je najobičniji narcis u nastupu, Komšić je dosta sirov u ulozi voditelja, dok Zukić posjeduje kvalitet i zna svoj posao, međutim na čelu je televizije koja je u odnosu na druge dvije najgora po voditeljskom kadru.
Senad je u mnogo čemu pionir kada je u pitanju ovdašnje novinarstvo, ali ga jebe ego u želji da postane svetac na ovdašnjem medijskom nebu.
Ok, evo nešta pomirujuće - dobri su svi pobrojani (osim Zukića, jebo ga onaj bezvezni završetak Pressinga - dooviđenja)
samo što opet zanemarujemo najbitniju činjenicu - ono iza kamere. N1 trenutno ima najmoćniju produkciju i to se vidi. Senad jebiga do zadnje minute ne zna ko će mu biti gost (srećom ima u pričuvi uvijek spremne blebetuše). Njegove emisije su zato ili teška ekskluziva ili teška dosada. Međutim on zaista uspije svaki materijal obraditi i poentirati, gotovo čistom improvizacijom.
Na N1 si gotovan, sve ti drugi pripreme. Naravno i tad možeš zabrljati ali ipak je lakše kad iza sebe imaš stotinjak dobro plaćenih profresionalaca nego kad ti je producent vlastito dijete!
:wink:
carobnjak_N

#18289 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

Škobo Habu wrote: 02/06/2021 07:27
Ovo ti ozbiljno?

Najozbiljnije. To što kažeš da "nemaju respekt" od strane gledatelja u odnosu na Senada, to je tačno ali je to stvar sklonosti masa ka
onome što im Senad nudi - safunjarsko, senzacionalističkom novinarstvu.
Ali što se tiče profesionalizma i kuraži, ovo troje nabrojanih su daleko ispred Senada. Mali Komšić je Dodika toliko isjekao i izbacio iz kolosjeka
da umalo nije dobio kap, dok recimo Senad počne da se povlači i uvlači u kućicu ko puž kad mu Dodik počne galamiti.
Zukić je Vučića odradio momački u Pressingu i to ga je čak i Bakir morao malo braniti, kao gost je, nemoj ga Amire...više nikad nije došao na N1.
Emela je iskusna, zrela novinarka, inteligentna brza pitanja, ne gubi se ko Senad dok traži šta je trebao pitati po papirima, uvijek pripremljena
i da kažem opet, ima muda do poda, dok Senči nema, a to je ključna karakteristika za novinara - hrabrost.
Smiješna je ta izjava da "nemamo altrenativu" , ali i pomalo tužna jer govori o političkoj neukosti našeg društva, kojima je Senči vrh novinarstva.
Ne kažem opet da on nema svoje mjesto na javnoj sceni, samo što pijedestal nikako nije dobra za njega, niti ga zaslužuje niti to dobro utječe na njega , ni za društvo koje ga prati, jer uvlači tu neku patetiku i samohvalisanje u kulturu novinarstva kod nas.
To je meščini prekodrinski utjecaj, hvala bogu što nema para da pravi svoje verzije zvijezda granda i zadruga.
drag_gost

#18290 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drag_gost »

Neuporedivo je to. Pogotovo Emela. Za nju je nedostizan.
carobnjak_N

#18291 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

drag_gost wrote: 02/06/2021 07:54 Neuporedivo je to. Pogotovo Emela. Za nju je nedostizan.
Pa dobro, o ukusima se kažu ne raspravlja. Senad je mesar, a Emela hirurg ali raja voli mesa i krvi pa i kad ih nema Senči ih izmisli .
Pogledati samo naslove od Cd-a , teški tabloidni klikbejt naslovi.
Dozer

#18292 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dozer »

