Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#6601 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Sta je strucnjaci pojela maca jezik?
palermo

#6602 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by palermo »

hrasno38 wrote: 23/05/2021 20:41
palermo wrote: 23/05/2021 20:38 A gledaj naslova na gg...https://sportsport.ba/fudbal/borac-pehar-sampion/399774 ( FK Borac podigao pehar šampiona BiH uz zvuk himne Lige prvaka).....pa jel uz Marš na Drinu ili uz himnu Lige prvaka....ili je možda Marš na Drinu postala himna Lige prvaka.....
A da ipak pogledas snimak na ovoj stranici za promjenu.....pehar je podignut uz himnu lige prvaka i uz oni njihovu pjesmu Borac Borac....
Moje je bilo pitanje šta je tačno ?

Dakel, nije uz Marš na Drinu ? Znači Klix laže ?
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#6603 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hilmija frlj »

dr_arsla wrote: 23/05/2021 20:36 Image
Jel Dodo pomilkio po glavi Bordo Prijatelja?
#PitamZaJarana
last mohicans

#6604 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

hrasno38 wrote: 23/05/2021 20:52 Sta je strucnjaci pojela maca jezik?
Treba dodati i da su se tokom slavlja čuli zvuci pjesme "Marš na Drini", no to je uobičajena "koreografija" na terenima manjeg bh. entiteta pa bi zapravo bilo čudno da su ti zvuci izostali.
Ovo je u tekstu, sa istog portala, što znači da klix ne laže.
kakabanja213

#6605 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakabanja213 »

omega369 wrote: 23/05/2021 20:26 Velez je vec nekoliko godina SDA klub. Svakakvi seljoberi iz podvelezja i pripizdina su se uvukli tu. Vidjelo se to po sudjenju u Vrapcicima cijele godine. Ne zaboravite da je Borac pokraden jedino u Vrapcicima i od tad je krenulo Vicino senlucenje sa Borcem. Ali nema veze, volio bih da se Velez plasira u Evropu. Nekima je to misaona imenica ;-) ne moram spominjati kojima :mrgreen: :mrgreen:
Velez sa petokrakom je sve samo ne SDA klub. Vidim da polako postajemo i trn u oku. Jebiga neplanorano smo opstali. Cuj Borac pokraden u Mostaru. Svasta se ovdje moze procitati.
the_stick

#6606 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by the_stick »

hrasno38 wrote: 23/05/2021 20:46
the_stick wrote: 23/05/2021 20:44
hrasno38 wrote: 23/05/2021 20:41

A da ipak pogledas snimak na ovoj stranici za promjenu.....pehar je podignut uz himnu lige prvaka i uz oni njihovu pjesmu Borac Borac....
Dobro sta ti tacno pokusavas dokazati? Zasto si dezurni advokat borca i vice?

https://www.klix.ba/sport/nogomet/vico- ... /210523078

Ovi valjda lazu?
Pokusavam dokazati da ste toliko u bedu i da od muke necete ni da pogledate snimak pa onda da komentarisete......

U pravu si… ne zelim gledati… a i da pogledam i vidim to sto ti govoris, i dalje ostaje pitanje - jel klix laze koja je pjesma bila prije toga?

Ocito mi nismo ni priblizno u bedu koliko si ti u deliriju.. toliko ti je veliko sto je borac prvi da si im ovdje dezurni advokat…

Ajd, uzivaj u ovim momentima srece… sutra kad se probudis i sjetis se Zelje… proci ce… zato veceras uzivaj :)
Mea_parvitas

#6607 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Mea_parvitas »

Svi vi koji ste podrzavali proslogodisnji prekid lige i sramotnu dodjelu titule (da bi Borac izasao u Evropu), dok se vecina prvenstava nastavila, ste direktni saucesnici ove sramotne otimacine Borca, uz katastrofalnu sezonu oba sarajevska kluba, kasnjenje plata, a Zeljo je raspad sistema. Zalosno... Ova sramota, da se dopuste navijaci zbog proslave ove otimacine (gdje je u FBiH zabranjeno prisustvo navijaca a u RS-u nije), jednaka je proslogodisnjoj smijuriji kada se trebala igrati zavrsnica kupa (u FBiH dozvoljena sportska desavanja bez publike mislim, a u RS-u zabranjena) i to nije moglo... I to vam je bilo uredu naravno, slavili ste i vi ispred vjecne, uprkos mjerama, kao sto sada i ovi slave iako su mjere zabrane okupljanja na snazi...
Last edited by Mea_parvitas on 23/05/2021 21:12, edited 2 times in total.
palermo

