Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nosara

#6851 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by nosara »

Niko ne pita za Butmir i uzurpaciju poljoprivrednog zemljista?

Zna li Nam da je ugovor nezakonit?
drndalo

#6852 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by drndalo »

Ricken wrote: 25/05/2021 14:40
drndalo wrote: 25/05/2021 14:36
Grean wrote: 25/05/2021 14:35 Sabrina :kiselavoda: proljepsala mi se.
Lozis se na zene u problemima...? Da ih spasavas? :mrgreen:
Možda se loži na elokventne žene koje se razumiju u strategiju i strateško djelovanje. :D
Stratesko budzetiranje mozda...?
1Namcor

#6853 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by 1Namcor »

MensurM wrote: 25/05/2021 14:39 "Ovo je klub koji je u privatnom vlasništvu i taj čovjek o svemu odlučuje."

Smijeniti Nama!
Evo sad cemo... I postaviti vrhunskog strucnjaka, katicu za sve Amara Osima! :thumbup:
Ps. Koliko je bilo gledalaca, izbroja li?!
LSD

#6854 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

Šta je sa amidžinim Tinom Svenom ?
Kažu odstranili takvu igracinu , pravio belaje i cirkuzao po treninzima :-) ko bi reko, sa onim tupim pogledom ne izgleda uopšte zayebano.
Grean

#6855 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Grean »

Grean wrote: 25/05/2021 14:35 Sabrina :kiselavoda: proljepsala mi se.
Možda se loži na elokventne žene koje se razumiju u strategiju i strateško djelovanje. :D
Treba ona dati uslov da su intervjui na engleskom pa neka ovi drugi zamuckuju.
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#6856 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Impressum »

koliko sam shvatio kada je Krste pricao, da su se situacije oko kasnjenja plata desavale i ranije
kada je bila dupla kruna u pitanju isto je bilo
nema pa budu sve 3 ili 4 od jednom
ali nisu nikome ostali duzni

objasnili su fino da vlada Vietnama vrsi kontrolu svake ino transakcije
da to ide teze i sporije nego kada je stizao novac iz Malezije

ali su naglasili i to da Sarajevo nema dugova prema igracima ili dobavljacima
odnosno da se sve to placa onako kako stize novac
hvala Bogu pa stize :D :D :D
Ricken

#6857 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Ricken »

Grean wrote: 25/05/2021 15:30

Treba ona dati uslov da su intervjui na engleskom pa neka ovi drugi zamuckuju.
Ko biva jezička barijera je u pitanju :lol:
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#6858 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Impressum »

da mi je da vidim ovakvu konferenciju za stampu u plavom taboru :D
Ricken

#6859 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Ricken »

Impressum wrote: 25/05/2021 15:41 da mi je da vidim ovakvu konferenciju za stampu u plavom taboru :D
Čudi me da to kažeš?

https://www.youtube.com/watch?v=4Deklr6Q21s

https://www.youtube.com/watch?v=cPKMMGNQCTk

https://www.youtube.com/watch?v=bu13hGpfi84
last mohicans

#6860 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

nosara wrote: 25/05/2021 14:11 Bez obzira na sve, kapa dole za ovaj press.

Plavi hadalji mogu da vam se sagnu ovdje. Ovakav baraz pitanja je nevidjen. Svaka cast ovima sto su tu i odgovaraju.
:thumbup: Hvala na korektnom zapažanju. Pisao sam na našoj temi, neki lešinari su iskoristili da sve saspu iz arsenala, a Vicu niko ne smije ni intervjuisati, kod vas demokratija kao u Sjevernoj Koreji. Pa mjesecima se AO iživljavao nad ekipom i navijačima da na pojedinim portalima nisi mogao naći članak sa kritičkim osvrtom na rad AO i uprave uopće. Ovaj pres pokazuje da smo mi u organizaciji ipak odmakli nekoliko stepenica, samo to trebaju pratiti i rezultati. Zato je pres i bio, treba učiti iz svojih grešaka,a tuđe uzimati kao primjer.
Grean

#6861 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Grean »

Impressum wrote: 25/05/2021 15:41 da mi je da vidim ovakvu konferenciju za stampu u plavom taboru :D
Isto sam pomislio ali da Modni Macak bude na njoj.

Uprava je iznijela ovo na pravi nacin :izet:, steta sto nisu ranije. Fin odgovor i trenutnom predsjedniku FSBIH....napokon neko nesto na nacionalisticka prozivanja "federalnih medija" od strane vrlog i nadasve postenog, kad mediji sami nisu u stanju odgovoriti.

Isto tako i fina prica da sarajevski klubovi nemaju predstavnika u FSBiH samo steta trebali su pomenuti i ostale, nemaje ni Mladost iako tamo ko sjedi neko iz Travnika ili Velez kojeg zastupa Beus valjda. Odlicno i za Colpu, imenom i prezimenom.
last mohicans

#6862 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Ricken wrote: 25/05/2021 15:46
Čudi me da to kažeš?

