Ali 2000. godine je bila nedjelja, o tome se radi, koliko sam mogao upratiti. E sad, mozda se te godine doktoriralo nedjeljom.
Sebija All about
- uglavnomja
#13402 Re: Sebija All about
bila je ljekar opste prakse, poslije staziranja na plasticiBilly The Pljuc wrote: ↑25/05/2021 23:18
Pa upravo to, sama kaže da su imali u planu a ne da su već imali postojeću ginekološku ambulantu u kojoj je ona kao vršila specijalizaciju, nigdje veze joj je objašnjenje. Od silnih izrečenih i napisanih laži kroz godine lako se i stabilniji insan pogubi a kamoli ona i oni oko nje trenutno. To što je ona navodno "specijalizirala" u Velefarmaciji vjerovatno nije ni blizu ginekologije i akušerstva a ni specijalizacije generalno.
nego ne kontam kad je pocelu tu spec, 90. ili 91.? raznih datuma
-
Nero Histrion
#13403 Re: Sebija All about
https://pressmedia.ba/na-mrezi/2021/25/ ... u-zagrebu/ ovo vis eniko pofatat ne moze, svega miuglavnomja wrote: ↑26/05/2021 00:00bila je ljekar opste prakse, poslije staziranja na plasticiBilly The Pljuc wrote: ↑25/05/2021 23:18
Pa upravo to, sama kaže da su imali u planu a ne da su već imali postojeću ginekološku ambulantu u kojoj je ona kao vršila specijalizaciju, nigdje veze joj je objašnjenje. Od silnih izrečenih i napisanih laži kroz godine lako se i stabilniji insan pogubi a kamoli ona i oni oko nje trenutno. To što je ona navodno "specijalizirala" u Velefarmaciji vjerovatno nije ni blizu ginekologije i akušerstva a ni specijalizacije generalno.
Last edited by Nero Histrion on 26/05/2021 00:03, edited 1 time in total.
- Billy The Pljuc
#13404 Re: Sebija All about
Ma ko će to više upratiti, vidiš da malo malo izleti neki pirpaš koji tvrdi nešto drugo u odnosu na sve ostalo već viđeno.uglavnomja wrote: ↑26/05/2021 00:00bila je ljekar opste prakse, poslije staziranja na plasticiBilly The Pljuc wrote: ↑25/05/2021 23:18
- deogest
#13405 Re: Sebija All about
Ona ko i Vucic, nedjeljom ispite polagao.Nero Histrion wrote: ↑25/05/2021 23:57Ali 2000. godine je bila nedjelja, o tome se radi, koliko sam mogao upratiti. E sad, mozda se te godine doktoriralo nedjeljom.
-
costacurta
#13406 Re: Sebija All about
Haj ti to,
Onda upisuje nekakav postdiplomski u martu 93. u Zagrebu. Zatim 8 mjeseci provodi u Istanbulu, pa se javlja u na UNSA da joj odobre polaganje razlike, a jel se ispisala pa ponovo upisala nakon što je upisala MedFak u Zg ili je to nešto paralelno studirala?
Ne kontam
A ona u ovoj biografiji navodi da je upisala postdiplomski na medf UNSA godine 1990. Tj. odmah nakon položenog stručnog ispita.započela je specijalizaciju 15. februara 1991. godine, a završila je početkom 1996. godine.
Onda upisuje nekakav postdiplomski u martu 93. u Zagrebu. Zatim 8 mjeseci provodi u Istanbulu, pa se javlja u na UNSA da joj odobre polaganje razlike, a jel se ispisala pa ponovo upisala nakon što je upisala MedFak u Zg ili je to nešto paralelno studirala?
