Misliš kao što nije trebao reći u onom emotivnom govoru protiv Bakira kada je rekao " Ti i tvoja stranka ste rs-u dali pola države i ukinuli ime koje je međunarodno priznato Republika Bosna i Hercegovina" a čak i najveći pljuvači Bakira ne mogu ga kriviti za to jer nije tada relevantan bio.Dozer wrote: ↑31/05/2021 10:54 Postavih tamo negje, a pripada ovdje...
----
Meni ovi likovi, bili oni botovi ili samo iskreni zaludjenici, nikad nece biti jasni...
Pa pobogu ljudi... Imate li oci, usi, bar malo mozga...? Senad nije trebao reci nijednu jedinu rijec, svakome iole pametnom sasvim je dovoljno da je poslusao druge relevantne ljude koji su o tome pricali, i da sve bude jasno
A cak nije trebalo ni to. Dovoljno je samo poslusati i procitati ono sto sami Sebi-ja i Bake od Trezora pisu i govore o sebi...
Kakva je to "politicika montaza" ako Sebi-ja, sama, licno i personalno, u svojoj vlastitoj biografiji napise da je dio studija zavrsila u Zagrebu, na toj i toj klinici, a onda javno, i vrlo snishodljivo ako cemo biti iskreni, na N1 prije neki dan jasno i glasno kaze - Ne, ja nikad nisam nista zavrsavala u Zagrebu? Montirala je sve sama sebi, a neko je to samo poslozio i objavio, tj. ukazao na sve to.
Na to onda ide njena, svojerucno potpisana, molba za priznavanje 10 ispita polozenih u HR...
Na sve to onda i Bakir, javno, jasno i glasno kaze - da je njegova zena studirala i u HR, sto je lako provljerljivo i dokazivo.
Onda, kako bi se to provjerilo i dokazalo, ljudi posalju upite nadleznim ustanovama u HR o svemu tome, i dobiju odgovore koje sasvim lijepo javno pokazu i koji ZAISTA JESU provjerljivi i dokazivi, a u kojima nedvomisleno pise da Sebija nikad nije bila upisana na bilo koji fakultet u HR, niti je tamo ikad ista polagala.
Onda, na sve to, pogleda se njena vlastita biografija i godine koje je LICNO navela kao periode odredjenog dijela studiranja/skolovanja, na osnovu cega je svakoj budali jasno, a znajuci da u nekim periodima nije ni boravila u Sarajevu te da u skladu s tim nije ni mogla prisustvovati specijalizaciji (kako to sasvim lijepo objasni Kemo Dizdarevic), da tu nesto ne stima.
Vec ranije spominjani nedostatak i javni prikaz bilo kakvih originalnih dokumenata (diplome itd.), a onda i pojavljivanje ocitih kopija tek nakon 7 dana od pocetka hampe, kao i izostanak bilo kakvih reakcija nadleznih ustanova (UNSA, Rektorat), sasvim su jasni pokazatelji da Sebi-ja vjerovatno nema nista vise od zavrsenog medicinskog fakulteta, a koji je studirala, po vlastitom svjedocenju - 11 godina!
I samo Kurjakovo trtljanje o tome "da je on mislio da ga se pita" nesto deseto, i to 7 dana nakon vlastitih javnih svjedocenja o tome da joj nije bio mentor ni na cemu (poklapa se s pojavom raznih famoznih kopija svega i svacega), vrlo direktno ukazuje na to da se u pozadini desavao neki pritisak. Ili mozda placanje, a kako bi on "promijenio iskaz".
I sve ovo zajedno ne vide i ne kontaju samo najklasicniji moguci glupaci. I oni koji ne zele da vide (botovi i zaludjenici).
Znači frajer ide na sve ili ništa i krivi Aliju samo što kukavica ne smije to javno reći. Ako on smatra to nepravdom zašto nije onda napadao Aliju prije 20 godina, još je plakao kada je vodio intervju sa našim prvim predsjednikom ali tada je bio na SDA platnom spisku.