Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Project Ashe

#21501 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

Login7777 wrote: 26/05/2021 11:13
One Israeli pilot, identified only as "Major D" in the Channel 12 report, stunned by saying he sought to intentionally level entire towers as "a way to vent frustration" over Hamas' rocket fire and attacks on Jewish Israelis.

"I went on a mission to carry out air strikes with a feeling that destroying the towers is a way to vent frustration over what is happening to us and over the success of the groups in Gaza," the pilot explained according to a translation in Middle East Eye.
Frustrirani bolesnici.
Pito bi ja tebe da li bi ti bio frustriran da ti raketa padne na kuću i ubije ženu djecu ili da svaki dan strahuješ hoćel ti kakva raketa sjebat život totalno. I ja bi bio frustriran, i bio sam u ratu frustriran radi konstantnog srpskog granatiranja grada bez ikakvog povoda i cilja osim da teroriziraju nas civilno stanovništvo. i ja da sam imao avion tada bi opalio po njima da im vratim, milo za drago.
Majaxxx

#21502 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Majaxxx »

Project Ashe wrote: 26/05/2021 11:19
One Israeli pilot, identified only as "Major D" in the Channel 12 report, stunned by saying he sought to intentionally level entire towers as "a way to vent frustration" over Hamas' rocket fire and attacks on Jewish Israelis.

"I went on a mission to carry out air strikes with a feeling that destroying the towers is a way to vent frustration over what is happening to us and over the success of the groups in Gaza," the pilot explained according to a translation in Middle East Eye.
Frustrirani bolesnici.
Pito bi ja tebe da li bi ti bio frustriran da ti raketa padne na kuću i ubije ženu djecu ili da svaki dan strahuješ hoćel ti kakva raketa sjebat život totalno. I ja bi bio frustriran, i bio sam u ratu frustriran radi konstantnog srpskog granatiranja grada bez ikakvog povoda i cilja osim da teroriziraju nas civilno stanovništvo. i ja da sam imao avion tada bi opalio po njima da im vratim, milo za drago.
GAZIJO
Project Ashe

#21503 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

Sefket007 wrote: 26/05/2021 11:18
Project Ashe wrote: 26/05/2021 10:56
Sefket007 wrote: 26/05/2021 10:34

Nije agresorska ili aparthejd država nego samo je to sto si naveo?
Pa čuj ako je izrael agresorska država onda možeš komotno i BiH ubrajati kao agresorsku državu, jer smo se borili protiv srpskih terorista podržanih od strane srbije.
A da nije obrnuto, srbi su se branili od muslimanskih ekstremista pa zatrpavali Sarajevo granatama itd... Tako oni kazu, a neki im vjeruju i pravdaju ih, bas kao i ti Izrael sto pravdas.

Ti si jedan neozbiljan TROL koji se pravi blentav, a ako ti je uredu ovo sto Izrael radi onda si teski dusevni bolesnik i potencionalno opasan za okolinu.

Podrzavat tako ubijanje djece, protjerivanje svih drugih i drugacijih, otezavanje zivota svim palestincima, svakodnevno maltretiranje i doseljavanje nekakvih setlera koji šetaju sa dugim cjevima, otimanje imovine i rusenje vocnjaka, ubijanje i premlacivanje palestinaca bez ikakvih sankcija itd... To moze samo bolesna osoba.

Ja znam da sve to podrzaju samo

1. Prodani politicari radi politicke ucjene i vlastitog interesa,
2. Cionisti
3. Islamofobi jer im je drago da neko 'roka' muslimane ali ne znaju da isto tako rokaju i krscane i pravoslavce...
4. Jednostavno dusevno bolesni ljudi...

Svi normalni ljudi koje znam i kije sam sretao zgrožavaju se nad ovim što Izrael radi. Zgrozavaju se.neki i nad Hamasom, ali ne opravdavaju Izrael.

Iskreno žao mi je da neko neko ljudskosti u sebi da osudi zločin, ubijanje i aparthejd i ocito etnicko ciscenje. Tuzno je znati da ima takvih ljudi.
Hamas je najveća pošast palestine i palestinskog naroda i najveći uzročnik njohovom stradanju. Kad se riješe hamasa i sličnih, onda će se riješiti i problema koji im se dešavaju. do tada gledaćemo ovo bjesomučno ubijanje i jednih i drugih, jedni će navijat za izrael, drugi za palestince, pa će se desit primirje, pa malo mira pa onda opet raketiranje izraela pa uzvrati udarac, pa opet civili i na jednoj i na drugoj strani ginu, ponovo se javljaju navijači, i opet jovo na novo a palestinci šta dobiju na kraju. Jedan veliki p...s u usta.
ginu bukvalno nizašta godinama jer se ne znaju organizvati kako treba. Jer im isti taj hamas kojeg podržavaju ne da da se soroganizuju i proglase palestinu na pravi način, jer to hamasu nije u interesu, jer onda onaj koji upravlja hamasom ne bi preko istog mogao kontrolisati palestince i držat i u konstatnom stanju frustriranosti.
Login7777

