Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I oni nekoga prozivaju i podjebavaju....ona trojica igraca koje iskreno zalim ko na sahrani. Ne smiju da progovore sta je bilo. Stadiona nema u ZK, plate kasne radi Corone???
sime_cipol wrote: ↑25/05/2021 14:05
Kako ba Koševa nema u ZK ili ja nisam dobro razumio
evo ne mogu ni ja da vjerujem
Nije isključeno. Masa institucija i objekata uopće nema upisano u ZK. Osim toga ne znam kako je to prije bilo, kako je vršena harmonizacija npr kod raznih rekonstrukcija i proširivanja, npr kada je rađeno za olimpijadu i tako to. Kako je išlo oko papirologije? Ali na kraju ništa me u ovoj državi ne može iznenaditi.
sime_cipol wrote: ↑25/05/2021 14:05
Kako ba Koševa nema u ZK ili ja nisam dobro razumio
evo ne mogu ni ja da vjerujem
Nije isključeno. Masa institucija i objekata uopće nema upisano u ZK. Osim toga ne znam kako je to prije bilo, kako je vršena harmonizacija npr kod raznih rekonstrukcija i proširivanja, npr kada je rađeno za olimpijadu i tako to. Kako je išlo oko papirologije? Ali na kraju ništa me u ovoj državi ne može iznenaditi.
Država ulagala u svoje. Nije nikome polagala račune.
Prije će se vojna imovina riješiti nego Koševo ako je ovo istina što su rekli. Ja gore ekser ne bi udario.
Last edited by sime_cipol on 25/05/2021 14:17, edited 1 time in total.
Impressum wrote: ↑25/05/2021 14:14
bravo za predsjednika
konacno pravi odgovor
klub je privatno vlasnistvo ulagaca, u ovom slucaju Tana i Nama
i tacka
pita se samo vlasnik
Ja kad sam to pisao ovdje na forumu jos za vrijeme Tana vecina Pitara se smijala....e sad se ja smijem
nema tu sta
zna se ko je gazda
to je jasno kao dan
bolje je imati gazdu/vlasnika/ulagaca koji ulaze novac i odlucuje
nego biti u poziciji u kojoj ste vi
ni uprave kako treba (da imate nekoga ko ce ovako izaci pred novinare)
ni ulagaca, ni jasne situacije vezane za finansije (bar se u Sarajevu zna da nema dugova prema dobavljacima, bivsim igracima itd, kao sto je kod vas)
predsjednik vam BIG JOKE i dokazani prevarant
ovo su kod nas uobicajeni problemi u vodjenju firmi
kod vas je tragedija
Impressum wrote: ↑25/05/2021 14:14
bravo za predsjednika
konacno pravi odgovor
klub je privatno vlasnistvo ulagaca, u ovom slucaju Tana i Nama
i tacka
pita se samo vlasnik
Ja kad sam to pisao ovdje na forumu jos za vrijeme Tana vecina Pitara se smijala....e sad se ja smijem
nema tu sta
zna se ko je gazda
to je jasno kao dan
bolje je imati gazdu/vlasnika/ulagaca koji ulaze novac i odlucuje
nego biti u poziciji u kojoj ste vi
ni uprave kako treba (da imate nekoga ko ce ovako izaci pred novinare)
ni ulagaca, ni jasne situacije vezane za finansije (bar se u Sarajevu zna da nema dugova prema dobavljacima, bivsim igracima itd, kao sto je kod vas)
predsjednik vam BIG JOKE i dokazani prevarant
ovo su kod nas uobicajeni problemi u vodjenju firmi
kod vas je tragedija
Ma jebo nas nije danas prica o nama a jedva cekam i ovakvu pricu o nama. Poenta je da je FK Sarajevo privatni klub koji ima dva vlasnika sa 90% vlasnickih prava i navijaci, bilo ko od domacih vlasnikih prava nema nikakvu moc odlucivanja niti ih iko i za sta pita.
hrasno38 wrote: ↑25/05/2021 14:26
Ma jebo nas nije danas prica o nama a jedva cekam i ovakvu pricu o nama. Poenta je da je FK Sarajevo privatni klub koji ima dva vlasnika sa 90% vlasnickih prava i navijaci, bilo ko od domacih vlasnikih prava nema nikakvu moc odlucivanja niti ih iko i za sta pita.
tako je
pa to je jasno kao dan
pare su najbitnije
onaj ko ih ima i ko ih daje taj se pita