Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjeshalica wrote: ↑19/05/2021 08:19
falite se patikama isto ko da nikad nista niste kupili u zivotu oa vam je ovo mjera
za te pare i jos uz kusur mogli ste kupiti sta ste htjeli
ali opet treba biti realan, o ukusima se ne raspravlja
Ne hvalim se. Patika nemam puno. Inace ni odjece. Da sam odmah skontao onu akciju za oko 90 km sam mogao dobit dva para. Nisam mozda morao uzet majicu koja je izasla 19 km, i poskupa je.
Kod mene sve par pari i to ponekad nesto novo, a vecinom sve staro. Nisam primjerice trenerke kupio ima 15 godina, i to pijacne bile. Jednu staroj dao, jedna se bacila. Pohabale se.
falite se patikama isto ko da nikad nista niste kupili u zivotu oa vam je ovo mjera
Ne hvalim se. Patika nemam puno. Inace ni odjece. Da sam odmah skontao onu akciju za oko 90 km sam mogao dobit dva para. Nisam mozda morao uzet majicu koja je izasla 19 km, i poskupa je.
Kod mene sve par pari i to ponekad nesto novo, a vecinom sve staro. Nisam primjerice trenerke kupio ima 15 godina, i to pijacne bile. Jednu staroj dao, jedna se bacila. Pohabale se.
patike se djele na Nike i "ostalo"
na prvom mjestu Nike a ostala mjesta zauzimaju Nike-ove podmarke (adidas,puma,reebok,champion, i sl.)
da su patike države Nike bi bio Amerika a Adidas i ostali bi bili Pokret Nesvrstanih i Africka Liga..
s obzirom da sam izgleda promašio poentu teme, da se još malo pofalim
Osim ovih Chaymon 721 imam i 219 model,
Dva para Nike Cortez
Dva para Air Max
Adidas Gazelle
i vidjet ću šta ima još u garaži
ruud wrote: ↑20/05/2021 13:17
s obzirom da sam izgleda promašio poentu teme, da se još malo pofalim
Osim ovih Chaymon 721 imam i 219 model,
Dva para Nike Cortez
Dva para Air Max
Adidas Gazelle
i vidjet ću šta ima još u garaži
smo Nike nosi
ove ostale marke nek ti budu za posla i kad nesto radis prljavo.Nikad nemoj Nikesatvljat u ormaric s drugim patikama...Ne zasluzuju to
He he prije komentara da kažem da sam ih našao i bilo mi zao da ih ne uzmem
Ove sive misliš? Još se ja omisljo da li da ih uzmem, to je bilo prije par mjeseci, možda sam ih dva puta pronoso. Udobne jesu pravo. Ma ovamo to studenti na trening obuju pa im se valjda ne svide šta li i bace ih u kantu za smeće pored terena, ima toga koliko hoćeš
i babo bi sine ovdje najeftiniji i model star pet godina ovih kd je oko 130 keka