Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovo zvanicno?
taj mancini je uvijek bio karina od trenera
zove neke polovnjake i panjeve iz italije a nije pozvao jorginha
mogli bi oni izletiti u grupnoj fazi
ZyzzSar wrote: ↑19/05/2021 20:09
ovo zvanicno?
taj mancini je uvijek bio karina od trenera
zove neke polovnjake i panjeve iz italije a nije pozvao jorginha
mogli bi oni izletiti u grupnoj fazi
Jorginho će se valjda priključiti nakon finala lige prvaka.
Karim je u Francusku pozvan da se zadovolji kvota bledolikih a realno je u najboljoj formi od napadačkog dijela reprezentacije. Kylian je tu samo za kontre
Prokletstvo super jakog izbora igraca je u tome sto ne postoji trener koji moze izabrati izmedju 2, 3 ili 4 jednako dobra igraca po poziciji i da svi budu zadovoljni, i igraci i navijaci/javnost, i da ima hemiju u ekipi i da te superzvijezde postuju hijerarhiju gdje je neki stariji igrac manga a mladi koji kosta 100 miliona mora da slusa.
Pravo je pitanje sta o vracanju Mullera, Hummelsa ili Benzeme misle njihovi suigraci koji mozda misle da je sad njima oteto mjesto u sastavu.
Osim_13 wrote: ↑19/05/2021 19:48
Kod ovih Francuza vazda dramaturgije neke, do prije par godina Benzema i Rabiot persone non grata, ko ih Didieru od novinara spomene zabranjuje mu se ulaz na press i sad kao nikome ništa, zovi ih nazad
Lucas Vasquez, Sergio Ramos i Daniel Carvajal bi sigurno bili tu da nisu povrijeđeni. Mislim da bi Marco Asensio trebao naći svoje mjesto, ali opet Luis najbolje zna. Isco je, recimo, kod njega bio nezamijenjiv, al taj čovjekt je odavno van forme i za termin, a kamoli za ozbiljan fudbal
Ramos bi išao na Euro da nije povrijeđen i van terena. Objasnio je to Enrique.
Sergio Ramos je možda i najveća zvijezda koja će propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo.
Luis Enrique je u ponedjeljak saopštio spisak na kojem nije bilo sjajnog i iskusnog štopera što je mnoge iznenadilo.
Sasvim očekivano na online pressici španski novinara su selektoru Crvene furije postavili niz pitanja o kapitenu Reala.
"Dugo smo razmišljali o ovoj odluci. U nedjelju smo imali privatni razgovor. Nije bilo lako, ali moram se držati onog što mislim da je najbolje za reprezentaciju", rekao je Enrique.
"Nije u stanju da igra i trenira. Nije bilo lako. Jučer sam ga zvao. Bilo je teško. Osjećam se loše, on je voema profesionalan i dosta pomaže timu."
"I u budućnosti može biti član reprezentacije. Reako sam mu da bude sebičan, da se oporavi i da igra dobro za klub, a onda i reprezentaciju", objasnio je Enrique.
turbofolk wrote: ↑24/05/2021 15:51
Lucas Vasquez, Sergio Ramos i Daniel Carvajal bi sigurno bili tu da nisu povrijeđeni. Mislim da bi Marco Asensio trebao naći svoje mjesto, ali opet Luis najbolje zna. Isco je, recimo, kod njega bio nezamijenjiv, al taj čovjekt je odavno van forme i za termin, a kamoli za ozbiljan fudbal
LSD wrote: ↑24/05/2021 16:10
Ramos bi išao na Euro da nije povrijeđen i van terena. Objasnio je to Enrique.
Sergio Ramos je možda i najveća zvijezda koja će propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo.
Luis Enrique je u ponedjeljak saopštio spisak na kojem nije bilo sjajnog i iskusnog štopera što je mnoge iznenadilo.
Sasvim očekivano na online pressici španski novinara su selektoru Crvene furije postavili niz pitanja o kapitenu Reala.
"Dugo smo razmišljali o ovoj odluci. U nedjelju smo imali privatni razgovor. Nije bilo lako, ali moram se držati onog što mislim da je najbolje za reprezentaciju", rekao je Enrique.
"Nije u stanju da igra i trenira. Nije bilo lako. Jučer sam ga zvao. Bilo je teško. Osjećam se loše, on je voema profesionalan i dosta pomaže timu."
"I u budućnosti može biti član reprezentacije. Reako sam mu da bude sebičan, da se oporavi i da igra dobro za klub, a onda i reprezentaciju", objasnio je Enrique.
turbofolk wrote: ↑24/05/2021 15:51
Sramota je da ne ide Nacho, koji je odlican na svim pozicijama u odbrani. Zato ide Eric Garcia koji je rezerva u Cityju, ili Diego Llorente (?!)