NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Concord

#43626 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Concord »

Rob_Atl wrote: 30/05/2021 21:03 Propali New York, silujemo ih. Rekao sam da nemaju nikakve sanse, dobice game 5 jer ih publika nosi tamo, a onda ce zijanit 20 razlike u Atlanti.
Atlanta je gomila overachieving karinasa, koji imaju srecu da su Knicksi veci karinasi od njih. Ko god prodje dalje Phila ce to rekreativno rijesiti u 4 ili slucajno 5 utakmica.
spree

#43627 Re: NBA - National Basketball Association

Post by spree »

Randle se ukakio i to je to. Realno Knicksi nemaju suta i veoma limitirana ekipa u napadu. Jos kad tome dosas da randle odmaže dobije se ovo. Atlanta ima tonu sutera i to je to. Jedino rose igra u knicksima, a ne može sam.
Concord

#43628 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Concord »

Knicksi 4 utakmice zaredom bez ofanzive, totalno bezidejni u napadu, do te mjere da mi se ne gleda utakmica. Randle izgubljen u prostoru i vremenu, lik koji je kao lud trpao Hawkse sva 3 puta u regularnom dijelu. Sve kontam procepit ce sljedecu, pa sljedecu, pa sljedecu, ali nema nista od njega. RJ nista bolji. Ostali nisu ni vrijedni spomena, tona ishitrenih, isforsiranih suteva, katastrofalni procenti suta, ma bezveze totalno. Rose je jedini izuzetak i covjek igra odlicno za svoje godine i historiju povreda, ali sam ne moze nista.
Sa druge strane Atlanta je takodjer levatska ekipa s tim da pogadjaju sve zivo sto bace. 3 cetvrtine im je trebalo da se odlijepe od ovako losih Knicksa bez ikakvog napada, prvu utakmicu dobili jedva a drugu izgubili. Odbrana im je prividna jer New York ne moze nista da pogodi sam od sebe. Knicksi da samo igraju kao u regularnom dijelu sad bi bila obrnuta situacija bez obzira na nadrealne suterske brojke Hawksa. Dakle nista bolje nije trebalo, samo da su nastavili isto igrati.

Ovako je samo sreca da nisu pali na Buckse, to bi zavrsilo metlom sa 30+ razlike sve 4 utakmice. Mislim da 76ersi trljaju ruke trenutno jer ove godine imaju rekreativnu setnju do finala istoka.
90minut

#43629 Re: NBA - National Basketball Association

Post by 90minut »

Concord wrote: 30/05/2021 22:03 Knicksi 4 utakmice zaredom bez ofanzive, totalno bezidejni u napadu, do te mjere da mi se ne gleda utakmica. Randle izgubljen u prostoru i vremenu, lik koji je kao lud trpao Hawkse sva 3 puta u regularnom dijelu. Sve kontam procepit ce sljedecu, pa sljedecu, pa sljedecu, ali nema nista od njega. RJ nista bolji. Ostali nisu ni vrijedni spomena, tona ishitrenih, isforsiranih suteva, katastrofalni procenti suta, ma bezveze totalno. Rose je jedini izuzetak i covjek igra odlicno za svoje godine i historiju povreda, ali sam ne moze nista.
Sa druge strane Atlanta je takodjer levatska ekipa s tim da pogadjaju sve zivo sto bace. 3 cetvrtine im je trebalo da se odlijepe od ovako losih Knicksa bez ikakvog napada, prvu utakmicu dobili jedva a drugu izgubili. Odbrana im je prividna jer New York ne moze nista da pogodi sam od sebe. Knicksi da samo igraju kao u regularnom dijelu sad bi bila obrnuta situacija bez obzira na nadrealne suterske brojke Hawksa. Dakle nista bolje nije trebalo, samo da su nastavili isto igrati.

Ovako je samo sreca da nisu pali na Buckse, to bi zavrsilo metlom sa 30+ razlike sve 4 utakmice. Mislim da 76ersi trljaju ruke trenutno jer ove godine imaju rekreativnu setnju do finala istoka.
Tako je isto trpao Lillard New Orleans pa ga pomeli play off je play off.
Rob_Atl

#43630 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

Concord wrote: 30/05/2021 21:13
Rob_Atl wrote: 30/05/2021 21:03 Propali New York, silujemo ih. Rekao sam da nemaju nikakve sanse, dobice game 5 jer ih publika nosi tamo, a onda ce zijanit 20 razlike u Atlanti.
Atlanta je gomila overachieving karinasa, koji imaju srecu da su Knicksi veci karinasi od njih. Ko god prodje dalje Phila ce to rekreativno rijesiti u 4 ili slucajno 5 utakmica.

Ako nisi pratio atlantu zadnjih 30tak utakmica kad su svi kompletni bili onda ne znam o cemu pricas. Sutere na svim pozicijama imamo uz centra koji svaku tekmu ti moze dati 15-15.
ultima_palabra

#43631 Re: NBA - National Basketball Association

Post by ultima_palabra »

90minut wrote: 26/05/2021 22:34

"Chris Paul, Jake Paul, Logan Paul, any other Paul. Lakers in 5."

