Tako je.
Kakve tenisice nose forumasi :)
Moderator: anex
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#6977 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Nisi jedini što se žali na to. Jako su neažurni, piše da određen model ima na stanju u toj i toj radnji, ti odeš tamo - nema odavnomanuchao91 wrote: ↑17/05/2021 14:49 narucim ja sa sportvision.ba patike Nike Air max Sc 140 KM na snizenju i plkatim karticom.
Jutros udjem da nakon par dana vidim status svoje narudbe kad ono pise da nema broja 42 sto sam ja izbarao i platio.
Pise da je narudzba kreirena..
Sta sada ? da li je nakon mog naloga nestalo brojeva ili se odnosi na i ovu moju posiljku, jer fakat mi se ne da prolazit proceduru povrata novaca..radije bi im halalio to nego popunjavao neke obrasce i slao e mailove.
- Sarah24
#6978 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ali da halalis 140KM

- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#6979 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ja im nisam halalio skoro duplo manje iz inata! Šupci 
- manuchao91
#6981 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
ne trazim ja nikakvu "svemirsku " dostavu za 1-2 dana..Neka to bude i 5-6 dana pa i 10 al stvarno samo da ono sto platim i narucim da mogu smatrat rijesenim a ne nakon par dana pise mi da nema taj broj na stanju jer kao neko ne vodi racuna o tom..Lajavikrelac wrote: ↑17/05/2021 15:24Nisi jedini što se žali na to. Jako su neažurni, piše da određen model ima na stanju u toj i toj radnji, ti odeš tamo - nema odavnomanuchao91 wrote: ↑17/05/2021 14:49 narucim ja sa sportvision.ba patike Nike Air max Sc 140 KM na snizenju i plkatim karticom.
Jutros udjem da nakon par dana vidim status svoje narudbe kad ono pise da nema broja 42 sto sam ja izbarao i platio.
Sta sada ? da li je nakon mog naloga nestalo brojeva ili se odnosi na i ovu moju posiljku, jer fakat mi se ne da prolazit proceduru povrata novaca..radije bi im halalio to nego popunjavao neke obrasce i slao e mailove.Ista priča sa online narudžbama.
I još nesto te patike su od danas 175 KM nisu vise 140 KM tako da iako bude tog broja u narednih par dana moacu platit jos 35 KM ahahah a jbote
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6982 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Imaš call centar njihov, nazoves, proslijediš podatke i dobiješ odgovor. Ili ce ti vratiti novac, ili kreiraš drugu narudzbu...manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 16:02ne trazim ja nikakvu "svemirsku " dostavu za 1-2 dana..Neka to bude i 5-6 dana pa i 10 al stvarno samo da ono sto platim i narucim da mogu smatrat rijesenim a ne nakon par dana pise mi da nema taj broj na stanju jer kao neko ne vodi racuna o tom..Lajavikrelac wrote: ↑17/05/2021 15:24Nisi jedini što se žali na to. Jako su neažurni, piše da određen model ima na stanju u toj i toj radnji, ti odeš tamo - nema odavnomanuchao91 wrote: ↑17/05/2021 14:49 narucim ja sa sportvision.ba patike Nike Air max Sc 140 KM na snizenju i plkatim karticom.
Sta sada ? da li je nakon mog naloga nestalo brojeva ili se odnosi na i ovu moju posiljku, jer fakat mi se ne da prolazit proceduru povrata novaca..radije bi im halalio to nego popunjavao neke obrasce i slao e mailove.Ista priča sa online narudžbama.
I još nesto te patike su od danas 175 KM nisu vise 140 KM tako da iako bude tog broja u narednih par dana moacu platit jos 35 KM ahahah a jbote
Vrlo moguce da je tvoj broj bio zadnji,..zato zovi call centar...
- manuchao91
#6983 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
sad sam ih zvao kazu da provjeravaju imal ih na stanju..nidje veze ja u petak narucio 42 i uredno platio i pise da ima na stanju..oni sad odose vidjet u magacinu a na stranici pise da nema vise tog broja hahahah
- pizarro
#6984 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
nemoj ti njima samo spominjati da bi halalio 
- manuchao91
#6985 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
haha ma ne bih samo mi ide na zivce ta bosanska napreciznost i firme u kojim radnici nisu sinhronizovani ,ne moze kod nas ic nista kako treba haha...Prosli put narucio 29 marta patike ,došle su 9 ili 10 dana kasnije ,pa jbt zaboravio sam kakve sam naručio i to kad sam nazvao call centar pa su dosle inače bih još cekao
- konektovan
#6986 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ja sam narucio deset puta najmanje iz sportvision/sportreality onlineshopa, uvijek bilo sve regularno. Takodjer vjerujem i da se dešavaju greške, a niko ne voli da bude dio toga...manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 18:31haha ma ne bih samo mi ide na zivce ta bosanska napreciznost i firme u kojim radnici nisu sinhronizovani ,ne moze kod nas ic nista kako treba haha...Prosli put narucio 29 marta patike ,došle su 9 ili 10 dana kasnije ,pa jbt zaboravio sam kakve sam naručio i to kad sam nazvao call centar pa su dosle inače bih još cekao
Vjerujem da ces to riješiti, šta god bude u pitanju...
