Sta znam meni je Ten vazda bio bolji, ne samo u prime timeu (2006. do cca 2009.).
Javite za Stare krovove sta i kako
Mada ce biti dudlaona garant
Moderators: _BataZiv_0809, anex

valjalo bi te bazene nasminkat. iskopat jos jedan, napravit jedan zatvoreni sa pratecim sadrzajima. cisto da se ne mora ici u okolna sela._BataZiv_0809 wrote: ↑31/05/2021 18:15 Ne ulazeci u istinitost nepotpisanog teksta i namjere forumasa koji ga predstavlja kao nepobitan dokaz, ako bih se trebao kladiti je li istina, kladio bih se prije da jeste nego da nije, jer infrastruktura stara 50 godina u koju se nije ulagalo ce kad tad otkazati.
Ono sto mi vise smeta je poredjenje sa Biljesevom i Vitezom gdje su bazeni privatne investicije za razliku od nasih koji su javni.
A narocito mi smeta, nevezano za sve, sto niko ne postavi pitanje zasto nijedan od vrlih zenickih "piletina u sosu od gljiva" biznismena nije procijenio da Zenica ima socijalnu masu koja zeli bazen i ulozio pare u to?
A sta cemo ako je ovo tacna informacija!? I ds se to popravi, opet je sramota kakve mi bazene imamo a gradonacelnik gradi kampanju na "evropskoj zenici"..
informacija je uvjek tacna. zato se i zove informacija. ovo sto je ova sa sisama napisala nije informacija.sagitariusZE wrote: ↑31/05/2021 19:01A sta cemo ako je ovo tacna informacija!? I ds se to popravi, opet je sramota kakve mi bazene imamo a gradonacelnik gradi kampanju na "evropskoj zenici"..
Uh izvini sto sam ti odgovorio, mislio sam da si kulturan gradjanin ovog grada, ocito sam se varao, do mene je, izvini.Tempo wrote: ↑31/05/2021 19:06informacija je uvjek tacna. zato se i zove informacija. ovo sto je ova sa sisama napisala nije informacija.sagitariusZE wrote: ↑31/05/2021 19:01A sta cemo ako je ovo tacna informacija!? I ds se to popravi, opet je sramota kakve mi bazene imamo a gradonacelnik gradi kampanju na "evropskoj zenici"..
inace, nema se sta popraviti. instalacije su ispravne.
bazene, kao i grijanje kao i bazen u industrijskoj itd itdsagitariusZE wrote: ↑31/05/2021 19:01A sta cemo ako je ovo tacna informacija!? I ds se to popravi, opet je sramota kakve mi bazene imamo a gradonacelnik gradi kampanju na "evropskoj zenici"..
Procitaj ovaj edukativni textsagitariusZE wrote: ↑31/05/2021 19:21 Ovdje se bas vidi ko je glasao za Fudu, bgmi svaka vam je za samar![]()
Ne zelim da lajem, ali ce te me vi stranacki botovi natjerati na to. Kolicina ignorantnosti i idiotluka je nevjerovatna. Pa ne mogu da vjerujem da vam se citava argumentacija svodi (i jednih i drugih) na to da "eto tada nije bio problem". Jeste bio je, i danas je. TIP JE DOBIO IZBORE NA OBECANJIMA DA CE BITI BOLJI OD SDA KLOSARA. Tip nije bolji od SDA klosara, cak sta vise GORI je. Znaci uspio je da bude gori i od odrona i smeca ovog drustva. Kako sebi ne mozete utuviti to u svoje zadojene glavurde. Prestanite s tim sranjima kako se niko nije bunio prije. Ljudi su ih otjerali s vlasti, ako to nije znak pobune i bunjenja ne znam ni ja sta bi mogao da bude. Prestanite s tim silovanjem zdrave pameti.muhafuca wrote: ↑31/05/2021 19:20bazene, kao i grijanje kao i bazen u industrijskoj itd itdsagitariusZE wrote: ↑31/05/2021 19:01A sta cemo ako je ovo tacna informacija!? I ds se to popravi, opet je sramota kakve mi bazene imamo a gradonacelnik gradi kampanju na "evropskoj zenici"..
