Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#1426 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovim majmunima udariti trajnu zabranu na utakmice. Bagru pohapsiti i tuziti
Fino ja rekoh jucer, da je bagra bila na utakmicama mi ni evrope ne bi vidjeli. Neko je njih poslao, nisu oni ovo sami uradili
Fino ja rekoh jucer, da je bagra bila na utakmicama mi ni evrope ne bi vidjeli. Neko je njih poslao, nisu oni ovo sami uradili
-
1Namcor
- Cossack
#1428 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koji debilizam. Šlag na tortu. Sada se možemo poselamiti i sa kupom.
- Revolucionar ★
#1429 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I znaci opet smo na pocetku. Kakva tragedija od price ovog kluba, nevjerovatno. Cist primjer da kad stvari nisu posteno i profesionalno poslozene - posljedice i naplata budu duplo gore od ocekivanih. Udaranje igraca od krezube sirotinje , nevjerovatno
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#1430 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Al' kakve su picke ovi igraci jbt. Njih bude na treningu sigurno 25, koliko je to HZ upalo?! Nije sigurno vise od 30! Eto neka je duplo to je pedesetak pisonja. Grob te jbo i ti kao dopustis da te neko maltretira. A sve fol tim, prijateljska atmosfera, Heba zabavaljac....
HZ nek' se ugase!!!
HZ nek' se ugase!!!
-
Ali_G
- rocco_siffredi
#1432 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ali zašto igrače?
Ja nisam primjetio da ne žele. Drugi je par rukava što ne znaju i što ih je neko doveo tu.
Zašto Hodžića koji je možda i najbolji ovo proljeće?
Igrači su zadnja adresa, ima prije njih Uprava, Hadžić, Marinović...
Ja nisam primjetio da ne žele. Drugi je par rukava što ne znaju i što ih je neko doveo tu.
- Logovan
- Cossack
#1434 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hajd' ti to njima objasni...rocco_siffredi wrote: ↑24/05/2021 13:00 Ali zašto igrače?![]()
-
1Namcor
#1435 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma kakvi ovo horde zla - HZ su bile pokret! Ovo je obicna skupina narkomancica i kriminalaca, marionete u rukama pojedinih kokosara i lopovcica, koji u svemu traze svoj sitno-šićarski interes da se dokopaju kakve pozicije i ogrebu od lika koji je iz najboljih namjera dosao da ulozi i pomogne klub.
Ne tako davno, istok se bio okrenuo protiv ove bagre sa sjevera, kad je bilo ono oko baklji, dok na kraju ne popustise, al izgleda opet se vracamo na staro...
I sto rece neko gore, sad je upitan i kup, kao makar neka satisfakcija - aferim, dobro ste ovo tempirali, svaka cast
Ne tako davno, istok se bio okrenuo protiv ove bagre sa sjevera, kad je bilo ono oko baklji, dok na kraju ne popustise, al izgleda opet se vracamo na staro...
I sto rece neko gore, sad je upitan i kup, kao makar neka satisfakcija - aferim, dobro ste ovo tempirali, svaka cast
- Cossack
#1436 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tempirano tako da izgubiš svaku šansu u kupu. Baš bih volio zaviriti u glave tih likova čisto da vidim o čemu ono razmišlja.1Namcor wrote: ↑24/05/2021 13:09 Ma kakvi ovo horde zla - HZ su bile pokret! Ovo je obicna skupina narkomancica i kriminalaca, marionete u rukama pojedinih kokosara i lopovcica, koji u svemu traze svoj sitno-šićarski interes da se dokopaju kakve pozicije i ogrebu od lika koji je iz najboljih namjera dosao da ulozi i pomogne klub.
I sto rece neko gore, sad je upitan i kup, kao makar neka satisfakcija - aferim, dobro ste ovo tempirali, svaka cast![]()
-
molotovljev
#1437 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne opravdavam nasilje ali razumijem ovakvu reakciju Hz nakon svega sto smo vidjeli u proteklih
nekoliko mjeseci. Pa ovako nesto je uobicajeno u fudbalu da ne kazem normalno.
