Do nedjelje na TV-u.
Moderator: _BataZiv_0809

Ižvakana i to baš evo upravo završio Mcdormand je odlicna, al' film ništa novo ne nudi precijenjen malo je reci sapunjara teška.Tananarive wrote: ↑24/04/2021 09:10Odgledao, nije loše, ali da je savršenstvo - nije ni blizu, davno ižvakana egzistencijalistička sapunjara.

Ostarila i ova Diane Lane, bila vrhunska čka, pogotovo u onom filmu Unfaithful, usput da ga i preporucim:

A ne bi vjerovao seksipilnija mi je sad.prankster wrote: ↑17/05/2021 02:05Ostarila i ova Diane Lane, bila vrhunska čka, pogotovo u onom filmu Unfaithful, usput da ga i preporucim:
https://www.imdb.com/title/tt0250797/?ref_=nm_knf_i1
Fight Club definitivno jedan od najboljih filmova ikada.
Na kojem je wild tales kanalu da staroj upalim baš da pogleda?
njah, trejler mi je dosta za vidjeti da nije za mene. ako angelina onako strsi u 2-3 minute trejlera, mogu misliti na sta to lici u sat i pol...a, on se na pocetku pokazao kao zanimljiv scenarista. imao je štih za te pogranicne svjetove, sto fizicke, sto moralne; za autsajdere i likove uhvacene u bespucima geografije i zivota. dobrodosla promjena od ustaljene ponude. radovi su mu bili maskulinitetni, ali nije glorificirao sirovinsku banalanost niti je koristio likove za projekciju superiornosti sa olinjalim virtue signaling. sicario, hell or high water, wind river. odlican niz. nakon wind river me je vec izgubio. nedavno pogledah yellowstone, najobicniji dallas dvajsprvog stoljeca. safunjaretina teska. obzirom sta sam od njega ocekivala, debelo razocaranje. pari mi da je on na kreativnoj nizbrdici, ali luksuzno putuje, hollywood style.Tito_i_Partija wrote: ↑15/05/2021 19:48 @omar little Sad tek upratih da je ovaj novi film sa Andjelinom djelo Taylora Sheridana, pa reko da te obavijestim jer znam da si stovateljka istog.![]()
omar little wrote: ↑20/05/2021 17:54njah, trejler mi je dosta za vidjeti da nije za mene. ako angelina onako strsi u 2-3 minute trejlera, mogu misliti na sta to lici u sat i pol...a, on se na pocetku pokazao kao zanimljiv scenarista. imao je štih za te pogranicne svjetove, sto fizicke, sto moralne; za autsajdere i likove uhvacene u bespucima geografije i zivota. dobrodosla promjena od ustaljene ponude. radovi su mu bili maskulinitetni, ali nije glorificirao sirovinsku banalanost niti je koristio likove za projekciju superiornosti sa olinjalim virtue signaling. sicario, hell or high water, wind river. odlican niz. nakon wind river me je vec izgubio. nedavno pogledah yellowstone, najobicniji dallas dvajsprvog stoljeca. safunjaretina teska. obzirom sta sam od njega ocekivala, debelo razocaranje. pari mi da je on na kreativnoj nizbrdici, ali luksuzno putuje, hollywood style.Tito_i_Partija wrote: ↑15/05/2021 19:48 @omar little Sad tek upratih da je ovaj novi film sa Andjelinom djelo Taylora Sheridana, pa reko da te obavijestim jer znam da si stovateljka istog.![]()