sta ce im istraga prodata manja kolicina nego sto treba i to je to
samo sto je ovaj uzvratio sa pucanjem
Vidio sam na otoci...drug_profi wrote: ↑21/05/2021 23:54 Evo sad vadili migranta iz Miljacke. Nadrogiran ko drvo, upao u slap i utopio se.
U pola metra vode.
Mlad momak mozda oko 22-23, ali olesen necim gadnim. Prvo se valjao po stazi, pa se nekako naslonio na drvo, pa kad je vidio policiju poceo bjezati u Miljacku.
Vatrogasci i hitna relativno brzo stigli. Izvadili ga 100 metara nize. BIlo je pulsa i navodno su ga uspjeli vratiti.
Koliko god da mi ih je pun qurac, ne zelim da iko umre.
Ma to je više normala, sresti nadrogiranog migranta.drug_profi wrote: ↑21/05/2021 23:54 Evo sad vadili migranta iz Miljacke. Nadrogiran ko drvo, upao u slap i utopio se.
U pola metra vode.
Mlad momak mozda oko 22-23, ali olesen necim gadnim. Prvo se valjao po stazi, pa se nekako naslonio na drvo, pa kad je vidio policiju poceo bjezati u Miljacku.
Vatrogasci i hitna relativno brzo stigli. Izvadili ga 100 metara nize. BIlo je pulsa i navodno su ga uspjeli vratiti.
Utopio se - navodno su ga uspjeli vratiti. Koji si ti isfurdrug_profi wrote: ↑21/05/2021 23:54 Evo sad vadili migranta iz Miljacke. Nadrogiran ko drvo, upao u slap i utopio se.
U pola metra vode.
Pa kad su ga izvukli, mislili su da je mrtav, ali stavili ga na monitor i vidjeli da ima jos malo pulsa i onda je pocela borba, dobrih 15 minuta. I nakon toga rekose da su ga vratili, ubacili ga u auto, upalili rotacije i otfurali.smijesni_ste wrote: ↑23/05/2021 01:17 Nije davao znake života...(šala)
Ne znam, ali ja sam odmah pomislio da je mrtav čim si napisao da se utopio i tek si na kraju napisao da su ga uspjeli oživjeti
Nije ni bitno na kraju krajeva
vjeshalica wrote: ↑24/05/2021 21:38 ma hajde i sto prelaze gdje ne treba
svi smo realno
ali da glavu ne okrene nego izleti ko glineni golub....![]()