archi_a wrote: 02/06/2021 01:33 Mene stvarno iritira stalno ponavljanje priče oko "sabotiranja" obnove tužbe!!!!
Da ponovimo činjenice. Sakib Softić je u tadašnjoj konstalaciji odnosa u državi uspio dobiti odobrenje da preuzme posao agenta BiH kod tužbe protiv Srbije 1996 god. i to je radio po tom odobrenju na prvom suđenju. Ishod znamo, nema dovoljno dokaza i srbija nije presuđena krivom, uz mogućnost žalbe odnosno obnavljanja tužbe sa novim dokazima.
U međuvremenu je od strane suda u Hagu došlo obavještenje da je istekla dozvola za zastupanje od strane agenta Softića.
Da bi se dobilo novo odobrenje za zastupanje (bilo Sakib Softić ili neko drugi) taj prijedlog je trebao da ide na glasanje pred Predsjedništvo BiH. Da se stavilo kao prijedlog na glasanje u Predsjedništvu BiH, ishod valjda svi normalni znaju i mogu da pretpostave kako bi glasanje za agenta išlo i da li bi milorad uložio veto i uopšte glasao za postavljanje istog ili drugog agenta (kao i kod tužbe za pelješki most).
Dakle, u startu je "minirano" obnavljanje tužbe, ishod bi bio odbijanje imenovanja agenta BiH od srpske strane.
Određeni pravnici su ipak savjetovali da se pošalju dokumenti za obnavljanje tužbe i da se proba, uzimajući u obzir specifičnu situaciju, nove dokaze i potvrđene presude za ratni zločin i genocid.
Nije prošlo. Danas to "opozicija" i određeni ublehaši koriste kao argument protiv sda, a ni sami ne bi mogli ništa napraviti, obzirom na način glasanja u Predsjedništvu BiH i protivljenja srpske strane.
Između nepokretanja obnavljanja tužbe i pokušaja sa starim agentom (jer novog ne bi mogli dobiti ni u crtanom filmu, zbog srpskog veta), ovi su pokušali sa starim agentom i nisu uspjeli.
Mislim, ebe mi se za sda, kao i za sve ostale jer sam uvidio da su svi govna, uhljebi koji samo žele na platni spisak i raditi za lični interes, al ljudi, hajmo malo razmišljati vlastitom glavom. Što se mene tiče, svaki političar koji na ovako perfidan, prizeman i ljigav način spominjanjem "propale" tužbe pokuša ubrati politički poen, kod mene u startu gubi povjerenje na sljedećim izborima, jer je ili glup i nesposoban pa ne zna sabrati dva i dva ili misli da je dovoljno pametan da mi može udariti na inteligenciju i ovakvom pričom osvojiti moj glas na izborima.
Hajmo sad srat.
Sorry, but wrong.
Bakir i SDA uopste nisu ni imali namjeru pokrenuti reviziju, a i inicijalna tuzba je unaprijed predvidjena za propast.
Kako drugacije objasniti agenta Softica, polupismenog anonimusa (pogledajte mu samo e-mailove Vasviji Vidovic.....porazno), koji nije znao da li je posao ili dosao.
Imali smo mi, u tom advokatsko-pravnom smislu, daleko jacih i sposobnijih ljudi koji su nas mogli zastupati, i zasigurno bi prosli daleko bolje na sudu.
Ali, cilj SDA nije ni bio da se ta tuzba dobije, tako da je izabran mucavi polupismeni SDA poltron Softic.

Da je ovo istina, potvrdjuje more naknadnih desavanja, a kulminacija je Bakirova sarada za bosnjacku javnost u Vijecnici.
Sad mu je zlo jer je Senad to javno objavio.

Dodatak na sve je sto je Senad sjeo i na respiratore, a sad i na Sebijino vise nego sporno skolovanje. Imamo tu i Osmicu, ali i jos kamaru drugih stvari...

Sve u svemu, ogolio je sav jad, nepismenost, neznanje i lazi SDA.
Last edited by Dozer on 02/06/2021 09:12, edited 1 time in total.
Laplace

#18293 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Laplace »

Da. Medijski cirkus je važniji od istine. Druga stvar je što mi od Senada pravimo neku moralnu vertikalu i nekog borca za istinu.
jazzer

#18294 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by jazzer »

Najjaci su mi ovi sto bacaju drvlje i kamenje na Senada a svakog petka i subote u 7 se pocale ispred Tv-a
i cekaju da vide ko ce biti gosti i o cemu ce se pricati.

Znaju sve sto je receno u emisiji, kakva je bila scena a kakva skype konekcija.

I onda ovdje vise do narednog vikenda pljujuci po gostima i temama koje su obradjivane.
carobnjak_N

#18295 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

jazzer wrote: 02/06/2021 09:07 Najjaci su mi ovi sto bacaju drvlje i kamenje na Senada a svakog petka i subote u 7 se pocale ispred Tv-a
i cekaju da vide ko ce biti gosti i o cemu ce se pricati.

Znaju sve sto je receno u emisiji, kakva je bila scena a kakva skype konekcija.

I onda ovdje vise do narednog vikenda pljujuci po gostima i temama koje su obradjivane.
Ne znam kad sam ga zadnji put gledao, možda prije 3 sedmice. Gledam ga kad ima aktuelne goste, radi gostiju, naravno.
Kao što gledam i ostale navedene voditelje i emisije ako imam vremena i volje. Što vi nažalost ne radite jer ne znate izgleda dalje od Senada.
Ostatak tv programa mu je teški, negledljivi amaterizam, prodaja bižuterije i zasipanje reklamama.
Da je takav genijalan novinar, napravio bi nešto od te televizije, prvikao bi druge jake novinarske ličnosti i napravio kvalitetan program.
Ali jbg onda on ne bi bio jedina faca na televiziji, a on ju je i napravio kao platformu za svoju facu.
uglavnomja