- manuchao91
#6987 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Hajd vicemo ...ma sigurno to su profesionalna stranica nije njima u cilju mene zajebat...nadam se da cec moj model i broj ahaha do kraja maja...
Samo.me.zanima ja sam platio 140 maci a sad su 175 KM
da li ce mi dignuti cijenu 35 KM zbog isteka online akcije?
Izvinite na off topicu ovdje se priča o patikama a ja meljem o sportvisionu.
Hvala
Hvala
-
zippoo87
#6988 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Iako su sportvision i sport reality jedna ista firma...ja puno bolja iskustva imam sa narudzbama preko sport reality-ja a imaju i poslovnicu u mom gradu...pa ako neke patike pikiram,odem probam dole i onda narucim online,jer su jeftinije tako.manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 14:49 narucim ja sa sportvision.ba patike Nike Air max Sc 140 KM na snizenju i plkatim karticom.
Sta sada ? da li je nakon mog naloga nestalo brojeva ili se odnosi na i ovu moju posiljku, jer fakat mi se ne da prolazit proceduru povrata novaca..radije bi im halalio to nego popunjavao neke obrasce i slao e mailove.
Imao sam prije 2-3 godine i reklamaciju...i uz malo natezanja i tako,poslali su mi druge patike a ja sam njima vratio te felericne.
Prije manje od mjesec sam narucio preko stranice 3 para patika i jos nekih sitnica,carapa i tako i sve je proslo odlicno,narucio preko vikenda,doslo utorak...brojevi koje sam narucio,platio pouzecem...iako sam mogao i karticom ali upravo iz razloga da se ne bi zezao sa povratom para i ostalog,najbolja opcija je placanje pouzecem.
Sa sportvisiona sam mozda jednom narucio podavno i mislim da nisam imao probleme ... a ako i naletis na probleme,imaju email podrsku i call centar i rijesi se sve.
-
zrakomlat
#6989 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
U Deichmannu ima kupiti neka krema, ili tako nešto, koja pomogne da se obuća malo proširi. Zamišljeno je, pretpostavljam, kad je obuća tvoj broj ali te malo stišću negdje, i namažeš s tim i nosiš pa se prilagodi nozi, ali možda može i u tom slučaju malo pomoći.Grom2017 wrote: ↑14/05/2021 11:44 Dobio sam Adidas Superstar, ali mi za broj manje. Ne mogu zamijeniti jer su mi stigle iz dijaspore. Postoji li neki fazon da se kao razvuku ili sta vec? Onim kalupim, da obucara pitam ili da je neko se sutretao sa ovakvom situacijom?
Citao sam nesto kao stavis kesu unutra i naspes vode pa tako u zamrzivac da zaledi voda, kao razvuce ali sam skeptican.
Last edited by zrakomlat on 17/05/2021 21:27, edited 1 time in total.
- Van Halen
#6990 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Probaj nasut omeksivac za ves. Staviti uz zid da budu nagnute prema dole i nasuti. Upice koza i omeksati a onda ih obuci i ne skidaj dok se ne formiraju
- konektovan
#6991 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Cijena patika bi ttebala da bude ona, koja je bila u momentu kad si ti kreirao narudzbu...insistiraj na tome ako bude problema, ali nadam se da nece biti..manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 20:53 Hajd vicemo ...ma sigurno to su profesionalna stranica nije njima u cilju mene zajebat...nadam se da cec moj model i broj ahaha do kraja maja...
Hvala
- manuchao91
#6992 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ok hvala .Da li postoji sansa ako su vision i reality jedna firma da mi pošalji sa realityja jer imaju na stanju i taj model i broj .zippoo87 wrote: ↑17/05/2021 21:16Iako su sportvision i sport reality jedna ista firma...ja puno bolja iskustva imam sa narudzbama preko sport reality-ja a imaju i poslovnicu u mom gradu...pa ako neke patike pikiram,odem probam dole i onda narucim online,jer su jeftinije tako.manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 14:49 narucim ja sa sportvision.ba patike Nike Air max Sc 140 KM na snizenju i plkatim karticom.
Imao sam prije 2-3 godine i reklamaciju...i uz malo natezanja i tako,poslali su mi druge patike a ja sam njima vratio te felericne.
Prije manje od mjesec sam narucio preko stranice 3 para patika i jos nekih sitnica,carapa i tako i sve je proslo odlicno,narucio preko vikenda,doslo utorak...brojevi koje sam narucio,platio pouzecem...iako sam mogao i karticom ali upravo iz razloga da se ne bi zezao sa povratom para i ostalog,najbolja opcija je placanje pouzecem.
Sa sportvisiona sam mozda jednom narucio podavno i mislim da nisam imao probleme ... a ako i naletis na probleme,imaju email podrsku i call centar i rijesi se sve.