Ne kontam
-
Nero Histrion
#13407 Re: Sebija All about
Eh, al zato nedjeljom mozes sakupit 300 ljudi da ti dodje na odbranu doktorske ... ih, sto si ga i ti sad.deogest wrote: ↑26/05/2021 00:04Ona ko i Vucic, nedjeljom ispite polagao.Nero Histrion wrote: ↑25/05/2021 23:57Ali 2000. godine je bila nedjelja, o tome se radi, koliko sam mogao upratiti. E sad, mozda se te godine doktoriralo nedjeljom.![]()
![]()
- deogest
#13408 Re: Sebija All about
Ne konta ni ona sta su joj Alija i Riđo smiksali. Ne konta jer nije bilo ni bitno.....do sada.costacurta wrote: ↑26/05/2021 00:05 Haj ti to,A ona u ovoj biografiji navodi da je upisala postdiplomski na medf UNSA godine 1990. Tj. odmah nakon položenog stručnog ispita.započela je specijalizaciju 15. februara 1991. godine, a završila je početkom 1996. godine.![]()
Onda upisuje nekakav postdiplomski u martu 93. u Zagrebu. Zatim 8 mjeseci provodi u Istanbulu, pa se javlja u na UNSA da joj odobre polaganje razlike, a jel se ispisala pa ponovo upisala nakon što je upisala MedFak u Zg ili je to nešto paralelno studirala?![]()
Ne kontam
-
JCecotto
#13409 Re: Sebija All about
Ima li naznaka kada ce ovo zlo umrijeti ?
Nesto kontam da se ovoliki zlikovac ne moze naci da je zamijeni....
Nesto kontam da se ovoliki zlikovac ne moze naci da je zamijeni....
-
svi u napad
#13410 Re: Sebija All about
Bravo pasa. Ti si jedini na pravom tragu. Sve ce se ovo srediti kad Bake dadne pristanak za Izborni. Nace se i index i par profa koji ce se to potvrditi a Asim ce se sjetiti iznenada da je ona bila kod drugog profesora izvjesno vrijeme. Covic uvijek stisne levata Baketa za muda i ovaj mu uvijek ispuni zelje. Sve ce se srediti samo ce drzave Bosne biti jos manje. No jebes drzavu vazno je da ja imam Sarajevo i da mi je zena prof. doktor. Zalosno i jadno da jadnije ne moze biti.
-
last mohicans
#13411 Re: Sebija All about
Pa rekao je Senad prošli put ne prodaji državu za ženu!
-
costacurta
#13412 Re: Sebija All about
Sve Masonisvi u napad wrote: ↑26/05/2021 00:15Bravo pasa. Ti si jedini na pravom tragu. Sve ce se ovo srediti kad Bake dadne pristanak za Izborni. Nace se i index i par profa koji ce se to potvrditi a Asim ce se sjetiti iznenada da je ona bila kod drugog profesora izvjesno vrijeme. Covic uvijek stisne levata Baketa za muda i ovaj mu uvijek ispuni zelje. Sve ce se srediti samo ce drzave Bosne biti jos manje. No jebes drzavu vazno je da ja imam Sarajevo i da mi je zena prof. doktor. Zalosno i jadno da jadnije ne moze biti.
Gledaj ti tih veza i linija.dodjela počasnoga doktorata akademiku Draganu Čovićuodržana je u utorak 19. lipnja 2018. u 12 sati u auli Sveučilišta u Zagrebu
Jel moguće da je majorizirani i akademik?!
Ovo nisam znao
- Droog
#13413 Re: Sebija All about
Not sure jel me kudis ili se slazessvi u napad wrote: ↑26/05/2021 00:15Bravo pasa. Ti si jedini na pravom tragu. Sve ce se ovo srediti kad Bake dadne pristanak za Izborni. Nace se i index i par profa koji ce se to potvrditi a Asim ce se sjetiti iznenada da je ona bila kod drugog profesora izvjesno vrijeme. Covic uvijek stisne levata Baketa za muda i ovaj mu uvijek ispuni zelje. Sve ce se srediti samo ce drzave Bosne biti jos manje. No jebes drzavu vazno je da ja imam Sarajevo i da mi je zena prof. doktor. Zalosno i jadno da jadnije ne moze biti.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13414 Re: Sebija All about

auuhhhh ovo sve bolje i bolje...
-
suspect_zero
#13415 Re: Sebija All about
Joj kol'ko žena biografija ima a svaka različita
....jel' sigurno pričamo o istoj osobi
...gluho bilo, da ih nema više
.....kada uporediš biografije ispada da je na više lokacija bila u isto vrijeme.