#6608 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by palermo »

kakabanja213 wrote: 23/05/2021 21:04
omega369 wrote: 23/05/2021 20:26 Velez je vec nekoliko godina SDA klub. Svakakvi seljoberi iz podvelezja i pripizdina su se uvukli tu. Vidjelo se to po sudjenju u Vrapcicima cijele godine. Ne zaboravite da je Borac pokraden jedino u Vrapcicima i od tad je krenulo Vicino senlucenje sa Borcem. Ali nema veze, volio bih da se Velez plasira u Evropu. Nekima je to misaona imenica ;-) ne moram spominjati kojima :mrgreen: :mrgreen:
Velez sa petokrakom je sve samo ne SDA klub. Vidim da polako postajemo i trn u oku. Jebiga neplanorano smo opstali. Cuj Borac pokraden u Mostaru. Svasta se ovdje moze procitati.
Pa svima smo dragi dok samo samo simpatični. Kao cura kad ti kaže, simpatičan si. Odmah znaš da nešto ne valja.

Da nam je još malo da odmaknemo od te simpatičnosti
karanana

#6609 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by karanana »

Vise im se u glavi zavrtilo od raznoraznih teorija i celog sveta protiv njih pa sad i sto je fadil na tekmi to je znak da je i velez deo zavere. Bio je i nermin na mnogo tekmi. Cuj borac pokraden u vrapcicima i otad borac nastiman. Sad definitivo pocinjem da vjerujem da je ustvari sve regularno bilo.
Grean

#6610 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Grean »

Novinar iz Bijeljine koji inače prati Radnik upitao je Jagodića da li je presudni momenat za Radnik bila pobjeda u prvom dijelu sezone nad Borcem, kada su se, prema mišljenju tamošnje javnosti, Semberci zamjerili Borcu. Nakon toga Radnik je imao očajno suđenje.

Nakon nekoliko nevještih pokušaja da izbjegne ovu temu i govori o ispadanju Olimpika, Jagodić je ipak pokušao dati smislen odgovor.

“Pa nemojte me to pitati. U ovom trenutku ja ću čestitati Borcu titulu, a vi vrlo dobro znate da sam ja sa Borcem osvojio 32 boda, i ja sam ponosan na taj period, kao što sam bio ponosan i kad smo pobijedili i osvojili titulu u sezoni 2010/2011. Ja sam došao da pomognem Radniku i dao sam sve od sebe. Da li je utjecala ta utakmica, da li je još neka, analize će pokazati. Sad je vruća glava, ne želim pogriješiti. Ako me navodite na nešto, nećete u tome uspjeti“, kazao je Jagodić.

Pošto je kolega iz Bijeljine insistirao na odgovoru, Jagodić je nastavio.

“Nisam se plašio kad sam dolazio u Radnik, a očigledno je da smo ispali i Slavko Petrović i Darko Nestorović i ja. Svi smo krivi, sama činjenica da je klub mijenjao tri trenera u jednoj sezoni ne govori dobro ni o jednoj ekipi. Ja vas molim za kraj da budemo korektni, ja sam vodio Borac u utakmici u Bijeljini. Ja sam taj koji je dobio šamar tim porazom jer sam izgubio 1:0. Ne znam šta očekujete da ja kažem. Želite da kažem da je to krivo za ovo? Ne mogu ja to reći kad nemam dokaze za to.

https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... vor-658686
Evo i kupusari se zale na njihove. Bio je nedavno i incident kad ih je rukovodstvo Borca na zadnjoj utakmici provociralo nazivajuci ih semeberskim seljacima.
Awakened

#6611 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Awakened »

Bez obzira na sve, Borac je najvise djelovao kao tim ovo proljece. Mozes ih voliti ili ne, ali je tako. Bilo je tu svega, ali navijaci FKS i FKZ mogu kriviti najvise svoje uprave za porazavajuce rezultate u nastavku sezone. Ovo prepucavanje ko je gori je smijesno i sluzi samo da im drugi mogu odredjivati tabelu i u buducnosti.
hrasno38

#6612 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

the_stick wrote: 23/05/2021 21:04
the_stick wrote: 23/05/2021 20:44
Dobro sta ti tacno pokusavas dokazati? Zasto si dezurni advokat borca i vice?

https://www.klix.ba/sport/nogomet/vico- ... /210523078

Ovi valjda lazu?
Pokusavam dokazati da ste toliko u bedu i da od muke necete ni da pogledate snimak pa onda da komentarisete......

