Jos ces se nacekati...xiaomi nije bas brz sa krpljenjem bugovaEKSER1337 wrote: ↑17/05/2021 17:27 Prije 2-3 dana sam dobio neki 12.0.9.0 update na Poco X3 NFC, nega sigurnosna zakrpa... Helem nejse.
Volio bih docekati dan kada ce popeglati ovaj problem sa "usporavanjem", displej radi na 120Hz max 2 dana i odjednom isto kao da ga neko cas 60 cas 30![]()
, restart i opet radi max 2 dana...
Jos ako si presao na android 11...onda mozes ocekivati jos pokoji problem...jer android 11 i MIUI ili poco launcher,nebitno...ne saradjuju bas najbolje
Kod mene je haman pa identican model tom,samo se drugacije zove (mi 10t Lite) i na androidu 10 i miui 12 nema nikakvih bugova...pa ga necu ni dirati,iako je vec dosao update na android 11 ali kako citam po netu,svako ima barem neki problem
Sto se tice ove diskusije i ovog sto @CooK napisa...upravo je poenta da se razlika primjeti samo kada predjes sa jednog odmah na drugi ili ako si koristio midrange pa presao na flagship pa onda sa flagshipa na midrange...e tu se najvise primjete razlike
A kada stalno koristis midrange ili cak ove entry level modele...onda nemas sa cim uporediti i ti mislis da ti telefoni rade sasvim brzo i zadovoljavajuce...sto i jeste donekle tacno,dok ne probas ono nesto brze
A i ovo sto neko napisa za update...fakat svaki telefon najbolje radi na verziji na kojoj je i dosao i najbolje bi bilo i ne raditi update...jer nekako telefon poslije postane sav trzav i sjecka...barem na pocetku...pa treba onda raditi i factory reset da bi update nalegao i opet bude bugova i na kraju ne dobijes nista a izgubis zivce.
Meni je najgori update bio na redmi 5 plus...sa MIUI 10 na MIUI 11...ma telefon je postao stucav sav nakon updatea...odmah nakon toga sam ga nekako i prodao.

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]