:D
Fail
90minut

#43632 Re: NBA - National Basketball Association

Post by 90minut »

ultima_palabra wrote: 31/05/2021 00:03
90minut wrote: 26/05/2021 22:34

"Chris Paul, Jake Paul, Logan Paul, any other Paul. Lakers in 5."

:D
Fail
Sve je to show gledaš li ih?
ZyzzSar

#43633 Re: NBA - National Basketball Association

Post by ZyzzSar »

dobar cp, izgleda nema vise probleme sa ramenom
narednu phoenix kuci igra, i tu bi mogli dobiti, lejkersi u problemu

sta je bilo sa dejvisom, zasto je samo 20min odigrao?
Raigor Stonehoof

#43634 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Raigor Stonehoof »

Nema Dejvisa minimalno do kraja serije, a i ako prodju dabogda i u sljedecoj. Mislim da su gotovi.
ZyzzSar

#43635 Re: NBA - National Basketball Association

Post by ZyzzSar »

Raigor Stonehoof wrote: 31/05/2021 01:54 Nema Dejvisa minimalno do kraja serije, a i ako prodju dabogda i u sljedecoj. Mislim da su gotovi.
gg za lejkerse znaci
uzima ove godine tim sa istoka u finalu skoro po sigurno onda (netsi il bucksi)
Raigor Stonehoof

#43636 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Raigor Stonehoof »

Evo sad kazu da je day-to-day

Uglavnom ako ne bude igrao mislim da je gotovo. Ako se vrati u 6oj mogu preokrenut.
merk030

#43637 Re: NBA - National Basketball Association

Post by merk030 »

There is a chance Anthony Davis might play in Game 5 at Phoenix on Tuesday, for multiple reports. He apparently has avoided more serious injuries. He is considered day to day and will be reevaluated #NBA
spree

#43638 Re: NBA - National Basketball Association

Post by spree »

Image
36 godina jbt :shock:
90minut

#43639 Re: NBA - National Basketball Association

Post by 90minut »

I ovaj Luka postao antipatičan s kurčenjem isto. :lol:
Riddle

#43640 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Riddle »

Ma neka ga, previse je tu nekakvog grljenja i kao finih momaka.
Korovjev

#43641 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Korovjev »

Ne mogu Lakersi ni sanjati titulu bez AD.
Dobar playoff ima odličnih serija ali i zalutalih timova tipa Wizardsi, pa i donekle Kniksi, koje istina nisam gledao u regularnom dijelu, ali se i tad pisalo da im je napad limitiran i da praktično odbranom pobjeđuju. To je dovoljno dobro za ući u playof ali ne i za nešto više.
Atlanta fino složena uboli su sa Bogdanovićem i Galinarijem, smanjili teret na Younga i dobili šutere, Bogdan još igra odlično oba pravca, izrastao je u pravog igrača, a bogme i Galinari se učipi u odbrani na Randle. Kako ne vjerujem Fili moglo bi se tu zakuhati, premda svi tlape da su ove godine oni nešto extra spešl. Vidjet ćemo. Premda se na istoku meračim na Netsi Bucksi seriju.
90minut

#43642 Re: NBA - National Basketball Association

Post by 90minut »

Riddle wrote: 31/05/2021 10:42 Ma neka ga, previse je tu nekakvog grljenja i kao finih momaka.
Ma ja sam jedan od onih likova koji to vole do te mjere da mi je jedan conor mekregor zabava i komedija za slušati i gledati, al' neprirodnog kurčenja vec nisam fan..

I cim je poceo s tim neprirodnim kurčenjem tako su ovi poceli šicati.. :D
Korovjev

#43643 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Korovjev »

Pa 99% zakuhave u NBA sada je neprirodno, na silu, tačno do određene granice. Ko je pređe odmah ga žestoko po džepu, opekla se jednom NBA na tuču, ajde dok je bilo među igraćima i može, ali vide da se može desiti budala na terenu, a ne fali ni budala u publici pa za čas to pređe na tribine. Odoše milioni za čas svima a tu ih sve svrbi. Od gazdi do igrača.
Gledam neki dan onog nekog iz Niksa, frizuru, šatro krenuo od svoje klupe na nekog iz Hawksa preko cijelog terena još gomila njegovih igrača između a i ovi njegovi sa klupe što im je posao samo da takve stvari sprečavaju. Klasična držte me da ga ne ubijem. Napad poslije udari laktom Randle Galinardija valjda odmazda, nije ga ni povalio, ovi njegovi sa klupe hajfajavaju 'to brata nek si mu pokazo'. A što bi rekli Chuck, Shaq i Kenny, Charles Oakley se okreće u grobu.
Concord

#43644 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Concord »