#18296 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by uglavnomja »

turgut wrote: 02/06/2021 09:15 zna li neko je li postoji neki Senadov intervju, reportaža iz rata sa prve borbene linije, ono nešto kao kod recimo Velida Džinde iz Olova, Saliha Brkića iz Tuzle, Mirze Sadikovića iz Bihaća, Šefke Hodžića ....
ne rade svi novinari isti posao
postoje reporteri na terena, pa politicki novinari, pa sportski novinari, pa razni analiticari, pa spikeri, pa tehncka podrska ... sve su to novinari

i za svaku kategoriju postoji urednik, plus glavni urednik

a oni mogu biti i voditelji emisija
jazzer

#18297 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by jazzer »

Ne kazem ja da je genijalan, daleko od toga. Ali mnogi iscekuju vikend upravo da bi ga gledali a onda dosli
ovdje i popljuvali. Posebno otkada je aktuelno ovo sa Sekom i Bakirom.
mirsek

#18298 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

jazzer wrote: 02/06/2021 09:52 Ne kazem ja da je genijalan, daleko od toga. Ali mnogi iscekuju vikend upravo da bi ga gledali a onda dosli
ovdje i popljuvali. Posebno otkada je aktuelno ovo sa Sekom i Bakirom.
Nije tacno. Ocekujem vikend i face dnevnik da vidim koji ce zanimljivi gosti i cinjenice biti u emisiji.
I onda se iznerviram kad vidim kako prekida zanimljive goste, kako ubacuje Bakira i Sebiju u svaki razgovor, kako laze i podmece, kako je snishodljiv( da snishodljiv je zbog njemu znanih razloga) kako sebe uzdize na silu, vjestacki, bahato, ruzno, kako psuje kao najveci olos sa ulice, da se postidis za njega kako se bruka.
archi_a

#18299 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Dozer wrote: 02/06/2021 09:04
archi_a wrote: 02/06/2021 01:33 Mene stvarno iritira stalno ponavljanje priče oko "sabotiranja" obnove tužbe!!!!
Hajmo sad srat.
Sorry, but wrong.
Bakir i SDA uopste nisu ni imali namjeru pokrenuti reviziju, a i inicijalna tuzba je unaprijed predvidjena za propast.
Kako drugacije objasniti agenta Softica, polupismenog anonimusa (pogledajte mu samo e-mailove Vasviji Vidovic.....porazno), koji nije znao da li je posao ili dosao.
Imali smo mi, u tom advokatsko-pravnom smislu, daleko jacih i sposobnijih ljudi koji su nas mogli zastupati, i zasigurno bi prosli daleko bolje na sudu.
Ali, cilj SDA nije ni bio da se ta tuzba dobije, tako da je izabran mucavi polupismeni SDA poltron Softic.

Da je ovo istina, potvrdjuje more naknadnih desavanja, a kulminacija je Bakirova sarada za bosnjacku javnost u Vijecnici.
Sad mu je zlo jer je Senad to javno objavio.

Dodatak na sve je sto je Senad sjeo i na respiratore, a sad i na Sebijino vise nego sporno skolovanje. Imamo tu i Osmicu, ali i jos kamaru drugih stvari...

Sve u svemu, ogolio je sav jad, nepismenost, neznanje i lazi SDA.
Ponovio si upravo ono što radončićev avaz i senad u cd-u prezentiraju javnosti! Prvi se bori za izborni kolač, drugi pravi presing ne bi li dobio marketinški kolač. :oops: meni je to iritantno.
Sputnik svemir

#18300 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sputnik svemir »

Oprostite na smetnji i upadu tokom vasih razgovora. Novi sam forumas, javljam se iz dijaspore, tek sam nedavno ponovo poceo da slusam muziku :D
Paralelno ( radi ritma ) pomalo sam zapoceo i da pratim, osluskujem sta se desava na nasem terenu glede politickih desavanja. Moram vam priznati kako sam bio sokiran Senadovim razgovorom sa Vucicem. Katastrofa i to zesca. Umjesto da se pojavi i pripremi za tako vazan interview u svom najboljem izdanju radi mnogobrojnih dobrih ljudi kako u drzavi tako i van nje doticni novinar nas je samo osramotio, dao sansu i prostora za jos jedan novi vic! Jos ga Vucic doslovno molio za partiju saha, ovaj se sav pogubio, skupio se poput malog misa ne shvacajuci sta je to prestige :mrgreen:
Nije mi jasno - dobio sansu da ga rasturi kako bi ovaj pacenicki trazio, molio za revans! Tako je i protekao interview. Bosnjani su vazda bili dobri sahisti, kako se mogo tako jeftino i nisko prosuti? :?
Nego pogledo sam ima li kakvih komentara na moje javljanje pa sam uocio kako je Dozer napisao " Imamo tu i Osmicu.
Moze li mi netko reci tko je Osmica? Unaprijed hvala na odgovoru.
Locked