Ja znam momka koji je studirao Travnik/Kiseljak, nesto oko poslovnog prava, ekonomije.Matzan wrote: ↑01/06/2021 14:42Bili ljudi zauzeti predavanjima i učenjem pa nisu imali vremena da se druže.Dozer wrote: ↑01/06/2021 12:49 Grijesite za Travnik, bar sto se tice onog Dacicevog faksa. Imam raje koja su se tamo prebacivala s UNSA (jer su ovi ovdje pravili haos i masovno obarali samo da bi se naplacivala dodatna lova za ispite), i kazu ljudi da su tamo dolazili isti profesori i asistenti, i da su morali cak vise raditi nego na UNSA. Kazu da su za svaki ispit morali raditi i seminarski, i nije da su bas sve polagali iz prve.
Dosta ih se ne poznaju medjusobno, a pricali mi isto, pa eto...
Za ostale faksove tamo ne znam, ovo vazi samo za taj Dacicev, mislim da je Poslovna ekonomija i menadzment u pitanju.
I posto je htio da stvarno polozi neki ispit jer ga je naucio trazio je kad god je bila mogucnost da ga profesor direktno ispituje u kabinetu.
I znam da su ga stalno odgovorali sa faksa, asistenti, nekad i profesori, da to ne mora da radi, da nema potrebe za tim, da ce poloziti ispit pismeno.
Jer je kod njih prolaznost bila ogromna, skoro svi su pustani. Ja se ne sjecam da je neko oboren na ispitu kod njih dok je on studirao.