Ili su tako dobro radile avionske linije u ratu si začas mogao biti u Zagrebu, Sarajevu, Stambolu u isto vrijeme
Ili su tako dobro radile avionske linije u ratu si začas mogao biti u Zagrebu, Sarajevu, Stambolu u isto vrijeme
- Droog
#13416 Re: Sebija All about
Ljekar bez granica 
-
last mohicans
#13417 Re: Sebija All about
Žena je klon, nema druge. Bake, išćeraj ti to dok moreš!
Naćemo ti kaku drugu
-
svi u napad
-
suspect_zero
#13419 Re: Sebija All about
Nemam ja osjećaj da Bakir nju voli, više mislim da je se plaši....sjebala mu je familijarne odnose, bilo je priče i o njenoj ljubavnoj aferi dok je bila na ginekologiji, sklonosti ka žestokoj kapljici, odnosu sa kćerkom.....o tome Radončić najviše zna i mislim da to čuva za krajnji udarac.
-
last mohicans
#13420 Re: Sebija All about
Ma ko ono može voljeti, mater rođena. Ne znam za kapljicu, ali znam da bogara uveliko, od doktora na sastancima do sestara. Prva dama u Bošnjoka, onda kad vidim ove jade botove, kao misle da se bore za svetost Bošnjaka,prvu damu a ona kočijaška i hojratka obična.suspect_zero wrote: ↑26/05/2021 00:44Nemam ja osjećaj da Bakir nju voli, više mislim da je se plaši....sjebala mu je familijarne odnose, bilo je priče i o njenoj ljubavnoj aferi dok je bila na ginekologiji, sklonosti ka žestokoj kapljici, odnosu sa kćerkom.....o tome Radončić najviše zna i mislim da to čuva za krajnji udarac.
- deogest
#13421 Re: Sebija All about
Pa zena onakvog karaktera ce te uvijek prevarit. Glupo je vjerovat da je cedna i vjerna citav zivot.suspect_zero wrote: ↑26/05/2021 00:44Nemam ja osjećaj da Bakir nju voli, više mislim da je se plaši....sjebala mu je familijarne odnose, bilo je priče i o njenoj ljubavnoj aferi dok je bila na ginekologiji, sklonosti ka žestokoj kapljici, odnosu sa kćerkom.....o tome Radončić najviše zna i mislim da to čuva za krajnji udarac.
- Dozer
#13422 Re: Sebija All about
Gdje ispari onaj nepismeni SDA-ovski mazlumski hudnik @tuzba...?
Nesretnice (haman si banovan/a), majmuna vidis svaki dan u ogledalu, ali to ti je sasvim jasno.
Da se zarati samo 2 dana, vjeruj mi da vi iz SDA ne biste stigli ni potrcati, a kamoli pobjeci nama nekadasnjim borcima.
A sto se tvoje voljene, ljubljene, i nadasve cijenjene "Profesorice" tice, ona se toliko nalagala u svojim vlastitim izjavama, sto usmenim sto pismenim, da tuzilastvo i sud samo na ovoj temi imaju sasvim dovoljno dokaza da je odmah zatvore na mjesec dana u istrazni zatvor, i to po raznim osnovama - od falsifikovanja dokumenata i davanja laznih informacija, preko obmanjivanja javnosti i laznog predstavljanja, pa sve do desetina ubistava Malina respiratorima.
Pa ta zena cak ne zna ni gdje je rodjena, a sto pise u vlastitoj biografiji... Nije rodjena u Podgovrici, nego u Titogradu. Tako se tada zvao taj grad. Ne zna ni vlastiti rodni list procitati....
Nesretnice (haman si banovan/a), majmuna vidis svaki dan u ogledalu, ali to ti je sasvim jasno.
Da se zarati samo 2 dana, vjeruj mi da vi iz SDA ne biste stigli ni potrcati, a kamoli pobjeci nama nekadasnjim borcima.
