I da, povlacim sve sto sam pisao za Cerica, uprava FKS je daleko najnesposobnija u ligi.
Tamam i da osvojimo ovo prvenstvo, u sta sumnjam. Nadam se, ali daj Boze.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ama ako cemo ozbiljno pricati vezano za Cerica sta je on kriv. Kao prvo nije on kriv sto je Zeljo u finansijskoj dubiozi jer je to nasljedio a kao drugo nema toliko dobrih ljudi na svijetu koji ce reci evo tri miliona da Zeljo vrati dugove. Na stranu sve mozda on pokusava da nadje sponzora ja zaista ne znam ali nije lako teskog bolesnika vratiti na noge. Ona je rekao da ce ne znam do Juna ili Jula rjesiti neke probleme pa cemo da vidimo.Pitar sa Kariba wrote: ↑11/05/2021 20:36 Boga mi vanillo ima ovdje hljeba kod vas. Da vam je 2 igraca naci na pauzi za napada svasta bi mogli ( ako se ne raspete).
I da, povlacim sve sto sam pisao za Cerica, uprava FKS je daleko najnesposobnija u ligi.
Tamam i da osvojimo ovo prvenstvo, u sta sumnjam. Nadam se, ali daj Boze.![]()
Pa Golubovic vjetovatno ide, zato i brani ko macka, hoce momak da se dobro proda, a i zasluzio je. Steta sto dobi zuti, mislim da ga sljedecu nema.Pitar sa Kariba wrote: ↑11/05/2021 20:36 Boga mi vanillo ima ovdje hljeba kod vas. Da vam je 2 igraca naci na pauzi za napada svasta bi mogli ( ako se ne raspete).
Tamam i da osvojimo ovo prvenstvo, u sta sumnjam. Nadam se, ali daj Boze.![]()
Tako je sto se igre tice Borac, Zrinjski i Velez su daleko ispred Sarajeva a Zeljo je ubjedljivo najgori!
Sta znaci igrati borbeno? Koliko smo imali suteva u okvir gola? Koliko smo kornera imali? Koliko prekrsaja?animus wrote: ↑11/05/2021 20:44 Svaka cast Slobodi. Borbeno do kraja kao da im opstanak zavisi od utakmice.
Mi katastrofa. Kako igramo ove godine nismo zasluzili ni Evropu. Najbolje plate i sve uredno u ovolikoj krizi nama igraci i Vinko ovako vrate. Hajde istrpit cemo ih jos ovaj mjesec a onda neka vide hoce li se i dalje baviti fudbalom.
Vinko je pravo sumnjiv, opqsno smrdi na diverziju. Sa dva ili cak i tri defanzivna vezna ici iz utakmicu u utakmicu moze samo neznalica ili neko ko to glumi.
Slobodi kad bude igrala za opstanak isto ovako borbeno vratiti. Nema ljutnje samo fairplay.

Plunkett wrote: ↑11/05/2021 21:07 Volio bih da još koji gol Borac zabije iz ofsajda samo radi onog "nije trenutak sada".
A Borcu treba sportski čestitati na tituli.![]()
Tu papansku politiku kako su sudije nam uzele titulu i slično ne pristaje klubu kao što je Sarajevo. Zna se kome su sudije krive za sve neuspjehe i koji je to profil kluba![]()
Zna se ko je krivac što smo izgubili titulu. Nadam se da i Nam zna.
Bas dobar ugao si izabrao, mozda jos jedino iz pticije perspektive
Da kako si to skontao svaka cast.......