Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
soha96
#36851 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dzaba kad je epic, kad pocne da laguje onaj launcher smuci mi se
- arnes_king
#36852 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
De ba manite se fanboyske price. Cuj daju ljudi tako dobre igre besplatno i ono nadje kukati jer to nije steam shit.
- Averus
#36853 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Istog sam misljenja. Kod mene svi launcheri instalirani.arnes_king wrote: ↑20/05/2021 17:32 De ba manite se fanboyske price. Cuj daju ljudi tako dobre igre besplatno i ono nadje kukati jer to nije steam shit.
Preferiram steam samo radi navike
Jedino od cega se osipam su launcheri poput rockstar isl jer ih smatram dodatnim i nepotrebnim sranjem
A ovo - epic, steam, origin, uplay, gog - bas lijepo izgledaju onako pinovani jedni do drugih na start meniju
-
DonieBrasco
#36854 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Naredne sedmice opet "misteri" igra.
- BaDa
#36855 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
epic pao zbog nba

-
soha96
#36856 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
NBA je ocaj zivi postao, svakako u ljetnom periodu bude po 3 dolara njena cijena svake godine na steam. Btw ocjena joj je 39% ove godinearnes_king wrote: ↑20/05/2021 17:32 De ba manite se fanboyske price. Cuj daju ljudi tako dobre igre besplatno i ono nadje kukati jer to nije steam shit.
Sto se tice launchera imam ih sve pinovane ali steam je nekako tradicija a ostale dozivljavam isto kao i kad krekujem igru.
-
Smoothie
#36857 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Haha na kraju sezone daju NBA, kao neki wow naslov
kao sto je neko iznad napisao bice ubrzi za 3-4 dolara, bolje da su stavili neki indie naslov il bilo sta drugo osim sezonskih naslova.
Imam epic profil i dodam te naslove al ne znam da cu ikada instalirat launcher i koristiti isti jer su mi igre na steamu uglavnom, dok te sto su oni djelili su se igrale narodne verzije, osim GTA V
Imam epic profil i dodam te naslove al ne znam da cu ikada instalirat launcher i koristiti isti jer su mi igre na steamu uglavnom, dok te sto su oni djelili su se igrale narodne verzije, osim GTA V
-
DonieBrasco
#36858 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja ne igram sportske igre ne interesuju me, ali bilo je itekako odlcnih naslova na Epicu sto su poklanjali.
Naredne sedmice opet neka misteri igra, nadam se nesto dobro.
Naredne sedmice opet neka misteri igra, nadam se nesto dobro.
- deogest
#36859 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Joj likova bgte, ljudi zadnju godinu,dvije dali dzaba od GTA V, Rocket League, sve dijelove Arkhama, Watch Dogs 1,2, Boardelands, Manager, Just Cause 4, Star Wars... i opet ljudi nadju manu.
Pa samaraj wallet i kreditnu na Steamu, niko ti ne brani.
Svako sranje na Steamu je 100 % skuplje nego recimo na CD Keysu. Tamo 12 eura, vamo 70. I tako dalje.
Svako sranje na Steamu je 100 % skuplje nego recimo na CD Keysu. Tamo 12 eura, vamo 70. I tako dalje.
-
Smoothie
#36860 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@deogest Malo ko uzima te igre po punoj cijeni, i isto tako se steam naslovi mogu kupiti i van steama kao steam key, plus akcije u okviru steama itd. Ja licno sam uzeo vise igara van steama (kupovina kljuca za steam), bilo preko humblebundle, g2a il CD keys
- Tito_i_Partija
#36861 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Wlad wrote: ↑20/05/2021 14:49NBA 2K21Tito_i_Partija wrote: ↑20/05/2021 14:40 Za par sati ce objavit' na Epicu koja je ta velika igra sto je dzaba. Mene cudi da dosad nije bio nijedan leak za ovo, jer obicno to neko brzo iskopa.
Nisam igr'o kosarkasku igru jos od NBA 98, al' nije lose za ono kad trebam malo odmorit' od teskih RPG-ova.
Kakva je ova NBA 2K21? Vidim User Score na Metacriticu je katastrofalan.
