Gledao sam par puta na youtube ono adria nesto, meni je budalastina i to da po 5 ljudi igra s jednog acca, ne znam zasto se to uopste dopusta, izbacis jednog, dodje drugi sa tim istim accom, izbacis njega, eto treceg

ili da "balkan" ligu igraju likovi iz Njemacke, Austrije kad znamo koliko je bitna konekcija
Sto se tice igranja za druge ljude, mi smo imali PES Balkan online lige prije 10 godina, bilo nas oko 60, placala se godisnja clanarina, 5 liga, napredujes iz sezone u sezonu, bas bilo fino organizovano... onda su neki poceli tako igrati jedni za druge i tu se sve raspalo... kad cesto igras protiv istih ljudi bas se primijeti promjena stila igre
Bilo je i na fifi ranije slucajeva da pro odigra WL za nekog drugog pa mu uleti u top 100, kaznjavalo se, ne znam koliko ih boli racku za ove nase seoske lige, ali ako je taj turnir tako velik sa najboljim igracima, mozda i bude neke istrage... u vidu gledanja jedne tvoje utakmice pa kad skontaju da nemas 80% posjeda u prvom poluvremenu znat ce da nisi ti
Zajebavam se, boli me racku, zato ja i ne igram nista vise s nasim ljudima, nisu to nikad cista posla