E, ovo je pokazatelj ..da si okorjeli pushac.... zbilja....
A, u nekim trenucima, razmisljash li, da bi zivot bio malo jednostavniji da ne konzumirash cigarete..
Da primjenimo maloprijašnju logiku....
Eh, kako bi meni zivot bio jednostavniji, samo kad bih ja prestao biti ja.
Ovdje se ne pusi niti u jednom baru, postoji par onih cigar bar-ova ali to mozes na prste izbrojati i nisam siguran kako su oni regulisani.
Nije u svim drzavama, zabranjeno... kod mene moze, to zavisi od odnosa prodaje alkohola i sluzenja hrane..ali nisam vidjela podjele na pusacke i nepushacke prostorije, unutar jednog objekta.detroit-mercy wrote: ↑25/05/2021 16:11Ovdje se ne pusi niti u jednom baru, postoji par onih cigar bar-ova ali to mozes na prste izbrojati i nisam siguran kako su oni regulisani.
pomiri sa da nema vise u austriji glumit gospodu a kabadahiju u bihseln wrote: ↑25/05/2021 15:35Nema sta, argumenti su ti pravi... ovaj foxlife je za tebe advokat.detroit-mercy wrote: ↑25/05/2021 15:33
Jarane, suck it up, nema pusenja i kapak. Naviko si se u osterajhu, naviknut ces se i u BiH kad dodje na odmor.
![]()
Ima li jos nesto, osim djetinjastog "njanjanjanaja, nema pusenjaaaaa"?
Nema?
Kakav je ovo zakljucak majke timoonca wrote: ↑12/05/2021 01:48U Bosni je pusaca blizu 44 %... i oni su potencionalni gosti restorana.. ostali, tj nepushaci, vjerujem ne ulaze u te objekte...wrote: ↑11/05/2021 21:42 Ne dozvoljavaju ugostitelji pusenje sto se to njima svidja, nego zato sto znaju da su vecina ljudi pusaci i da ako zabrane pusenje u objektima, zaradjivace manje
. Bilo bi prihvatljivo kao, sto je na zapadu- gdje se hrana sluzi. ne dozvoliti pusenje, u barovima..da...
Kod mene u gradu znam jedan kafic gdje je zabranjeno pusenje. Zimi nikada ne mozes mjesta naci unutra
Ma nemam ja problem s tim. Izdrzat cu bez da je zapalim ili ako mi se pripuši, izaći ću ispred.
Eto, stigao vam je McDonalds, uprkos zloj dijaspori... nesto se bas i nije proslavio.tramvajtrojka wrote: ↑25/05/2021 17:11 ono kad dijaspora nam krene popovati kako bi mi trebali živjeti ovdje pa nam ne treba McDonald's imamo cevape sta ce vam ba h&m imate jacapi , gdjes ces ba Starbucks nasa kafa ko duša, sta ce ti Lidl ja u manhaimu nemam neku ponudu sve sto oni imaju obilato koriste bi da mi nemamo da bi oni kad dodju ovdje da bacaju suplje i kurce se joj kako je Lidl vrh ima schongeten cokolada jeftino![]()
![]()
likovi kojima je u dusi da ostanemo supak svjetski da bi oni mogli svoje komplekse liječiti![]()
![]()
Ne bih ni ja slusao dosta mi je alah moj uz kafu,da su ne znam ti kakvi uslovi
Podijeliti prostor nekako ili nzm zimi vani baste u staklu i tu pusiti, unutra ne moze i eto.Sydnor wrote: ↑25/05/2021 17:16Ma nemam ja problem s tim. Izdrzat cu bez da je zapalim ili ako mi se pripuši, izaći ću ispred.
