Hakiz wrote: ↑25/05/2021 19:43
seln wrote: ↑25/05/2021 19:24
Pricamo li mi jos uvijek o zastiti nepusaca ili o njihovoj zluradosti?
Ne znam, postovi su vam bas ono "sjooo, hebacemo vam staru pusacku".
Ukinuti pušenje u zatvorenim prostorima. Kod nas bi trebalo i na otvorenim, samo pogledati stanice gradskog prevoza...
Ti mijesas nedostatak kulture zivljenja i sklonost nikotinu. Ono prvo je opsta znacajka Balkaneza, neovisno o tome jesu li pusaci ili nisu.
Unistavaju li pusaci klupe, demoliraju li stanice gradskog prevoza, bacaju li kontejnere za smece u Miljacku?
Ne, lijepi, nego je taj talog drustva bas ono "ruzni, prljavi, zli" i to nema nikakve veze sa tim jesu li pusaci ili nisu.
Uostalom, i ti u postovima pokazujes iskljucivost i zluradost koja nije svojstvena civiliziranim ljudima.
A dokle je diskusija stigla: onaj mali nacisticki mis, kojem ti glumis Robina, vec je stigao do ideje da se pusacima oduzimaju djeca.
To vec nije daleko od gasnih komora.
I nikakva zabrana pusenja nece promijeniti cinjenicu da su ljudi u BiH primitivni, nekulturni, bez higijenskih navika,bez osjecaja za zajednicku imovinu...
ali ako cete u vlastitim ocima izgledati bolji i kulturniji zbog zabrane pusenja, bujrum. Ja cu doviti da vam se nijjet ispuni.
E, ako smo to razjasnili, hajmo sad: sjooo, nema vise pusenja, kuci pa pusi, prljavi dijasporci koji nisu civilizovani 'vako ko mi.