AHHHH, pa sad vadite Misketa kao primjer transparentosti, pa zar i ti nisi amaroljupac? Što otjeraste Misketa? Haj neka Brko i sadašnja uprava organizuju ovakav press, pa skupštinu niste mogli skoro organizirati zbog podmetanja pojedinaca.
nosara

#6863 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by nosara »

last mohicans wrote: 25/05/2021 15:49

Plavi hadalji mogu da vam se sagnu ovdje. Ovakav baraz pitanja je nevidjen. Svaka cast ovima sto su tu i odgovaraju.
:thumbup: Hvala na korektnom zapažanju. Pisao sam na našoj temi, neki lešinari su iskoristili da sve saspu iz arsenala, a Vicu niko ne smije ni intervjuisati, kod vas demokratija kao u Sjevernoj Koreji. Pa mjesecima se AO iživljavao nad ekipom i navijačima da na pojedinim portalima nisi mogao naći članak sa kritičkim osvrtom na rad AO i uprave uopće. Ovaj pres pokazuje da smo mi u organizaciji ipak odmakli nekoliko stepenica, samo to trebaju pratiti i rezultati. Zato je pres i bio, treba učiti iz svojih grešaka,a tuđe uzimati kao primjer.
Da ne bi samaranja, ne bi bilo pressa. Svaka cast upravi na ovom danas, ali ne pretjeruj, press je organizovan jer ste organizaciono suplji ko i svi drugi. Sve sto se po forumima moglo procitati, a botovi demantirali, pokazalo se tacnim. Cak i za seate, sto me zapanjilo, s obzirom na "organizaciju".

Nas izostavi iz bilo kakve price, samo sto disemo.
Impressum

#6864 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Impressum »

Čudi me da to kažeš?

pardon do mene je
nisam pravilno formulisao recenicu
mislio sam na period od 4-5 mjeseci unazad
da se sad odrzi konferencija za medije
last mohicans

#6865 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

MensurM wrote: 25/05/2021 14:05 “Da smo imali novca možda bi doveli Čatakovića ili Nedima Hadžića. Ne mogu ja birati da li je Velkoski bolji od Dupovca, to nije moja struka, ali mogu financijski dati mišljenje. Ljude zanima sistem. Vijetnamci su tražili da mi radimo budžet, a mi smo ga radili na sistemu budžeta da se zna kada se ide na pripreme koliko nam treba soba za igrača, koliko ishrane i sve ostalo“.

“Nisam se slagala sa dovođenjem nekih pojačanja, imam i dokaz za to. Ipak, svaka marka u klubu se zna. Sve što nije u sklopu budžeta, traži se dodatno odobrenje od gospodina Nama. Upozoravala se da ćemo možda otići u pogrešnom smjeru“, dodala je Buljubašić.

Vijetnamski klub.
Na posooo!!! Šta radiš u radno vrijeme, pratiš press protivničkog kluba :lol: :lol:
Grean

#6866 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Grean »

nosara wrote: 25/05/2021 15:54
Da ne bi samaranja, ne bi bilo pressa. Svaka cast upravi na ovom danas, ali ne pretjeruj, press je organizovan jer ste organizaciono suplji ko i svi drugi. Sve sto se po forumima moglo procitati, a botovi demantirali, pokazalo se tacnim. Cak i za seate, sto me zapanjilo, s obzirom na "organizaciju".

Realno i ja sam se iznanadio koliko toga je istinito, cak i od onog sto je @Analiticarr govorio.

Izgleda da je Nam najvise fulio demokratizacijom kao sto Sabrina rece ali opet je jad sta sve napravi Bosnjo kad mu das kakav budzet. Doduse prozvanih nema tu da se vade a ovo je prica iz ugla onih koji su ostali.
Impressum

#6867 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Impressum »

nosara wrote: 25/05/2021 15:54 press je organizovan jer ste organizaciono suplji ko i svi drugi.
100%
sve je to u 5 deka
mi ili vi
jedino se u Sarajevu zna ko se pita i koga se mora slusati
svaka druga gospodin Tan, ovlasti, nisam ovlasten, ne mogu ja bez saglasnosti
sto je u sustini i dobro
sto neko napisa da sad Blekic iz murije vodi klub ili Muco ili Baljak :lol: :lol:
Impressum

#6868 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Impressum »

Grean wrote: 25/05/2021 15:58 Izgleda da je Nam najvise fulio demokratizacijom kao sto Sabrina kaze

pa naravno
put u pakao je poplocan dobrim namjerama

koliko sam shvatio od sada ce biti
dobijes instrukcije sta da radis
ili to uradis ili noga
kao i u svakoj firmi u kojoj se zna ko je glavni
last mohicans