#21504 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Login7777 »

Frustrirani bolesnici.
Znači i ti si terorista.
Project Ashe

#21505 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

Login7777 wrote: 26/05/2021 12:32
Frustrirani bolesnici.
Znači i ti si terorista.
Jesam li?
Login7777

#21506 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Login7777 »

Project Ashe wrote: 26/05/2021 12:33
Znači i ti si terorista.
Jesam li?
Sam kažeš da jesi, da ih malo terorišeš, milo za drago.
Project Ashe

#21507 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

Evo za navijače da slikovito vide kako oni koji upravljaju njihovim malim mozgovima konstruišu čitavu situaciju:

Image
Project Ashe

#21508 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

Login7777 wrote: 26/05/2021 12:34

Znači i ti si terorista.
Jesam li?
Znači ja da sam bio pilot međunarodno priznate Armije RBIH, i da sam gađao položaje srpskih terorista koji se "slučajno" nalaze u centru grada iza srednjoškolskog centra, ja bih bio terorista. Intresantan zaključak definitivno.
Sefket007

#21509 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Sefket007 »

Project Ashe wrote: 26/05/2021 12:36
Jesam li?
Znači ja da sam bio pilot međunarodno priznate Armije RBIH, i da sam gađao položaje srpskih terorista koji se "slučajno" nalaze u centru grada iza srednjoškolskog centra, ja bih bio terorista. Intresantan zaključak definitivno.
Iako nije isti uzrok problema ni geneza sukoba opet evo da je Armija BIH protjerala sve srbe u taj jedan gradic, zatvorila ih zidovima i svakodnevno im najavljivala nestanak sa te zemlje jer je to NASA obecana zemlja, naravno da bi bio zlocinac... Ne mozes ubijati civile, snaga i moc nosi odgovornost.

Al da ne zaboravimo
Cionisti su dosli tu i poceli protjeravati palestince i to rad ei dan danas.
Last edited by Sefket007 on 26/05/2021 13:28, edited 1 time in total.
Project Ashe

#21510 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

Sefket007 wrote: 26/05/2021 12:53
Project Ashe wrote: 26/05/2021 12:36

Iako nije isti uzrok problema ni geneza sukoba opet evo da je Armija BIH protjerala sve srbe u taj jedan gradic, zatvorila ih zidovima i svakodnevno im najavljivala nestanak sa te zemlje jer je to NASA obecana zemlja, naravno da bi bio zlocinac... Ne mozes ubijati civile, snaga i moc nosi odgovornost.
Analogija naše i palestinske borbe je najbolji način da se objasni gdje u stvari palestinci griješe. Jer kad se postave stvari onakvima kakve jesu, definitivno se vidi da palestinci vode totalno pogrešnu politiku koja ih nigdje neće odvesti a sve zarad nečijih drugih interesa a ne radi njih samih. Sad da se uradi anketa među palestincima ili da se uradila prije ovih zadnjih "borbi", garantujem da bi 80% palestinaca reklo da sve židove treba pobiti i da izrael treba da prestane da postoji. Nikad velika većina Bošnjaka nije željela da svi srbi ili hrvati nestanu i da ih se pobije, nikad. Da ne pričam ponovo o tome kako smo se mi 92 okrenuli sebi i stvaranju međunarodno priznate države BiH a ne kreiranju paravojnih terorističkih formacija s ciljem terorisanja svih koji nisu Bošnjaci u BiH.

Imaš pravo da jedanputa pogađaš, ko je započeo sa kreiranjem terorističkih paravojnih formacija u BiH i na kraju nije dobio ono što je htio.
Ne bi dobio ni ovo što ima sada da alija nije napravio kardinalnu grešku i sjedajući za sto sa teroristima dao im legitimitet.
Last edited by Project Ashe on 26/05/2021 13:05, edited 1 time in total.
Škobo Habu

#21511 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Škobo Habu »

jeza u ledja wrote: 25/05/2021 23:05

Sta je tu oportunizam ili politicka korektnost? Je li znas ti uopste sta ti pojmovi znace?
Ne, ne svodi se moj "nastup" na to, to je tvoja, kako kazes "ljigava" interpretacija istih.

Ne znam šta u konkretnom slučaju da radim? Crtam?

Ako smatraš da su u izraelsko-palestinskom sukobu svi isti - ti sam sebe svrstavaš u određeni ideološki tabor.
Kakvo je ovo besmisleno pitanje?
Ne postoje besmislena pitanja, već samo odgovori.

