Ma meni je ovdje sve sumnjivo. Kurjak naprasno dođe i reče to što reče. Zatim, narednih dana čvrsto stoji iza toga. Seka objavljuje papire, koji su ruku na srce ok i regularni (koliko se može vidjeti ovako na slikama) sa more drugih nelogičnosti, kao što je prosjek ocjena, ime člana komisije, ranija biografija.Billy The Pljuc wrote: ↑27/05/2021 06:40 Kao i u svakoj SDA aferi tako i u ovoj, što se više brane to se više upetljavaju u ispletenu mrežu laži. U stvari mreža nije ni ispletena u smislu inventivnog laganja nego je ova doktorica opšte prakse počela da laže vrlo rano i iz jedne laži bježala u drugu pa se kasnije vjerovatno našao tu još neko da joj "pomogne". S obzirom da se radi o SDA kadrovima koji, iskoristiću priliku i napisati nešto što nedavno pročitah a što bi kao trebalo opisivati amerikance, ne predstavljaju najoštrije olovke u pernici, nije za začuditi da imamo bog zna koliko verzija biografije iste i dokumentacije o "školovanju" gdje su se pojedina imena pojavljivala na istoj u različitim ulogama.
Mada, kad malo bolje razmislim, ovi iz SDA su uvreda i za amerikance.
Pored svega toga, Kurjak i dalje tvrdi da sa tim nema ništa, ne poduzimajući ništa u tom pravcu. Tvrdi da mu je zloupotrebljeno ime, trpi uvrede da je senilan i da se ne sjeća, a pri tome to službeno nikome ne prijavljuje, osim što se oglašava po medijima.
Sve je meni ovdje sumnjivo do bola. I jedna i druga i treća strana.
Treća strana najavljuje inspekcijsko rešetanje KCUS-a, a niko još nije ni prijavu poslao...
Samo da ovo ne bude neka igra i predstava za javnost, a da sutra ne vidimo da je završen neki zakulisni posao.
Puno mi ovo sve liči na Skakizam. Baci se dimna bomba u javnost, kao Skaka što je bacao izjave, narod se uhvati za to, a u pozadini se završavaju poslovi.