Sebija All about

Post Reply
Majaxxx

#13451 Re: Sebija All about

Post by Majaxxx »

Saće grunut izrael opet

Eto rohinja i ujgura

Novi val migranata

Da pokrije sultaniju(milevu) i stevu živkovića
uglavnomja

#13452 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

mali_balon wrote: 26/05/2021 08:20
uglavnomja wrote: 26/05/2021 08:13 interesantna je apsolutna tisina politike
ni sda ni trojka ni ostali - nista

osim dine, u rukavicama, minimalisticko diplomatsko saopstenje, da mu ko ne predbaci da nista ne radi

zaha - svakom loncu poklopac - nista
zene sda i ostale sda organizacije - nista

ni novinari se ne pretrgose sa analizama, istrazivanjima ... samo prenose saopstenja i intervjuee

ni botova nema :(

a ni muza nema
Sto se tice njih, svi osim Dine, stvar je cista ko suza. Ima kad je polozila i ko je bio u komisiji i zavrseno.
Ostalo su klevetnja antibosnkackih elemenata....
svaki put dosad kad je bila prozvana digla bi se citava vojska placenih jadova da je brani, puni mediji, i rezimski i profesionalni branilaca hojratke

a sad nista, nista ... muk, mrtva tisina

cak ni njen slabointiligentni uhljup nije izasao na hayatu ili tako nedje ba baci kakav brilijantni biser plebsu ...

i dalje mislim da je ovo unutar sda-ovski puc :D

dos'o vakat da se bira: - ili propast stranke ili dvoje idiota koji su izgubili svaku vezu sa stvarnoscu

ja navijam za oba nestanka :thumbup:
Billy The Pljuc

#13453 Re: Sebija All about

Post by Billy The Pljuc »

Ma i meni smeta indolentnost Konakovića i trojke, očekivao sam iskreno više, ne u smislu da se ja kao nešto naslađujem kad se neki proces pokrene protiv kakvog uhljeba lopovskog iz SDA nego da vidim fakat da se ozbiljno misli i djeluje. Ne očekuje niko čuda naravno jer su tužilaštva i sudovi još uvijek pod kontrolom SDA i njihovih strateških partnera ali s obzirom kako se ovi "nude" ovo je sve mlako tj. nikakvo.

Evo ova baščarši hanuma, šta još treba da ispliva da bi se proces protiv iste i onih koji su joj to omogućili pokrene. Masa dokaza da je u određenom vremenskom periodu lagala o nečemu, ne samo ona nego i zvanične ustanove visokog školstva u BiH tj. ljudi koji su bili na funkcijama i predstavljali iste. Isto kao da je teško preteško istražiti porijeklo sve i jednog papira, izuzeti postojeću dokumentaciju i istražiti validnost iste, obaviti informativne razgovore i formirati slučaj. Izvesti je pred lice pravde pa izvoli dokazuj sve, što neko napisa otkud da si u nedjelju branila doktorat, gdje su ti ostali dokazi, imaš 300 svjedoka eto izvedi makar 5 njih da nemaju veze sa SDA....itd. itd.

Naravno od svega neće biti ništa, nalože malo priprostu raju i gledaju da se ubere koji poenčić jer nedaobog da se počne otkrivati sve propadosmo k'o kauč svi skupa haman.
Dzematlija

#13454 Re: Sebija All about

Post by Dzematlija »

Billy The Pljuc wrote: 26/05/2021 08:44 Ma i meni smeta indolentnost Konakovića i trojke, očekivao sam iskreno više, ne u smislu da se ja kao nešto naslađujem kad se neki proces pokrene protiv kakvog uhljeba lopovskog iz SDA nego da vidim fakat da se ozbiljno misli i djeluje. Ne očekuje niko čuda naravno jer su tužilaštva i sudovi još uvijek pod kontrolom SDA i njihovih strateških partnera ali s obzirom kako se ovi "nude" ovo je sve mlako tj. nikakvo.

