Stani, nemoguće!!!!
Ima u Turskoj, u Erdoanovoj vladavini, nešto šta se tebi ne sviđa!
Gotovo, gasi svjetlo, smak svijeta dolazi...
Brzo, nađi vijest o nekom novom turskom dronu da se oporaviš od šoka.
Ja još ne mogu da vjerujem šta sam pročitao
Stani, nemoguće!!!!
Pa nije kao salik iranopoklonik...
Što se tiče ove pLandemije svi oni pušu u isti rog osim Kima i Lukašenka. Dokle to ide najbolje govori primjer o napadu policije na vjernike u džamiji u Diyarbakiru koji su prekršili zaključavanje. Nije Turska Izrael da se to dozvoli, mogli su sačekati da vjernici izađu iz džamije pa ih uhapsiti i rastjerati, a ne koristiti suzavac u džamiji...

A, gledala se AlJazeera Balkans neki danzlajaBHF wrote: ↑06/05/2021 15:49 Turci su zbog ideologije pravili poteze koji nisu u njihovom interesu, tu mislim prvenstveno na narusene odnose sa Izraelom zbog Gaze i sa Egiptom zbog vojnog udara. Protiv sebe sad imaju osovinu Izrael-Grcka-Egipat-UAE-Saudija-Francuska.
Tesko ce izaci na kraj sa ovim, ako ne budu isli na kompromis sa ideologijom.
Sve drzave koji si naveo, idu za svojim interesima. Arapske zemlje koje si naveo, zele da se odrze na vlasti. Tursku vide kao prijetnju.turgut wrote: ↑06/05/2021 17:19Erdoan uključio ideologiju a ostali eto nisu. Kakvu ideologiju je uključio Izrael, kakvu Egipat, ima li Saudija kakvu ideologiju i ineterese, kakvi su interesi i ideologija koju pokreće Grčku i Francusku?Hakiz wrote: ↑06/05/2021 16:57A, gledala se AlJazeera Balkans neki danzlajaBHF wrote: ↑06/05/2021 15:49 Turci su zbog ideologije pravili poteze koji nisu u njihovom interesu, tu mislim prvenstveno na narusene odnose sa Izraelom zbog Gaze i sa Egiptom zbog vojnog udara. Protiv sebe sad imaju osovinu Izrael-Grcka-Egipat-UAE-Saudija-Francuska.
HarTar, ovo šta zlajaBHF piše je upravo ono šta je bio zaključak u emisiji Granice Istoka kada sam ti predložio da je pogledaš.
Erdoan je uključivanjem ideologije počeo praviti štetu nacionalnim interesima.
@Hakiz Ako ganjaš vlastite interese teško da sa svima možeš biti dobar. Egipat i zalivske arapske monarhije, kao i Grčka su zapadne pudlice ucjenjene što kreditima, šzo bazama na vlastitim teritorijama.Hakiz wrote: ↑06/05/2021 16:57A, gledala se AlJazeera Balkans neki danzlajaBHF wrote: ↑06/05/2021 15:49 Turci su zbog ideologije pravili poteze koji nisu u njihovom interesu, tu mislim prvenstveno na narusene odnose sa Izraelom zbog Gaze i sa Egiptom zbog vojnog udara. Protiv sebe sad imaju osovinu Izrael-Grcka-Egipat-UAE-Saudija-Francuska.
HarTar, ovo šta zlajaBHF piše je upravo ono šta je bio zaključak u emisiji Granice Istoka kada sam ti predložio da je pogledaš.
Erdoan je uključivanjem ideologije počeo praviti štetu nacionalnim interesima.
Do 18. maja to ce bit dobro. Za 12 dana su više nego prepolovili i dnevni broj zaraženih, a i ukupni broj aktivnih slucajeva.

Znači, Erdoanov bijes sa govornica je šuplja?
Prestigla Izrael? Ne lupaj gluposti brate.
Ti si napisao "Izraelski dronovi"HarTar wrote: ↑10/05/2021 21:49 Sve izraelsko je u stvari zapadnog porijekla, samo sklopljeno u Izraelu, čak i Merkava tenk je uglavnom sastavljen od zapadnih dijelova, ali to niko ne govori da bi se održala mit o "božijem" narodu, misli šta hoćeš, ali vrijeme pred nama će sve pokazati, samo Bože zdravlja...