U pravu si… ne zelim gledati… a i da pogledam i vidim to sto ti govoris, i dalje ostaje pitanje - jel klix laze koja je pjesma bila prije toga?

Ocito mi nismo ni priblizno u bedu koliko si ti u deliriju.. toliko ti je veliko sto je borac prvi da si im ovdje dezurni advokat…

Ajd, uzivaj u ovim momentima srece… sutra kad se probudis i sjetis se Zelje… proci ce… zato veceras uzivaj :)
He koja bolest je zavladala u Pitarskim redovima da im se i kad im postavis snimak pricinjava Mars na Drinu. Komentari su vam jednostavno bolesni, zajedljivi ali bez obzira nicim niste zasluzili titulu i skupo vas je kostao dil iz prosle sezone i tek ce da vas kosta jer ste vec uplanirali pare od nastupa u kupu prvaka. Cuj ja u delirijumu....pa bolan lazete, petljate, izmisljate nema sta ne radite i kad vam se prostre dokaz onda je to navijanje za Borac. Nije petljanici to je samo ISTINA! Crknite od muke sto se mene tice jer za mene ste odavno prestali biti sportski klub i dobre komsije. I na kraju krajeva ja sam davno ovdje napisao da navijam da Velez bude prvak ali na zalost nisu uspjeli. Bez obzira ja im najiskrenije cestitam na svemu sto su postigli...od izgradnje prelijepog stadiona do rezultata ove sezone. Velez nije imao srece ko Sarajevo da se vrati na stadion na kojem je igrao i to jos sredjen nakon bjezanije iz ratnog Sarajeva. Cuj Mars na Drinu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
karanana

#6613 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by karanana »

Bas sam pregledo snimak i pehar je dodijeljen uz pjesmu lige prvaka i poslije borac borac. Kix je govno.
Je li bio mars na drinu u nekom trenutku? Ne znam ali da se moram kladit reko bi da jeste. Pa sta?
hrasno38

#6614 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

karanana wrote: 23/05/2021 21:12
Vise im se u glavi zavrtilo od raznoraznih teorija i celog sveta protiv njih pa sad i sto je fadil na tekmi to je znak da je i velez deo zavere. Bio je i nermin na mnogo tekmi. Cuj borac pokraden u vrapcicima i otad borac nastiman. Sad definitivo pocinjem da vjerujem da je ustvari sve regularno bilo.
Bolan vidis ti koji je to ocaj od navijaca....svi su im krivi...Velez sa petokrakom SDA klub, Borac slavi titulu uz Mars na Drinu.....a upravo gledajuci Velez trebali bi da se srame svega sta je Velez uradio nakon sto je istjeran iz svoje kuce. Prose stadion po opstini Centar ko posljednja sirotinja, gazda im milijarder a nisu u stanju da skepaju stadion ko Velez. I oni nekome kazu da je SDA klub...stvoreni na silu i sve hoce na silu....e sadiim je zabio Borac....na silu!
hrasno38

#6615 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

karanana wrote: 23/05/2021 21:19 Bas sam pregledo snimak i pehar je dodijeljen uz pjesmu lige prvaka i poslije borac borac. Kix je govno.
Je li bio mars na drinu u nekom trenutku? Ne znam ali da se moram kladit reko bi da jeste. Pa sta?
Ma Mars na Drinu je bio sigurno ali ne na dodjeli pehara!
last mohicans