Jest malo cudno zasto bas igrace oni su najmanje krivi, mozda iz razloga jer su igraci u
'u prvom redu' ili se zeli poslati poruka...
Ova akcija se mogla sprijeciti kao i sto je trebala s obzirom da je na jednom od foruma
procurila informacija o pripremi akcije ovih mladih momaka. Zasto nadlezni nisu reagovali, ne znam
Jest malo cudno zasto bas igrace oni su najmanje krivi, mozda iz razloga jer su igraci u
Ova akcija se mogla sprijeciti kao i sto je trebala s obzirom da je na jednom od foruma
procurila informacija o pripremi akcije ovih mladih momaka. Zasto nadlezni nisu reagovali, ne znam
- Maharadza
#1438 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisu igrači krivi što su amateri i levati nego onaj koji ih je doveo, plaća i gura umjesto naše djece koji sigurno ne bi nimalo lošije igrali, čak štaviše makar bi imali motivaciju i motiv kakav ovi trenutni uhljupi (čast izuzecima) nemaju niti će ikada imati jer im je većini FKS plafon karijere.
A ove HZ davno izgubile kompas, čuj igrače napasti a imaš onakve dušmane iz uprave i najvećeg levata na klupi FKS koji je zajedno sa ćelom levatom nas u crno zavio i pomogao borcu (nije se slučajno odrekao 200k odštete za prekid ugovora...)
A ove HZ davno izgubile kompas, čuj igrače napasti a imaš onakve dušmane iz uprave i najvećeg levata na klupi FKS koji je zajedno sa ćelom levatom nas u crno zavio i pomogao borcu (nije se slučajno odrekao 200k odštete za prekid ugovora...)
-
kakaljin
#1439 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako se moze razumjeti ovo od strane navijaca,molotovljev wrote: ↑24/05/2021 13:23 Ne opravdavam nasilje ali razumijem ovakvu reakciju Hz nakon svega sto smo vidjeli u proteklih
Pa znamo svi da smo podbacili, daj neka se zavrsi sezona pa onda podvuci crtu i vidjeti sta i kako dalje. Ko treba snositi odgovornost.
Meni se cini da ni jedan navijac koji je upaao u trening kamp nema clasnsku kluba i vise je stete sada napravio nego sto je do sada bila.
- Dinostula
#1440 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zasto recimo Crnkic ? Primjer igraca koji je uzet na zub bez ikakvog razloga.Dusana vec raja ne gotivi odavno sa razlogom.Ipak je on tu 6 godina mozda i duze.Sad mu svakako istice ugovor i red je da ide.rocco_siffredi wrote: ↑24/05/2021 13:00 Ali zašto igrače?![]()
- Maharadza
#1441 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nermin bio jedno od boljih krila koje smo imali, prodoran i mudonja koji je smio 1na1 u dribling, ali hajde ti skontaj pitarsku pamet, nama je očito sve bitnije osim onoga što igrač pokazuje na terenu... divi mu glOOOve.Dinostula wrote: ↑24/05/2021 13:27Zasto recimo Crnkic ? Primjer igraca koji je uzet na zub bez ikakvog razloga.Dusana vec raja ne gotivi odavno sa razlogom.Ipak je on tu 6 godina mozda i duze.Sad mu svakako istice ugovor i red je da ide.rocco_siffredi wrote: ↑24/05/2021 13:00 Ali zašto igrače?![]()
- Revolucionar ★
#1442 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nema nista razumljivo. Pa vise Manijaci imaju osnova da pale po Grbavici, pola izgradnje iste su oni sami isfinansirali. Sta su ovi odradili da imaju kredita ulijetat na treninge. Cirkus. Dogodine povlacenje investitora, smijem se kladit. Ili ce registrovat neki frljoka doo u Bosni i prepustit sve ovog mađioničarki i ostalim patuljcima
-
1Namcor
#1443 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa ocito sa zeljom da preduprijede eventualno osvajanje kupa, koje bi mozda moglo koliko toliko spasiti sezonu a sto nekom, ocito, ne bi odgovaralo...Cossack wrote: ↑24/05/2021 13:18Tempirano tako da izgubiš svaku šansu u kupu. Baš bih volio zaviriti u glave tih likova čisto da vidim o čemu ono razmišlja.1Namcor wrote: ↑24/05/2021 13:09 Ma kakvi ovo horde zla - HZ su bile pokret! Ovo je obicna skupina narkomancica i kriminalaca, marionete u rukama pojedinih kokosara i lopovcica, koji u svemu traze svoj sitno-šićarski interes da se dokopaju kakve pozicije i ogrebu od lika koji je iz najboljih namjera dosao da ulozi i pomogne klub.