- Tito_i_Partija
#36862 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I stvarno ne kontam pojedine bolide ovde. Kazes da je Epic Games launcher karina, sto i jeste, i odmah si Steam fanboy. 
- arnes_king
#36863 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne igram nikako sportske igre, realno ne igram skoro nikako na PC, ali opet uzimam ove free igre i imam sve launchere i kazem svaka cast svima koji daju free. Samo mi idu na zivce ovi sto dizu steam u nebesa a vjerujem da je to samo zbog navike i ono kud svi tu se prilagodi. Steam je totalno nepregledan i nepraktican launcher, otvoris i ne mozes se snaci da nadjes postavke, igre ili nesto sto ti treba. Samo te spamaju reklamama a za bilo sta korisno se mora guglat. Da ne spominjem da ne dozvoljavaju da dodas prijatelja prije nego uplatis koji dolar na acc
Svejedno mi je za tim launcherima, koristim ono sto mi u tom trenutku iz bilo kojeg razloga odgovara, ali ne mogu shvatiti toliko hvalisanje tog steama. Key za login kada ga ne trazis dolazi masovno a kada bas zatreba tad ga ni na mapi. Ima jos mnogo negativnih iskustava ali po mom misljenju je dovoljno otvoriti ga da se shvati o cemu pricam.
Ovim sto steka epic launcher neka pogledaju da im nije sta do racunara ili sistema jer kod mene radi odlicno. Steam sam sad htio probati ali vidim da sam jedino njega deinstalirao prosli put kad me iznervirao sa svojim glupostima
Nedavno se o ovome pisali i opet dodje na tu temu jer kad god neko objavi nesto a da nije na steamu odmah se nadju hejteri samo da komentarisu kako je sve osim steam-a smece, a objektivno nije tako.
Ovim sto steka epic launcher neka pogledaju da im nije sta do racunara ili sistema jer kod mene radi odlicno. Steam sam sad htio probati ali vidim da sam jedino njega deinstalirao prosli put kad me iznervirao sa svojim glupostima
Nedavno se o ovome pisali i opet dodje na tu temu jer kad god neko objavi nesto a da nije na steamu odmah se nadju hejteri samo da komentarisu kako je sve osim steam-a smece, a objektivno nije tako.
- typeOnegative
#36864 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo ni ja ne kontam to zakivanje steama u zvijezde , launcher kao isvaki drugi . mnogi poznanici neće uopće da razmatraju neki naslov ako ga nema na steamu, još ti soli pamet
ne kontam da me ebes al svakom njegovo .
ne kontam da me ebes al svakom njegovo .
-
l33t
#36865 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Steam ima par prednosti, community dashboards, creative content (wallpaperi, screenshoti i sl.), reviews bez prevelike cenzure. Trade platformu za in-game content sto je prejaka stvar (zaradis od raznih skinova), hmm profile customization.... I jos sam vjerovatno sto sta i zaboravio.
A da je EPIC dao dobrih igara jeste, sam klijent po sebi je krs dizajn, nista ljepsi nije ni steam ali ima bolju funkcionalnost. Uplay se recimo dosta popravio. Origin je jos uvijek krs teski
A da je EPIC dao dobrih igara jeste, sam klijent po sebi je krs dizajn, nista ljepsi nije ni steam ali ima bolju funkcionalnost. Uplay se recimo dosta popravio. Origin je jos uvijek krs teski
- arnes_king
#36866 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma treba uzivati u svemu sto nude, pogotovo ako je nesto dobro, besplatno ili na drugi nacin korisno. Samo ne treba sam sebi zamazivati oci da jedino to sto koristis valja dok je ostalo sve smece.
Eto ja sam console gamer pa opet ne kudim druge platforme, pratim ps, xbox i pc scenu svakako i radujem se kad na bilo kojoj strani ima sta pozitivno, pogotovo ako je neka od platformi koje imam i koristim kao sto je pc.
Eto ja sam console gamer pa opet ne kudim druge platforme, pratim ps, xbox i pc scenu svakako i radujem se kad na bilo kojoj strani ima sta pozitivno, pogotovo ako je neka od platformi koje imam i koristim kao sto je pc.