je trebalo srediti jos prije dvadeset i kusur godina,
al tad ocito "nije bio problem"
ljudi su za njega glasali kao "manje zlo od SDA" ili "krast ce manje od SDA" dok se nesto pametnije ne pojavi na sceni.Ja_Ja wrote: ↑31/05/2021 21:38Ne zelim da lajem, ali ce te me vi stranacki botovi natjerati na to. Kolicina ignorantnosti i idiotluka je nevjerovatna. Pa ne mogu da vjerujem da vam se citava argumentacija svodi (i jednih i drugih) na to da "eto tada nije bio problem". Jeste bio je, i danas je. TIP JE DOBIO IZBORE NA OBECANJIMA DA CE BITI BOLJI OD SDA KLOSARA. Tip nije bolji od SDA klosara, cak sta vise GORI je. Znaci uspio je da bude gori i od odrona i smeca ovog drustva. Kako sebi ne mozete utuviti to u svoje zadojene glavurde. Prestanite s tim sranjima kako se niko nije bunio prije. Ljudi su ih otjerali s vlasti, ako to nije znak pobune i bunjenja ne znam ni ja sta bi mogao da bude. Prestanite s tim silovanjem zdrave pameti.muhafuca wrote: ↑31/05/2021 19:20bazene, kao i grijanje kao i bazen u industrijskoj itd itdsagitariusZE wrote: ↑31/05/2021 19:01
A sta cemo ako je ovo tacna informacija!? I ds se to popravi, opet je sramota kakve mi bazene imamo a gradonacelnik gradi kampanju na "evropskoj zenici"..
je trebalo srediti jos prije dvadeset i kusur godina,
al tad ocito "nije bio problem"
On je tu da rijesava stvari koje oni nisu mogli, znali ili htjeli da rijese. On nije tu da bude isti ili gori. Pa mu se shodno tome i pripisuje da nakon gotovo PET (5) GODINA, ima kurton od rezultata. Nema NISTA, ZILCH, ZERO, NADA!
Ako ima neko od vas da je placen da gluposti valja i pise za bilo koju stranku na ovom forumu iskreno se nadam da ce i vama i vasoj djeci to za lijeka zatrebati. Samounistivost nam je najveca mana i svaki od vas podjednako kriv zbog stanja u kojem se nalazimo.
Valja platit svakakve debile da hvale krolja. Crko.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑31/05/2021 22:48 Čuj potrebno 6 miliona. Vjerovatno je potreba i neka firma da se ugradi koji %%.
tebi mora da je diretno negdje stolicu izvukao.Casual's wrote: ↑31/05/2021 22:49Valja platit svakakve debile da hvale krolja. Crko.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑31/05/2021 22:48 Čuj potrebno 6 miliona. Vjerovatno je potreba i neka firma da se ugradi koji %%.
Mislim da bi to Glovis začaš za 6 milki odradio... 6 miliona, ne praviš Vialand.Casual's wrote: ↑31/05/2021 22:49Valja platit svakakve debile da hvale krolja. Crko.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑31/05/2021 22:48 Čuj potrebno 6 miliona. Vjerovatno je potreba i neka firma da se ugradi koji %%.
Casual's wrote: ↑31/05/2021 22:44 https://www.klix.ba/vijesti/zenicani-ov ... /210531171
Eto informacija je tacna. Jebo vas fudo.
znači biće bazen, kad je otvorenje?Tempo wrote: ↑31/05/2021 22:55Casual's wrote: ↑31/05/2021 22:44 https://www.klix.ba/vijesti/zenicani-ov ... /210531171
al u kurcu.
procitali ono na
https://www.zenicablog.com/zenica-ovo-l ... hn3E4kZKAE
a debeli prenosi post sisate zenicanke uz njeno odobrenje. jebem vas glupe.
vjerovatno kad ugrije. kao i zadnjih 50 godina.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑31/05/2021 22:56znači biće bazen, kad je otvorenje?Tempo wrote: ↑31/05/2021 22:55Casual's wrote: ↑31/05/2021 22:44 https://www.klix.ba/vijesti/zenicani-ov ... /210531171
al u kurcu.
procitali ono na
https://www.zenicablog.com/zenica-ovo-l ... hn3E4kZKAE
a debeli prenosi post sisate zenicanke uz njeno odobrenje. jebem vas glupe.