Ali smatram da treba postojat neko rješenje koje će zadovoljit obje strane.
a sto se tice mcd radi sasvim dobro i normalaseln wrote: ↑25/05/2021 17:16Eto, stigao vam je McDonalds, uprkos zloj dijaspori... nesto se bas i nije proslavio.tramvajtrojka wrote: ↑25/05/2021 17:11 ono kad dijaspora nam krene popovati kako bi mi trebali živjeti ovdje pa nam ne treba McDonald's imamo cevape sta ce vam ba h&m imate jacapi , gdjes ces ba Starbucks nasa kafa ko duša, sta ce ti Lidl ja u manhaimu nemam neku ponudu sve sto oni imaju obilato koriste bi da mi nemamo da bi oni kad dodju ovdje da bacaju suplje i kurce se joj kako je Lidl vrh ima schongeten cokolada jeftino![]()
![]()
likovi kojima je u dusi da ostanemo supak svjetski da bi oni mogli svoje komplekse liječiti![]()
![]()
Ne znam, vjerovatno je i za respiratore kriva dijaspora.
Ali , razumijem ja vas, na politicare i kriminalce ne smijete... dakle, udri po dijaspori.
Inace, ima ovdje jedan forumas pod nickom "Matijevic Vlado". Njemu je dijaspora bila kriva i kada se u Sarajevu spusti magla. Eno ga, raspituje se kako da ode u Njemacku.
Vama ne treba gori neprijatelj od vas samih.
Sta fali deterdzentu iz Lidlatramvajtrojka wrote: ↑25/05/2021 17:51a sto se tice mcd radi sasvim dobro i normalaseln wrote: ↑25/05/2021 17:16Eto, stigao vam je McDonalds, uprkos zloj dijaspori... nesto se bas i nije proslavio.tramvajtrojka wrote: ↑25/05/2021 17:11 ono kad dijaspora nam krene popovati kako bi mi trebali živjeti ovdje pa nam ne treba McDonald's imamo cevape sta ce vam ba h&m imate jacapi , gdjes ces ba Starbucks nasa kafa ko duša, sta ce ti Lidl ja u manhaimu nemam neku ponudu sve sto oni imaju obilato koriste bi da mi nemamo da bi oni kad dodju ovdje da bacaju suplje i kurce se joj kako je Lidl vrh ima schongeten cokolada jeftino![]()
![]()
![]()
Ali , razumijem ja vas, na politicare i kriminalce ne smijete... dakle, udri po dijaspori.
Inace, ima ovdje jedan forumas pod nickom "Matijevic Vlado". Njemu je dijaspora bila kriva i kada se u Sarajevu spusti magla. Eno ga, raspituje se kako da ode u Njemacku.
samo allaha vam nemojte nam vi popovati koji bi dan dns da zivite na lovorikama deterdženta kojeg rodbini donesete sa angebota u lidlu![]()
![]()
Kljucna rijec ti je izobr
...jeste - do odredjenog momenta....ali je specifican izbor... ugozava druge( kao i stosta drugo) kojima nije izbor....
Ne znam, bogami... onaj u Tuzli zatvoren, neke zatvaraju, otvaraju, opet zatvaraju.. jedino onaj u Sarajevu kako -tako.tramvajtrojka wrote: ↑25/05/2021 17:51a sto se tice mcd radi sasvim dobro i normalaseln wrote: ↑25/05/2021 17:16Eto, stigao vam je McDonalds, uprkos zloj dijaspori... nesto se bas i nije proslavio.tramvajtrojka wrote: ↑25/05/2021 17:11 ono kad dijaspora nam krene popovati kako bi mi trebali živjeti ovdje pa nam ne treba McDonald's imamo cevape sta ce vam ba h&m imate jacapi , gdjes ces ba Starbucks nasa kafa ko duša, sta ce ti Lidl ja u manhaimu nemam neku ponudu sve sto oni imaju obilato koriste bi da mi nemamo da bi oni kad dodju ovdje da bacaju suplje i kurce se joj kako je Lidl vrh ima schongeten cokolada jeftino![]()
![]()
![]()
samo allaha vam nemojte nam vi popovati koji bi dan dns da zivite na lovorikama deterdženta kojeg rodbini donesete sa angebota u lidlu![]()
![]()