Ti si već zaključio da je svaki otpor uzaludan i kako su Arapi pobjeđeni vojnički od strane Izraela, te bi po tom pitanju trebali pristati na sve ono što im se nudi kao alternativa ratu. To, u suštini, znači da bi trebali pristati na tihu okupaciju i aparthejd do trenutka kada će Palestinci biti svedeni na folklornu skupinu.
Kakav Iran, Assad, revolucionarna garda, Izrael neutralan???? Covjece u svakom postu dodajes stvari koje nikakve veze nemaju sa onim o cemu pricamo.

Wtf.

Pitao sam koje je po tebi najbolje rjesenje palestinsko-izraelskog sukoba. Ako nemas odgovor ok. Al nemoj me smarati sa stvarima koje nemaju nikakve veze s ovim.
Koja naivnost u korespondenciji. :-)

Je l' Izrael ubistvom najviše rangiranog zapovjednika u iranskoj vojsci - Qassema Soleimania, praktično objavio rat toj državi?

Je l' Izrael ubio Soleimania zato što je pretnja izraelskim interesima, a činjenca je da je Quds brigada bila jedna od onih koja je radila na jačanju veza Irana i palestinskih frakcija koje se bore protiv izraelske okupacije?

Kako sve to nije povezano sa Palestinom?
Last edited by Škobo Habu on 26/05/2021 19:01, edited 2 times in total.
Project Ashe

#21512 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

Još jedna informacija za vas navijače:

Samo da znate da palestinci već imaju svoju državu ajd da vidim znal iko koja je?
Majaxxx

#21513 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Majaxxx »

Project Ashe wrote: 26/05/2021 13:06 Još jedna informacija za vas navijače:

Samo da znate da palestinci već imaju svoju državu ajd da vidim znal iko koja je?
Pa 13 posto bosne opisano u islamskoj deklaraciju.
Project Ashe

#21514 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

Image
seln

#21515 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by seln »

Ljudi, troll.

TROOOOOOLL!

Treba li crtati?

I on i ovaj Majaxx.... jednostavno na ignore, oni ce vec sami izvrsiti seppuku.
Project Ashe

#21516 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

Image
Škobo Habu

#21517 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Škobo Habu »

seln wrote: 26/05/2021 13:33 Ljudi, troll.

TROOOOOOLL!

Treba li crtati?

Nije trol, već tipičan right-wing primjerak mužjaka, poput raznih ježava na ovoj temi koji presipaju iz šupljeg u prazno.

Vidi odakle tip vadi memove:
StandWithUs (SWU, also known as the Israel Emergency Alliance[2]) is an American right-wing pro-Israel advocacy organization.[3] Known for working closely with the Israeli government,[4] the organization focuses on education and is active on American campuses. SWU supports Israeli settlements and does not believe the West Bank is occupied.[5]

SWU was founded in Los Angeles by Roz Rothstein in 2001. As of 2016, it had 18 offices across the US and branches in Israel, France, the United Kingdom, and Canada.[6]
https://en.wikipedia.org/wiki/StandWithUs
seln

#21518 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by seln »

Škobo Habu wrote: 26/05/2021 14:23
seln wrote: 26/05/2021 13:33 Ljudi, troll.

TROOOOOOLL!

Treba li crtati?

Nije trol, već tipičan right-wing primjerak mužjaka, poput raznih ježava na ovoj temi koji presipaju iz šupljeg u prazno.

Vidi odakle tip vadi memove:
StandWithUs (SWU, also known as the Israel Emergency Alliance[2]) is an American right-wing pro-Israel advocacy organization.[3] Known for working closely with the Israeli government,[4] the organization focuses on education and is active on American campuses. SWU supports Israeli settlements and does not believe the West Bank is occupied.[5]

SWU was founded in Los Angeles by Roz Rothstein in 2001. As of 2016, it had 18 offices across the US and branches in Israel, France, the United Kingdom, and Canada.[6]
https://en.wikipedia.org/wiki/StandWithUs
Ali vidis da i ne pokusava argumentirati, vec samo provocira.
Navuci ce te na ban (kakvi su nam moderatori, ti si ono bas tipisni kandidat), a on ce vaskrsnuti pod novim nickom.
Project Ashe

#21519 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

p206

#21520 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by p206 »

Sefket007 wrote: 26/05/2021 11:18
Project Ashe wrote: 26/05/2021 10:56
Sefket007 wrote: 26/05/2021 10:34

Nije agresorska ili aparthejd država nego samo je to sto si naveo?
Pa čuj ako je izrael agresorska država onda možeš komotno i BiH ubrajati kao agresorsku državu, jer smo se borili protiv srpskih terorista podržanih od strane srbije.
A da nije obrnuto, srbi su se branili od muslimanskih ekstremista pa zatrpavali Sarajevo granatama itd... Tako oni kazu, a neki im vjeruju i pravdaju ih, bas kao i ti Izrael sto pravdas.