- typeOnegative
#36867 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma nema savršenog , svaki ima prednosti i mane . Ja konkretno ih imam i koristim skoro sve , kao i svi normalni ljudi , a ove što se ponašaju kao da im je steam u očevom vlasništvu , pa ne daju ni riječ protiv ne treba ni komentirati .
-
l33t
#36868 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ko je pokrenuo glupu raspravu treba na odmor 5 dana vote Y / N
- Tito_i_Partija
#36869 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Stvar je u tome da niko nije ni spominj'o Steam. Soha je rek'o da Epic ima los launcher, sto nije samo misljenje nego opsteprihvacena cinjenica u svakom tehnickom krugu koji je imalo autoritet u tom polju. I onda je se arnes (po obicaju) upalio k'o kutnjak i poceo da pljuje po Steamu, i odatle je krenulo. Bezveze. 
Last edited by Tito_i_Partija on 20/05/2021 19:46, edited 1 time in total.
- geralt
#36870 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala Epicu na besplatnim igrama, ali launcher i radnja su im objektivno karina. Nakon dvije i po godine jos uvijek nemaju shopping cart, vec se igre moraju kupovati jedna po jedna 
Da ne spominjemo nedostatak featurea kao sto su user reviews i modovi, plus achievementi ne postoje na 90% igara.
Da ne spominjemo nedostatak featurea kao sto su user reviews i modovi, plus achievementi ne postoje na 90% igara.
- ferratilis
#36871 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne znam da li je neko od vas davno igrao Samorost. To je bila jedna od prvih ozbiljnijih Flash igara. Poslije je to malo po malo preraslo u indie scenu. Sjecam se da sam ovo kao klinac igrao na casu informatike, na Internet Exploreru. 
E sad, posto Flash izlazi iz upotrebe, napravili su remaster i izbacili na Steamu, besplatno naravno. Pa ko voli nek izvoli.
E sad, posto Flash izlazi iz upotrebe, napravili su remaster i izbacili na Steamu, besplatno naravno. Pa ko voli nek izvoli.
- Raigor Stonehoof
#36872 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hoce li neko da ovog NBA novog raspalimo 
- Rootboi
#36873 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mog'o je ovaj Epic vala podijelit' i Days gone kad se već qrče i gube lovu onda do kraja 
-
soha96
#36874 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nemoj tako, mora on napisati po milioniti put kako on nije ogranicen i kako podrzava sve konzole i pc iako neke ne koristi. Valjda da djeluje razumno i progresivno.Tito_i_Partija wrote: ↑20/05/2021 19:45 Stvar je u tome da niko nije ni spominj'o Steam. Soha je rek'o da Epic ima los launcher, sto nije samo misljenje nego opsteprihvacena cinjenica u svakom tehnickom krugu koji je imalo autoritet u tom polju. I onda je se arnes (po obicaju) upalio k'o kutnjak i poceo da pljuje po Steamu, i odatle je krenulo. Bezveze.![]()
Upravo tako, hvala im na igrama jer poklonu se ne gleda u zube ali meni je osjecaj koristenja njihovog launchera ravan pokretanju krekovane igre.geralt wrote: ↑20/05/2021 19:45 Hvala Epicu na besplatnim igrama, ali launcher i radnja su im objektivno karina. Nakon dvije i po godine jos uvijek nemaju shopping cart, vec se igre moraju kupovati jedna po jedna
-
soha96
#36875 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Leorey ne zayebavaj, znas i ti sta valja ne prosipaj supljudeogest wrote: ↑20/05/2021 19:03 Joj likova bgte, ljudi zadnju godinu,dvije dali dzaba od GTA V, Rocket League, sve dijelove Arkhama, Watch Dogs 1,2, Boardelands, Manager, Just Cause 4, Star Wars... i opet ljudi nadju manu.![]()
![]()
Svako sranje na Steamu je 100 % skuplje nego recimo na CD Keysu. Tamo 12 eura, vamo 70. I tako dalje.![]()