Evo ova baščarši hanuma, šta još treba da ispliva da bi se proces protiv iste i onih koji su joj to omogućili pokrene. Masa dokaza da je u određenom vremenskom periodu lagala o nečemu, ne samo ona nego i zvanične ustanove visokog školstva u BiH tj. ljudi koji su bili na funkcijama i predstavljali iste. Isto kao da je teško preteško istražiti porijeklo sve i jednog papira, izuzeti postojeću dokumentaciju i istražiti validnost iste, obaviti informativne razgovore i formirati slučaj. Izvesti je pred lice pravde pa izvoli dokazuj sve, što neko napisa otkud da si u nedjelju branila doktorat, gdje su ti ostali dokazi, imaš 300 svjedoka eto izvedi makar 5 njih da nemaju veze sa SDA....itd. itd.

Naravno od svega neće biti ništa, nalože malo priprostu raju i gledaju da se ubere koji poenčić jer nedaobog da se počne otkrivati sve propadosmo k'o kauč svi skupa haman.
Slučaj Dženana Memića jedva da se kreće, bez obzira što se radi o ubistvu i ogromnom pritisku javnosti, a da se nešto dešava po pitanju marifetluka iz Sebijine biografije? :|
Hendrix

#13455 Re: Sebija All about

Post by Hendrix »

Ma stvar je jasna samo smo mi na nivou histerije slicnom kao u Americi gdje vise nije vazno sta je Trump slagao ili zajebo nego je vazno sto su oni tamo protiv njega. Tako je i sa SDA... logika tu ne igra neku ulogu i nema ona sta objasnjavati kretenima ima li ili nema diplome, ona je njihova sultanija i to je to. Citava politika na zapadu prelazi na ovaj sistem plasenja naroda i lozenja protiv tamo nekih a sve manje se objasnjava politika i sami rad vlasti.

Kao sto Trump lozi raju na "radical left" tako i mi imamo te neke famozne komuniste koji ruse SDA non stop. Uvijek Bakir moze nazvati Dodika da mu nabaci neko odcjepljenje ili negiranje genocida na volej i ko se onda sjeca Sebije i njenih lazi.
Billy The Pljuc

#13456 Re: Sebija All about

Post by Billy The Pljuc »

Ma ne mislim ja da će se nešto stvarno i desiti da recimo sutra Sebiju and Co. izvedu pred sudiju, neće se desiti ništa i to je svima jasno. Moj post se više odnosi na ove "kao protivnike" i borce za bolje sutra (najvjerovatnije njihovo a za nas već vidimo hoće li biti šta), pokreni proces kad već imaš priliku, roštiljaj ih ako ništa, nije da se nema materijala.
Majaxxx

#13457 Re: Sebija All about

Post by Majaxxx »

Kad neki crnogorski guslar opjeva sultaniju biće to nova himna sda.
Tananarive

#13458 Re: Sebija All about

Post by Tananarive »

SuperSy wrote: 25/05/2021 21:22 Izgleda paša da je Kurjak posenilio a Sebija u pravu. Na fb stranici Bosnjaci pojavila se papir na kojem piše da je Kurjak stvarno bio predsjednik komisiji i potpisao za doktorsku disertaciju 2000. godine zajedno sa Idris Bukvic, Jadranka Dizdarević i Senad Mehmedbasic.
pojavila se papir,a?

a je li se pojavila i diplom i index, možda se pojavi i kakir da proba da sastavi suvislu prosto proširenu rečenicu u odbranu hanume koja vrijedi više od jednog naroda i jedne države.... :-)
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#13459 Re: Sebija All about

Post by Impressum »

uglavnomja wrote: 26/05/2021 08:13 ni botova nema :(
da im se nije sta desilo :-D
Majaxxx

#13460 Re: Sebija All about

Post by Majaxxx »

Impressum wrote: 26/05/2021 09:20
uglavnomja wrote: 26/05/2021 08:13 ni botova nema :(
da im se nije sta desilo :-D
Pa nepismene botine su im i dohakale
Styling

#13461 Re: Sebija All about

Post by Styling »

osim dine, u rukavicama, minimalisticko diplomatsko saopstenje, da mu ko ne predbaci da nista ne radi

ni novinari se ne pretrgose sa analizama, istrazivanjima ... samo prenose saopstenja i intervjuee

a ni muza nema
Sto sve ukazuje na to da je sve sto se pise u vezi njene lazne diplome tacno. Nece niko da se ofira i brani neodbranjivo.
uglavnomja

