https://www.klix.ba/vijesti/bih/nekolik ... /210514106
A kad treba protestirati protiv vlastiti problema u BiH nigdje ih nema.

Uvazena zastupnica Kenela Zuko je iz stare begovske porodice iz okoline Semizovca. Ta porodica je uvijek bila postovana od strane domicilnog stanovnistva. S obzirom da Sahbaz beg nije imao muske djece odlucio je da skoluje Kenelu koja se profilirala u jednu od uvazenijih intelektualki na podrucju KS. A to prizmeno vrijedjanje da je priglupa seljancica je bez uporista jer je uvazena Kenela Zuko spoj sarma i elegancije od pamti vijeka.džakailibu wrote: ↑14/05/2021 20:15 Sa Kenelom Zuko sam isao u srednju skolu. Ona je negdje iz Semizovca ili tako nesto. Moram priznati da je ostavljala dojam jedne priglupe seljancice a mi smo je bas gnjavili. jos kad smo skontali sa joj se stari zove sahbaz a tada nadrealisti bili popularni bas smo joj se krvi napili. I tako, sada se ona nama pije krvi:).
U pravu si, i Evlija Ćelebija je o njenom šarmu pisao.Iker C wrote: ↑14/05/2021 21:40Uvazena zastupnica Kenela Zuko je iz stare begovske porodice iz okoline Semizovca. Ta porodica je uvijek bila postovana od strane domicilnog stanovnistva. S obzirom da Sahbaz beg nije imao muske djece odlucio je da skoluje Kenelu koja se profilirala u jednu od uvazenijih intelektualki na podrucju KS. A to prizmeno vrijedjanje da je priglupa seljancica je bez uporista jer je uvazena Kenela Zuko spoj sarma i elegancije od pamti vijeka.džakailibu wrote: ↑14/05/2021 20:15 Sa Kenelom Zuko sam isao u srednju skolu. Ona je negdje iz Semizovca ili tako nesto. Moram priznati da je ostavljala dojam jedne priglupe seljancice a mi smo je bas gnjavili. jos kad smo skontali sa joj se stari zove sahbaz a tada nadrealisti bili popularni bas smo joj se krvi napili. I tako, sada se ona nama pije krvi:).
Meni liči na Fahretu Brašnjić, bivšu ministricu obrazovanja TK.DebelinJoe wrote: ↑15/05/2021 00:28 Briga me za Kenelu...Ko je ljepota do nje, ova sa vitkim i dugim nogama? Vidi se da drži do sebe i da ide na fitnes, što je za pohvalu?
Zuko nije domicilno prezime, porijeklo im je iz okoline RudogIker C wrote: ↑14/05/2021 21:40Uvazena zastupnica Kenela Zuko je iz stare begovske porodice iz okoline Semizovca. Ta porodica je uvijek bila postovana od strane domicilnog stanovnistva. S obzirom da Sahbaz beg nije imao muske djece odlucio je da skoluje Kenelu koja se profilirala u jednu od uvazenijih intelektualki na podrucju KS. A to prizmeno vrijedjanje da je priglupa seljancica je bez uporista jer je uvazena Kenela Zuko spoj sarma i elegancije od pamti vijeka.džakailibu wrote: ↑14/05/2021 20:15 Sa Kenelom Zuko sam isao u srednju skolu. Ona je negdje iz Semizovca ili tako nesto. Moram priznati da je ostavljala dojam jedne priglupe seljancice a mi smo je bas gnjavili. jos kad smo skontali sa joj se stari zove sahbaz a tada nadrealisti bili popularni bas smo joj se krvi napili. I tako, sada se ona nama pije krvi:).
escobar__ wrote: ↑15/05/2021 07:58Meni liči na Fahretu Brašnjić, bivšu ministricu obrazovanja TK.DebelinJoe wrote: ↑15/05/2021 00:28 Briga me za Kenelu...Ko je ljepota do nje, ova sa vitkim i dugim nogama? Vidi se da drži do sebe i da ide na fitnes, što je za pohvalu?

kako nije seljancica ako je iz okoline semizovca) mislim, i taj semizovac, sta je to?Iker C wrote: ↑14/05/2021 21:40Uvazena zastupnica Kenela Zuko je iz stare begovske porodice iz okoline Semizovca. Ta porodica je uvijek bila postovana od strane domicilnog stanovnistva. S obzirom da Sahbaz beg nije imao muske djece odlucio je da skoluje Kenelu koja se profilirala u jednu od uvazenijih intelektualki na podrucju KS. A to prizmeno vrijedjanje da je priglupa seljancica je bez uporista jer je uvazena Kenela Zuko spoj sarma i elegancije od pamti vijeka.džakailibu wrote: ↑14/05/2021 20:15 Sa Kenelom Zuko sam isao u srednju skolu. Ona je negdje iz Semizovca ili tako nesto. Moram priznati da je ostavljala dojam jedne priglupe seljancice a mi smo je bas gnjavili. jos kad smo skontali sa joj se stari zove sahbaz a tada nadrealisti bili popularni bas smo joj se krvi napili. I tako, sada se ona nama pije krvi:).
Nije valjda da si tek jutros vidio da je ozbiljan