I sto rece neko gore, sad je upitan i kup, kao makar neka satisfakcija - aferim, dobro ste ovo tempirali, svaka cast![]()
Cisto sumnjam da ovi uopste razmisljaju i da vole Sarajevo, jer da je tako, ovako nesto ne bi uradili ni u mislima.
Ili, ako si vec htio da izrazis nezadovoljstvo neuspjesnom sezonom, postavlja se pitanje zasto to nisu uradili juce, prije, za vrijeme ili poslije utakmice?!? Ili poslije kupa, recimo?
-
sencobih
#1444 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
jebem ga kad sve pogledam sta se desavalo ove sezone , više nista nije isključeno. Imali su vremena i razloga da ih šamaraju do sada dovoljno, i našli su sad pred finale kupa
- omega369
#1445 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
"svaka im je za samara" mentalitet treba trajno ukinuti i protjerati sa Koseva. Krezube maloumnike koje je neko poslao za cvaju da prave haos samo pohvatati, objaviti imena, tuziti, zabraniti trajno da prilaze stadionu i utakmicama pa nek se onda furaju po forumima i pjene

-
sencobih
#1446 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
red je da ide, ali nije red da ga neko tuče na treninguDinostula wrote: ↑24/05/2021 13:27Zasto recimo Crnkic ? Primjer igraca koji je uzet na zub bez ikakvog razloga.Dusana vec raja ne gotivi odavno sa razlogom.Ipak je on tu 6 godina mozda i duze.Sad mu svakako istice ugovor i red je da ide.rocco_siffredi wrote: ↑24/05/2021 13:00 Ali zašto igrače?![]()
-
TheTraveler
-
sencobih
#1448 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
kakve horde, ovo je grupa plaćenika koji se sakrivaju iza imena hordi, i da, vrlo je moguće da je i to vico završio
-
meridiyan
#1449 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
U pravoj drami koja se odvijala u trening kampu Butmir pokraj Sarajeva najgore su prošli nogometaši Dušan Hodžić i Deni Jurić koji su brutalno išamarani.
- ZonFon
#1450 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Na strani sam navijaca ne zbog napada na igrace nego zbog hinja iz uprave koje izbjegavaju bilo kakvu normalnu komunikaciju na relaciji klub - navijaci. Fino se pristupilo, poslao se dopis u klub sa pitanjima i niko se za mjesec dana nije udostojio da odgovori, izbjegavaju se pozivi tako da je jedino rješenje bilo otici na trening.
Zao mi je igraca jer mislim da su najmanje krivi za trenutnu situaciju (mada ne znamo pravu situaciju jer sve sto saznamo je iz mahalskih izvora opet zato sto se klub zatvorio).
Zao mi je igraca jer mislim da su najmanje krivi za trenutnu situaciju (mada ne znamo pravu situaciju jer sve sto saznamo je iz mahalskih izvora opet zato sto se klub zatvorio).