#6616 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

hrasno38 wrote: 23/05/2021 21:17
the_stick wrote: 23/05/2021 21:04

He koja bolest je zavladala u Pitarskim redovima da im se i kad im postavis snimak pricinjava Mars na Drinu. Komentari su vam jednostavno bolesni, zajedljivi ali bez obzira nicim niste zasluzili titulu i skupo vas je kostao dil iz prosle sezone i tek ce da vas kosta jer ste vec uplanirali pare od nastupa u kupu prvaka. Cuj ja u delirijumu....pa bolan lazete, petljate, izmisljate nema sta ne radite i kad vam se prostre dokaz onda je to navijanje za Borac. Nije petljanici to je samo ISTINA! Crknite od muke sto se mene tice jer za mene ste odavno prestali biti sportski klub i dobre komsije. I na kraju krajeva ja sam davno ovdje napisao da navijam da Velez bude prvak ali na zalost nisu uspjeli. Bez obzira ja im najiskrenije cestitam na svemu sto su postigli...od izgradnje prelijepog stadiona do rezultata ove sezone. Velez nije imao srece ko Sarajevo da se vrati na stadion na kojem je igrao i to jos sredjen nakon bjezanije iz ratnog Sarajeva. Cuj Mars na Drinu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj bolan patvoriti ljude! Samo ti je čovjek rekao sta portali prenose,nije on izmislio ni pitari, eto i na gg.ba pitari, pa imas i u njihovo u tekstu, gdje ti je ovaj isti klip koji traje 1.44, a vjerovatno je i duže trajalo.
Evo ti sa gg
Treba dodati i da su se tokom slavlja čuli zvuci pjesme "Marš na Drini", no to je uobičajena "koreografija" na terenima manjeg bh. entiteta pa bi zapravo bilo čudno da su ti zvuci izostali.
N.N.

#6617 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by N.N. »

Neka Marsa na Drinu. Neka i Tomsona.
Sta fali, ljudi furaju svoje i seru nam se na tintare.
A Bosnjo i dalje duma li duma :D

Borac zasluzeno sampion. U direktnom duelu uzeli levate koji su bili iznad njih i nemas ti tu sta vise. Sviraj qurcu saopstenjima i FB statusima.
omega369

#6618 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by omega369 »

Kakva crna petokraka, i zaklanje iza iste, pogledaj upravu :wink: Jel' treba da nabrajam dalje od Hasica, Pekusica i Husnica??
I nemoj izmisljati te gluposti da "nekom smeta Velez", smeta politika, smeta Novalic u lozi, itd...
Last edited by omega369 on 23/05/2021 21:49, edited 2 times in total.
luckylaka

#6619 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Mozete samo pjeniti do sledece sezone Borac zasluzeno prvak,Velez najprijatnije iznenadjenje svaka im cast.Sarajevski klubovi u rasulu do kada vidjecemo.U europi nasi klubovi ce biti najpozeljniji protivnici .Fudbal je pao na najnize grane ,moze li jos dole ...moze sa ovim mafijasima
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#6620 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sime_cipol »

Cuvajte zivce, Vico je tek zasjeo, da ne kazem zajahao :roll:
Awakened

#6621 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Awakened »

sime_cipol wrote: 23/05/2021 21:47 Cuvajte zivce, Vico je tek zasjeo, da ne kazem zajahao :roll:
Sljedece sezone u Evropu jedan iz RS-a (Borac-prvak), dva sa hrvatskim predznakom, i jedan "bosanski" koji bude najbolje saradjivao.
omega369

#6622 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by omega369 »

Ma 100%

Ali kad neko kaze zasluzeno, ja bih ga streljao odmah, u sred grada. Sta je bolan zaaluzeno, svaka utakmica penal, gol iz ofsajda, kartoni protivnicima.... :-) :-)

Nikad sramotnije kradje nismo gledali. Ja se ne sjecama a nasu ligu pratim od 97 godine

Pa mi smo imali '98 bolje i postenije sudjenje pod bijelim brijegom protiv sirokog nego ove godine u Mostaru ili Tuzli
GandalfSivi

#6623 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

omega369 wrote: 23/05/2021 21:53 Ma 100%

Ali kad neko kaze zasluzeno, ja bih ga streljao odmah, u sred grada. Sta je bolan zaaluzeno, svaka utakmica penal, gol iz ofsajda, kartoni protivnicima.... :-) :-)

Nikad sramotnije kradje nismo gledali. Ja se ne sjecama a nasu ligu pratim od 97 godine

Pa mi smo imali '98 bolje i postenije sudjenje pod bijelim brijegom protiv sirokog nego ove godine u Mostaru ili Tuzli
Realno... Sjetit ce se mnogi ovoga dogodine, neki u borbi za titulu a neki za ostanak u ligi...
Analiticarr

#6624 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Analiticarr »

Zasluzena titula. Cestitke igracima i navijacima FK Borac. Sretno u kvalifikacijama za LP. :thumbup: :bih:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#6625 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

20 stranica prepucavanja navijaca sarajevskih klubova, na temu Koga su sudije vise pogurale

Odlicna podloga za Udruzenje premijerligasa i Kako dohakati Vici :mrgreen:
Post Reply