#13462 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

muz se zadao, ima novi zadatak, zenici treba nesto da joj se popravi raspolozenje

Bentley predstavio model Bentayga S: Fokusiran na upravljivost

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#13463 Re: Sebija All about

Post by pici »

tesHko postenom i radnom insanu u ovakoj vukojebini... nije ni cudo sto nam djeca bjeze odavle... kad je eLITA vakva, samo se more zamislit kakva je njihova podanicka kmetovska krezuba marva... sarajevska gaza i bihacka zapadna obala... bravo alija, ostvavio si nam i ovo dvoje gurbeta u amanet.
Tananarive

#13464 Re: Sebija All about

Post by Tananarive »

Majaxxx wrote: 26/05/2021 07:01
dembele wrote: 26/05/2021 06:52 Treba i Riđobradog provjeriti, šta je i kako završio.
Evo vidi i sam

https://hamdocamo.wordpress.com/2015/06 ... javno/amp/
eno piše odbrana i zaštita 5, nepotpun naziv predmeta treba da bude odbrana i zaštita sebije, dobio 5 a haman će da ga okine :mrgreen:
daddduka

#13465 Re: Sebija All about

Post by daddduka »

Login77777 wrote: 26/05/2021 07:43
Styling wrote: 26/05/2021 06:24
daddduka wrote: 25/05/2021 09:31 Vala ako se ispostavi da je sve ono sa fejsa laz (kurjak o diplomi, vakcinisanje berberovica preko reda i slicno) trojka vise nema moj glas. Jebote godinu dana nam pamet razvlace, niko da sta uradi. Politika se svodi na to ko ce vise mrznje ispoljit.
O vakcinisanju preko reda Berberovica pisao je Avaz a oni nisu nisu dio Trojke. Takodje, Trojka nema veza sa Kurjakom. Samo se referisu na ono sto je rekao. Sami su rekli da to sve treba ispitati. Ne moze bas njima sve pripisati.
Taj nije nikad ni glasao za trojku. Sada idu price u tome da se ocita laz zeleni i njihov kriminal vise ne brani. Nego se spinuje da trojka nista ne radi nego samo blati sda.
Znaci ja od onog trenutka kad sam dao Forti glas vise ne smijem nikad nista posumnjati i nemam dozvolu kritikovati, jer automatski oblacim dres zelenog bota? To je ista logika kao kad zeleni kazu da si izdajnik/petokolonas ako ista kazes kontra sda. Nema razlike i za mene je neprihvatljivo.
Sputnik svemir

#13466 Re: Sebija All about

Post by Sputnik svemir »

Oprostite sto upadam na temu :D od mog zadnjeg javljanja nisam vas uspio sve pohvatati, mnogo ste se raspisali :)

Mene zanima Miss Piggy :D da li se oglasila glede ovog skandala, optuzila profesionalnost pojedinih ( skoro pa svih ) drzavnih sluzbi te kritikovala doticnu elitnu gospodju povodom njenih marifetluka? Zenska solidarnost je tu znacajna, mislim na ukazivanje nesposobnosti i donosenja odluka koje mogu odvesti kompletno drustvo u propast....
Dozer

#13467 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

dembele wrote: 26/05/2021 06:52 Treba i Riđobradog provjeriti, šta je i kako završio.
Eh..prije 3-4 godine za njega je na Hayatu, kad se pojavi, u jednom momentu pisalo ovako:
Prof. dr. Bakir Izetbegovic.

Trajalo je to par dana, a onda nestalo :D
Dozer

#13468 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Murat Sabanovic wrote: 26/05/2021 08:02 Interesantan je tajming ove afere kao i non papera. Sve mi se cini da ovo ima veze sa izbornim zakonom.
Ima ovo veze i s tim, ali i sa izborima sljedece godine. Sve je ovo predigra za lokalizovane eskalacije etno-vjerskih predznaka na proljeces sljedece godine. Sve u cilju homogenizacije etno-vjerskih stada i spasavanja "partnera" Bakira i SDA.