Hvala sto si mi objasnio.
Mislim da su ipak preprofesionalni da me sta zajebu ,samo ne da mi se zajebavat oko povrata novaca jer nemam vremena za te glyposti preko dana i nemam zivaca jer znam da je to dug proces i sve.
Pokusacu par puta i onda im hladno halalim te pare.
-
zippoo87
#6993 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Nemas ti njima sta halaliti svoj novac...tvoje je ili da dobijes placenu robu ili novac nazad...e sada da li ces dobiti za 2-3 dana ili 7,to ne znam.manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 21:57Ok hvala .Da li postoji sansa ako su vision i reality jedna firma da mi pošalji sa realityja jer imaju na stanju i taj model i broj .zippoo87 wrote: ↑17/05/2021 21:16Iako su sportvision i sport reality jedna ista firma...ja puno bolja iskustva imam sa narudzbama preko sport reality-ja a imaju i poslovnicu u mom gradu...pa ako neke patike pikiram,odem probam dole i onda narucim online,jer su jeftinije tako.manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 14:49 narucim ja sa sportvision.ba patike Nike Air max Sc 140 KM na snizenju i plkatim karticom.
Mislim da su ipak preprofesionalni da me sta zajebu ,samo ne da mi se zajebavat oko povrata novaca jer nemam vremena za te glyposti preko dana i nemam zivaca jer znam da je to dug proces i sve.
A sto se tice ovog...u biti su ista firma (vlasnik) ali pravno su dvije odvojene firme i svaka ima svoj lager,tako da ti ne mogu iz jedne prebaciti u drugu.
Najbolje ti je da ih nazoves u call centar sutra i popricas sa njima...kazes ako nemaju taj broj na stanju,da ti vrate pare i koliko se ceka na povrat novca.
- konektovan
#6994 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Mislm da je to sve povezano, jer sam jednom naručio sa sport reality shopa, a dobio upakovanu pošiljku iz sportvisiona..ali to funkcioniše samo ako odredjeni model postoji u ponudi oba online shopa. Moras da znas, da je sportvision duplo bogatiji ponudomid realitija..manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 21:57Ok hvala .Da li postoji sansa ako su vision i reality jedna firma da mi pošalji sa realityja jer imaju na stanju i taj model i broj .zippoo87 wrote: ↑17/05/2021 21:16Iako su sportvision i sport reality jedna ista firma...ja puno bolja iskustva imam sa narudzbama preko sport reality-ja a imaju i poslovnicu u mom gradu...pa ako neke patike pikiram,odem probam dole i onda narucim online,jer su jeftinije tako.manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 14:49 narucim ja sa sportvision.ba patike Nike Air max Sc 140 KM na snizenju i plkatim karticom.
- manuchao91
#6995 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ovaj model ima u obe radnje u isto vrijeme je bio na akciji i u isto vrijeme poskupio na 175 KMkonektovan wrote: ↑17/05/2021 22:08Mislm da je to sve povezano, jer sam jednom naručio sa sport reality shopa, a dobio upakovanu pošiljku iz sportvisiona..ali to funkcioniše samo ako odredjeni model postoji u ponudi oba online shopa. Moras da znas, da je sportvision duplo bogatiji ponudomid realitija..manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 21:57Ok hvala .Da li postoji sansa ako su vision i reality jedna firma da mi pošalji sa realityja jer imaju na stanju i taj model i broj .zippoo87 wrote: ↑17/05/2021 21:16
Iako su sportvision i sport reality jedna ista firma...ja puno bolja iskustva imam sa narudzbama preko sport reality-ja a imaju i poslovnicu u mom gradu...pa ako neke patike pikiram,odem probam dole i onda narucim online,jer su jeftinije tako.
Meni je Doboj blizu a taj broj ima u Doboju u reality pa cu ih pokusat zamolit ko mala kujica sutra da ih preuzmem u reality Doboj.
Sad bi ja u Usa dobio odstetu 200 000 dolara jer su me uzrujali i psihicki ostetili.
- Sanjarko
#6996 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Imas malu nogu. Ja jedva nasao 46 broj.manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 14:49 narucim ja sa sportvision.ba patike Nike Air max Sc 140 KM na snizenju i plkatim karticom.
- manuchao91
#6997 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Kratak sam ko februar i imam 175 jebenih cmSanjarko wrote: ↑17/05/2021 22:14Imas malu nogu. Ja jedva nasao 46 broj.manuchao91 wrote: ↑17/05/2021 14:49 narucim ja sa sportvision.ba patike Nike Air max Sc 140 KM na snizenju i plkatim karticom.
42 je dobar broj svugdje ga ima al.naravno mora se meni uvjek iskoplikovat
Jel znate da u Kini ako narucis online isti ti dan dodje
Kad sam nizak ko Kinez trebo bi se tamo i odselit
-
nlt
#6998 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Sta Pise kad pratis posiljku na stranici? Mozda je poslano vec...
- manuchao91
- manuchao91