Ti si jedan neozbiljan TROL koji se pravi blentav, a ako ti je uredu ovo sto Izrael radi onda si teski dusevni bolesnik i potencionalno opasan za okolinu.

Podrzavat tako ubijanje djece, protjerivanje svih drugih i drugacijih, otezavanje zivota svim palestincima, svakodnevno maltretiranje i doseljavanje nekakvih setlera koji šetaju sa dugim cjevima, otimanje imovine i rusenje vocnjaka, ubijanje i premlacivanje palestinaca bez ikakvih sankcija itd... To moze samo bolesna osoba.

Ja znam da sve to podrzaju samo

1. Prodani politicari radi politicke ucjene i vlastitog interesa,
2. Cionisti
3. Islamofobi jer im je drago da neko 'roka' muslimane ali ne znaju da isto tako rokaju i krscane i pravoslavce...
4. Jednostavno dusevno bolesni ljudi...

Svi normalni ljudi koje znam i kije sam sretao zgrožavaju se nad ovim što Izrael radi. Zgrozavaju se.neki i nad Hamasom, ali ne opravdavaju Izrael.

Iskreno žao mi je da neko neko ljudskosti u sebi da osudi zločin, ubijanje i aparthejd i ocito etnicko ciscenje. Tuzno je znati da ima takvih ljudi.
:thumbup:
Project Ashe

#21521 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

Koliki ste navijači, ja sam do sada očekivao da ćete otići dole u palestinu i boriti se sa hamsaom za nešto, ne znamo još uvijek za šta se hamas stvarno zalaže.
Palmalma

#21522 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Palmalma »

Baš kao u zoološkom vrtu

Project Ashe

#21523 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

još uvijek od vas navijača niko mi nije odgovorio koja je to palestinska država? Nije zar da ni to ne znate?
p206

#21524 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by p206 »

Project Ashe wrote: 26/05/2021 14:51 još uvijek od vas navijača niko mi nije odgovorio koja je to palestinska država? Nije zar da ni to ne znate?
evo navijač se javlja
Granice iz 67. sto je pišljivih 6000 km na kvadrat

i to nacisti iz Izraela ne daju... pišljivih 6000..

kad bi im to dali cijeli problem bi bio riješen
kad bi nakon toga Hamas, Hezbollah ili bilo ko drugi ispalio i jedan metak na Izrael ja bi prvi rekao da ih sravne sa zemljom

ali jok zinula nacistima guzica za "obećanom" zemljom.. svako ko ih podržava želim da mu dođu na vrata i deložira ga pa da vidi kako je
Project Ashe

#21525 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Project Ashe »

p206 wrote: 26/05/2021 14:56
Project Ashe wrote: 26/05/2021 14:51 još uvijek od vas navijača niko mi nije odgovorio koja je to palestinska država? Nije zar da ni to ne znate?
evo navijač se javlja
Granice iz 67. sto je pišljivih 6000 km na kvadrat

i to nacisti iz Izraela ne daju... pišljivih 6000..

kad bi im to dali cijeli problem bi bio riješen
kad bi nakon toga Hamas, Hezbollah ili bilo ko drugi ispalio i jedan metak na Izrael ja bi prvi rekao da ih sravne sa zemljom

ali jok zinula nacistima guzica za "obećanom" zemljom.. svako ko ih podržava želim da mu dođu na vrata i deložira ga pa da vidi kako je
Pogrešan odgovor, tačan odgovor dmae i goospodo i ostali je Kraljevina Jordan. U jordanu žive arapska plemena koja su izvorni palestinci a ovi palestinci u gazi su tek se počeli nazivati palestincima kad je Arafat pojam palestinci ukomponovao u njihov identitet. Inače te palestince u gazi je jordan prihvaćao da bi na kraju ti isti palestinci pokušali da naprave puč protiv kralja Jordana nakon čega ih je dotični odjebao i sad ih boli briga za iste. Isto se desilo u Siriji i Kataru i svaki puta gdje su došli palestinci pokušali su da naprave državni udar i smijene postojeće vladare.

Naravno hamasova propaganda vam neće ove detalje govoriti, oni će i dalje tvrditi da je terorizam rješenje za sve probleme palestinaca i da treba samo izdržat rahat patnju u otvorenom zatvoru koji se zove Gaza.

Svi arapi koji su skontali da je hamas najveće zlo koje je moglo zadesiti palestinu sad normalno žive unutar države Izrael i niko im ne otima imovinu.
Locked