Medjutim, mislim da su se ovaj put debelo zajebali i da su odavno provaljeni sa tom pricom i pumpanjem, tako da im se na opstim izborima 2022. zasigurno crno pise.
Ja im predvidjam totalni pad, nesto slicno SBiH.
dustaban

#13469 Re: Sebija All about

Post by dustaban »

Dozer wrote: 26/05/2021 10:52
Eh..prije 3-4 godine za njega je na Hayatu, kad se pojavi, u jednom momentu pisalo ovako:

pa te titule se prenose na bracne partnere, on je prof.dr. , ona hadzinica
pici

#13470 Re: Sebija All about

Post by pici »

javio nam se bOkir iz zetre... ugledan puČanin :mrgreen:

Image

jaooo sto je finiiiii
mali_balon

#13471 Re: Sebija All about

Post by mali_balon »

uglavnomja wrote: 26/05/2021 08:39
mali_balon wrote: 26/05/2021 08:20

a ni muza nema
Sto se tice njih, svi osim Dine, stvar je cista ko suza. Ima kad je polozila i ko je bio u komisiji i zavrseno.
Ostalo su klevetnja antibosnkackih elemenata....
svaki put dosad kad je bila prozvana digla bi se citava vojska placenih jadova da je brani, puni mediji, i rezimski i profesionalni branilaca hojratke

a sad nista, nista ... muk, mrtva tisina

cak ni njen slabointiligentni uhljup nije izasao na hayatu ili tako nedje ba baci kakav brilijantni biser plebsu ...

i dalje mislim da je ovo unutar sda-ovski puc :D

dos'o vakat da se bira: - ili propast stranke ili dvoje idiota koji su izgubili svaku vezu sa stvarnoscu

ja navijam za oba nestanka :thumbup:
Ma kakav puc, tamo su ostale sve pize i klimavci, beskicmenjavi, zohari i ljigavci koji nemaju muda za puc.
Nego ja mislim da je to novi pristuo problemu tipa ignorisanje i neko ko fol dostojanstvo a u stvari skontali da botovi vise stete prave nego koristi jer su glupi ko kurac
uglavnomja

#13472 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

dustaban wrote: 26/05/2021 10:57
Dozer wrote: 26/05/2021 10:52

pa te titule se prenose na bracne partnere, on je prof.dr. , ona hadzinica
:lol: :lol: :lol: :thumbup: :D

cak i fake :oops:
Iker C

#13473 Re: Sebija All about

Post by Iker C »

Ima jedna anegdota iz vremena kada je uvazeni predsjednik Sda Izetbegovic studirao. Naime KPJ je zvala profesore sa fakulteta da sistemski obaraju mladog Izetbegovica.
Studenti koji su bili u grupi sa mladim Bakirom su znali da ce ispitivanje Bakira trajati satima pa npr ako je ispit zakazan u 10h oni su dolazili oko 14h.
Jedan profesor je 6 sati pokusavao naci nesto sto mladi Bakir ne zna, medjutim nije uspio. Profesor je demontrativno ustao, nazvao je KPJ i rekao da nema stvari koje Izetbegovic ne zna i da ga on ne moze oboriti.
Dozer

#13474 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

A, kao, u SDA ima neko pametan...? Pa ne pada iver (botovi) daleko od klade (vrh stranke).
pici

#13475 Re: Sebija All about

Post by pici »

Dozer wrote: 26/05/2021 10:55
Murat Sabanovic wrote: 26/05/2021 08:02 Interesantan je tajming ove afere kao i non papera. Sve mi se cini da ovo ima veze sa izbornim zakonom.
Ima ovo veze i s tim, ali i sa izborima sljedece godine. Sve je ovo predigra za lokalizovane eskalacije etno-vjerskih predznaka na proljeces sljedece godine. Sve u cilju homogenizacije etno-vjerskih stada i spasavanja "partnera" Bakira i SDA.

Medjutim, mislim da su se ovaj put debelo zajebali i da su odavno provaljeni sa tom pricom i pumpanjem, tako da im se na opstim izborima 2022. zasigurno crno pise.
Ja im predvidjam totalni pad, nesto slicno SBiH.
NIKAD!

vid nam prvog bosnjanina kako je u redu sa ostalim puČanstvom... eeeeee ovo majka visHe ne radja.

Image
Post Reply