Korovjev wrote: 01/06/2021 14:24 Gledam neki dan onog nekog iz Niksa, frizuru, šatro krenuo od svoje klupe na nekog iz Hawksa preko cijelog terena još gomila njegovih igrača između a i ovi njegovi sa klupe što im je posao samo da takve stvari sprečavaju. Klasična držte me da ga ne ubijem. Napad poslije udari laktom Randle Galinardija valjda odmazda, nije ga ni povalio, ovi njegovi sa klupe hajfajavaju 'to brata nek si mu pokazo'. A što bi rekli Chuck, Shaq i Kenny, Charles Oakley se okreće u grobu.
Zasto pametujes o stvarima o kojima pojma nemas? Znas li zasto je Randle udario Gallinaria? I zasto laktom u tijelo a ne npr u glavu da ga nokautira? Znas li sta je prethodilo tome? Ne znas, ali znas pisati gluposti i donositi svoj sud.
Korovjev

#43645 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Korovjev »

Concord wrote: 01/06/2021 16:04
Korovjev wrote: 01/06/2021 14:24 Gledam neki dan onog nekog iz Niksa, frizuru, šatro krenuo od svoje klupe na nekog iz Hawksa preko cijelog terena još gomila njegovih igrača između a i ovi njegovi sa klupe što im je posao samo da takve stvari sprečavaju. Klasična držte me da ga ne ubijem. Napad poslije udari laktom Randle Galinardija valjda odmazda, nije ga ni povalio, ovi njegovi sa klupe hajfajavaju 'to brata nek si mu pokazo'. A što bi rekli Chuck, Shaq i Kenny, Charles Oakley se okreće u grobu.
Zasto pametujes o stvarima o kojima pojma nemas? Znas li zasto je Randle udario Gallinaria? I zasto laktom u tijelo a ne npr u glavu da ga nokautira? Znas li sta je prethodilo tome? Ne znas, ali znas pisati gluposti i donositi svoj sud.
Eto sam si sebi odgovorio. U SVOM sam postu donio SVOJ sud.
A pametujem isto onoliko koliko ti znaš pročitati i shvatiti post. Kojem nije smisao ko i iz kojeg tima 'zakuhava' već da je to sve gluma i kamilica. Pored toga u bilo kojem sportu i mogu podnijeti malo prljavštine, ali ne i one koji ne znaju podnijeti poraz. I kad je to još od prve zvijezde tima koji je glavni krivac porazima, ali eto složio je protivniku lakat i vauuu koji kralj. U tim niksima ima jedan kralj, znaš i ti ko je on i za koga sam siguran da nikad ne bi tako nešto napravio. Sličan primjer je recimo i Booker sa onim faulom na Sekaču koji mi je promptno ogadio Sunse.
A kad smo već kod kamilice skuhaj si jedan lonac čaja, trebat će ti jer ovi tvoji neće do 6.
Concord

#43646 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Concord »

Korovjev wrote: 01/06/2021 20:04 Eto sam si sebi odgovorio. U SVOM sam postu donio SVOJ sud.
A pametujem isto onoliko koliko ti znaš pročitati i shvatiti post. Kojem nije smisao ko i iz kojeg tima 'zakuhava' već da je to sve gluma i kamilica. Pored toga u bilo kojem sportu i mogu podnijeti malo prljavštine, ali ne i one koji ne znaju podnijeti poraz. I kad je to još od prve zvijezde tima koji je glavni krivac porazima, ali eto složio je protivniku lakat i vauuu koji kralj. U tim niksima ima jedan kralj, znaš i ti ko je on i za koga sam siguran da nikad ne bi tako nešto napravio. Sličan primjer je recimo i Booker sa onim faulom na Sekaču koji mi je promptno ogadio Sunse.
A kad smo već kod kamilice skuhaj si jedan lonac čaja, trebat će ti jer ovi tvoji neće do 6.
Jebe mi se sto nece, ovakvom igrom nisu zasluzili ni u PO da udju a kamoli da prodju dalje. Sud ti je bezveze jer pricas o nekoj kamilici kako Randle udara laktom a ne pricas kako Gallinari prethodno laktom udara Bullocka u ledja da sudije ne vide. Samo mu je vratio istom mjerom da dadne do znanja da ne daju na sebe, po cijenu flagranta 1 jer je utakmica tada vec bila izgubljena. Sta je trebao, da ga nokautira stocem u usta i time zaradi 50k kazne i 2-3 utakmice suspenzije, da bi ti rekao wooow evo ga udara kao muskarac. Taj kralj kojeg spominjes je bio u jos ratobornijem timu i nema sanse da bi pustio da mu neko udara saigrace.
House

#43647 Re: NBA - National Basketball Association

Post by House »

e hajmo....

juka 8)
House

#43648 Re: NBA - National Basketball Association

Post by House »

cj 8) :kiss:
noviclan

#43649 Re: NBA - National Basketball Association

Post by noviclan »

Hajde kurkicu
jasko_ba

#43650 Re: NBA - National Basketball Association

Post by jasko_ba »

Starteri Fejkersa za cijelu utakmicu, ako ne brojis Dzemu, 11 poena :izet: :lol:
Post Reply