#6869 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Vjerovatno bi neki bio, ali da li u ovom obimu i trenutku, nisam siguran. Pa bilo je i kod vas nekog postrojavanja, pa Brko s Lutvom postrojio navijače. Šta bi? Nakon toga još gori niz, pressa na mapi ne bi. Seati su fula žešća i lijepo je što se priznalo. Organizacija i odgovornost su i kad smijeniš SD, trenera, priznaš greške, rastjeraš bolikurce. Kod vas toga ja ne vidjeh, Amar i sad viri iz tunela,a rekord se oborio sa najgorim nizom u historiji. U tome je razlika.
Impressum

#6870 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Impressum »

Grean wrote: 25/05/2021 15:51
da onda imamo debatu ko je fulio vise padeza, Samko ili Sabrina ? :mrgreen:
nosara

#6871 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by nosara »

last mohicans wrote: 25/05/2021 16:02

Vjerovatno bi neki bio, ali da li u ovom obimu i trenutku, nisam siguran. Pa bilo je i kod vas nekog postrojavanja, pa Brko s Lutvom postrojio navijače. Šta bi? Nakon toga još gori niz, pressa na mapi ne bi. Seati su fula žešća i lijepo je što se priznalo. Organizacija i odgovornost su i kad smijeniš SD, trenera, priznaš greške, rastjeraš bolikurce. Kod vas toga ja ne vidjeh, Amar i sad viri iz tunela,a rekord se oborio sa najgorim nizom u historiji. U tome je razlika.
Cinjenica da se poredite s nama je vas poraz. Imate milionere na celu, prosle godine, koja je do korone bila koliko toliko normalna za nas, prosli ste kako ste prosli. Sredise vam titulu Vico i njegovi.

Mi smo kokuzi, vi niste, a niste ni bolji aman zaman. Cak vam i plate kasne. Gasite skolu fudbala, mladih kategorija ni nemate. Zavrcete sve pipe. Stagnirate.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#6872 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Grean wrote: 25/05/2021 15:51

Uprava je iznijela ovo na pravi nacin :izet:, steta sto nisu ranije. Fin odgovor i trenutnom predsjedniku FSBIH....napokon neko nesto na nacionalisticka prozivanja "federalnih medija" od strane vrlog i nadasve postenog, kad mediji sami nisu u stanju odgovoriti.

Isto tako i fina prica da sarajevski klubovi nemaju predstavnika u FSBiH samo steta trebali su pomenuti i ostale, nemaje ni Mladost iako tamo ko sjedi neko iz Travnika ili Velez kojeg zastupa Beus valjda. Odlicno i za Colpu, imenom i prezimenom.
Pa nije ni Nam bio u Sarajevu godinu dana pa sta?? Sto se tice predstavnika u saveze nikako se ne bih slozio da Sarajevo nije imalo predstavnika u savezu ili bolje receno svoje ljude.
Impressum

#6873 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Impressum »

nosara wrote: 25/05/2021 16:07 Cak vam i plate kasne. Gasite skolu fudbala, mladih kategorija ni nemate. Zavrcete sve pipe. Stagnirate.
objasnio je Krste to
da je bilo slicno i prilikom duple krune prije nekoliko godina
puste im onda sve odjednom
ne drzi niko lovu na racunu ili ih folira da ce biti
nego kad legne lova iz vana ide igracima

sto se pipa tice, pipe se zavrcu
to je normalno
pandemija

pa i kod vas bilo bolje da je svaku drugu sedmicu 5000, 7000 ili nekad 12.000 ljudi
po 5KM ili koliko je vec karta na Grbavici
skupi se fina cifra
da imas kesa za podjeliti, dati premiju ili sta ja znam

kad ste nas maznuli i uvalili nam 8 u dva derbija bilo je tako
ima para eto rezultata
Ricken

#6874 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Ricken »

last mohicans wrote: 25/05/2021 15:53
Čudi me da to kažeš?

AHHHH, pa sad vadite Misketa kao primjer transparentosti, pa zar i ti nisi amaroljupac? Što otjeraste Misketa? Haj neka Brko i sadašnja uprava organizuju ovakav press, pa skupštinu niste mogli skoro organizirati zbog podmetanja pojedinaca.
Pitao i dobio odgovor. To je sve Željezničar. Nisam Misketovac, ali ni amaroljubac. Jednostavno navijač Željezničara-

Ti kao navijač sarajeva, ne treba da se baviš tim pitanjima pogotovo kad ti je klub objavio dubiozu i novi model poslovanja, tj. strategija "stvaramo igrače".
Last edited by Ricken on 25/05/2021 16:15, edited 1 time in total.
LSD

#6875 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

Generalni sekretar, bukvalno drugi covjek Saveza je strogi pitar i bordo prijatelj, al eto oni nemaju svoje ljude u Savezu :lol:
Post Reply