A sto se tvoje voljene, ljubljene, i nadasve cijenjene "Profesorice" tice, ona se toliko nalagala u svojim vlastitim izjavama, sto usmenim sto pismenim, da tuzilastvo i sud samo na ovoj temi imaju sasvim dovoljno dokaza da je odmah zatvore na mjesec dana u istrazni zatvor, i to po raznim osnovama - od falsifikovanja dokumenata i davanja laznih informacija, preko obmanjivanja javnosti i laznog predstavljanja, pa sve do desetina ubistava Malina respiratorima.
Pa ta zena cak ne zna ni gdje je rodjena, a sto pise u vlastitoj biografiji... Nije rodjena u Podgovrici, nego u Titogradu. Tako se tada zvao taj grad. Ne zna ni vlastiti rodni list procitati....
-
suspect_zero
#13423 Re: Sebija All about
Hojratkalast mohicans wrote: ↑26/05/2021 00:49Ma ko ono može voljeti, mater rođena. Ne znam za kapljicu, ali znam da bogara uveliko, od doktora na sastancima do sestara. Prva dama u Bošnjoka, onda kad vidim ove jade botove, kao misle da se bore za svetost Bošnjaka,prvu damu a ona kočijaška i hojratka obična.suspect_zero wrote: ↑26/05/2021 00:44Nemam ja osjećaj da Bakir nju voli, više mislim da je se plaši....sjebala mu je familijarne odnose, bilo je priče i o njenoj ljubavnoj aferi dok je bila na ginekologiji, sklonosti ka žestokoj kapljici, odnosu sa kćerkom.....o tome Radončić najviše zna i mislim da to čuva za krajnji udarac.
Ne volim Radončića nikako, ovo ne volim je mlaka riječ,....al' imam osjećaj da će ih on najviše sjebati, ne zaboravlja on svoje hapšenje ( realno, i njemu je mjesto tamo)....i gotovo da navijam da ih pokopa.
Dokle je došlo da o Radončiću govorim afirmativmo, a koliko su mi Izetbegovići omrzli.
- Ricken
#13424 Re: Sebija All about
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/k ... a-20090126Login77777 wrote: ↑25/05/2021 23:38Sta ima taj tekst dole s datumom 11.06.2000 zajednickog?meridiyan wrote: ↑25/05/2021 23:18Nedjelja![]()
Sta Google kaze ..na prvu
1) Ginekolog Asim Kurjak i njegova supruga Biserka Funduk Kurjak,
optuženi za nedozvoljeno presađivanje jajnih stanica.
Pojašnjenja radi: pacijenticama je prilikom pregleda KRAO jajne
stanice i presadjivao ih bogatim nerodkinjama za velike cifre.
2) Tužilaštvo je za Kurjaka tražilo četiri godine i 8 mjeseci zatvora,
3) Asim Kurjak je 2007. osuđen na osam mjeseci zatvora jer je
krivotvorio medicinsku dokumentaciju, odnosno zataškavao
pogrešku liječnika bolnice Sveti Duh u slučaju smrti rodilje
Dragice Ivankić i njezine bebe u bolnici.
-
Tempo
- ZeModerator
#13425 Re: Sebija All about
grijesite. nema bake kapacitet da to da covicu. da moze, dao bi on, al ne moze. missim, da ne pametujem puno o tome, of topic je, pa cu samo reci da u ovoj zemlji ima dovoljno patriota koji ne bi u parlamentu digli ruku za takav ustupak, a ima i pičaka koji bi digli ruku, al se boje, kakve-takve, javnosti.Droog wrote: ↑26/05/2021 00:26Not sure jel me kudis ili se slazessvi u napad wrote: ↑26/05/2021 00:15Bravo pasa. Ti si jedini na pravom tragu. Sve ce se ovo srediti kad Bake dadne pristanak za Izborni. Nace se i index i par profa koji ce se to potvrditi a Asim ce se sjetiti iznenada da je ona bila kod drugog profesora izvjesno vrijeme. Covic uvijek stisne levata Baketa za muda i ovaj mu uvijek ispuni zelje. Sve ce se srediti samo ce drzave Bosne biti jos manje. No jebes drzavu vazno je da ja imam Sarajevo i da mi je zena prof. doktor. Zalosno i jadno da jadnije ne moze biti.![]()