4 tocka i motor, od a do b bez problema
stotine hiljada ljudi se vozale i bilo sretne sto imaju auto.
sta li je on vozao kad smo mi vozali nove yuge i stojadine? bicikl?
pokondirene tikve
Ljudima dosadilo da neki podnesu teret borbe a da svi uživaju u njenim rezultatima.oruzana_pobuna wrote: ↑08/05/2021 21:23 jebo mater ako BIH bude vise drzava do 2030e....
nama treba jos gore bit kad toliki ljudi sute i trpe..... ovo je da jebes majku i dijete nerodjeno sto ljudi sute i trpe
pa mi onda nista manje od ausvica nismo zasluzili......
jasno je to.... al sta kad u toj tvojoj jednacini neko izbaci majku brata sestru.... hoces i dalje guzit neokapitalistcku pricu ili ces pobudalit pa nabavit automatHakiz wrote: ↑08/05/2021 23:38Ljudima dosadilo da neki podnesu teret borbe a da svi uživaju u njenim rezultatima.oruzana_pobuna wrote: ↑08/05/2021 21:23 jebo mater ako BIH bude vise drzava do 2030e....
nama treba jos gore bit kad toliki ljudi sute i trpe..... ovo je da jebes majku i dijete nerodjeno sto ljudi sute i trpe
Nije više komunizam, došla tržišna ekonomija, koliko platiš toliko dobiješ. Dakle, ako ću se boriti, koliko će mi za to biti plaćeno?
25 godina nas prave budalama, u posljednjih nekoliko i bukvalno ubijaju uništavanjem zdravstvenog sistema i čuješ li automate? Ja ne čujem.systemrebel wrote: ↑08/05/2021 23:44jasno je to meni.... al sta kad u toj tvojoj jednacini neko izbaci majku brata sestru.... hoces i dalje guzit neokapitalistcku pricu ili ces pobudalit pa nabavit automatHakiz wrote: ↑08/05/2021 23:38Ljudima dosadilo da neki podnesu teret borbe a da svi uživaju u njenim rezultatima.oruzana_pobuna wrote: ↑08/05/2021 21:23 jebo mater ako BIH bude vise drzava do 2030e....
Nije više komunizam, došla tržišna ekonomija, koliko platiš toliko dobiješ. Dakle, ako ću se boriti, koliko će mi za to biti plaćeno?
Al je uredu da parkira tako da ne moze proci neka trudnica stariji covjek i sl?Point. wrote: ↑08/05/2021 20:08Nije ubila nikoga jebote. Kad si takav prema rođenoj materi, mogu misliti kakav si prema komšijama. Prije da te drot trebao išamarati zbog bezobrazluka prema najbližnjima.
Cinkati mater zbog madafaka parkinga.![]()
Halali...
Jarane,foxlife wrote: ↑09/05/2021 07:58Al je uredu da parkira tako da ne moze proci neka trudnica stariji covjek i sl?
Cuj bezobrazluk
Jbt nije ni cudo sto smo u kurcu
I jos kao pljujemo sda i sve njihove glasace kad se drze zajedno
Pljujemo sto zaposle pola familije a kad to isto uradis onda je uredu
Pljujemo kad neko zagradi prolaz al kad to uradi tvoj bliznji je ok?
Daj nemojte biti licemjeri
pa to je upravo to cime se hvalimCapljina74 wrote: ↑09/05/2021 08:54Halali...
Beze ti priča bila da si otkucao Staru. Ako i jesi, nije baš da se trebaš hvaliti time.
Jebaji ga, moje mišljenje.
Mojne se ljutiti za ono gori.
poenta je da ce sutra opet ostaviti tako jer cu ja opet preparkirati i sl a dok ja dodjem da preparkiram 10 ljudi ne moze prociCapljina74 wrote: ↑09/05/2021 08:56Jarane,foxlife wrote: ↑09/05/2021 07:58Al je uredu da parkira tako da ne moze proci neka trudnica stariji covjek i sl?
Cuj bezobrazluk
uzmeš ključeve i preparkiraš.
oni koji su ok nemaju problem sa mnom jer se i oni drze zakona i ne krse ga namjerno
Nije loš parking razlog da zoveš materi muriju. Kažeš joj fino da preparkira, svaka razumna osoba će to i uraditi.foxlife wrote: ↑09/05/2021 07:58Al je uredu da parkira tako da ne moze proci neka trudnica stariji covjek i sl?
Cuj bezobrazluk
Jaro probavas nesto normalno objasniti narodu koji je zaostao 200 godina za normalnim svijetom.foxlife wrote: ↑09/05/2021 08:59poenta je da ce sutra opet ostaviti tako jer cu ja opet preparkirati i sl a dok ja dodjem da preparkiram 10 ljudi ne moze prociCapljina74 wrote: ↑09/05/2021 08:56Jarane,foxlife wrote: ↑09/05/2021 07:58
Al je uredu da parkira tako da ne moze proci neka trudnica stariji covjek i sl?
Cuj bezobrazluk
uzmeš ključeve i preparkiraš.
sad parkira na parking ispravno sto znaci da je kazna bila efikasna
naravno da cu zvati jer da je nekome stalo do drugih ni na prvu ne bi tako parkiraoPoint. wrote: ↑09/05/2021 11:53Nije loš parking razlog da zoveš materi muriju. Kažeš joj fino da preparkira, svaka razumna osoba će to i uraditi.foxlife wrote: ↑09/05/2021 07:58Al je uredu da parkira tako da ne moze proci neka trudnica stariji covjek i sl?
Cuj bezobrazluk
Ili ga sam preparkiraš ako ti toliko smeta. Mislim imaš milion drugih načina nego da zajebavaš i sebe i mater i muriju koja sigurno ima prečeg posla nego da izlazi na teren zbog pogrešno parkiranog auta.
ma pustiSigma90 wrote: ↑09/05/2021 12:15Jaro probavas nesto normalno objasniti narodu koji je zaostao 200 godina za normalnim svijetom.![]()
Bosna i Hercegovina treća je u svijetu po broju umrlih od posljedica koronavirusa, pokazuju najnoviji podaci američkog Univerziteta „Johns Hopkins“.
Naime, naša država ima 266,28 preminulih osoba na 100.000 stanovnika, a veću incidencu imaju Češka i Mađarska, koje se nalaze na drugom, odnosno prvom mjestu u ovom parametru.
Prema podacima ovog Univerziteta BiH ima 200.693 potvrđena slučaja od početka pandemije, a umrlo je 8.790 ljudi što je 4,4 posto.
Veći postotak umrlih osoba nema niti jedna zemlja u Evropi, pa čak ni Češka ni Mađarska.
Veći postotak umrlih, ali manju incidencu ima i Ekvador, u ovoj zemlji je zabilježeno 400.296 slučajeva zaraze koronavirusom, 19.222 je umrlo što je 4,8 posto. Incidenca iznosi 110.64 na 100.000 stanovnika.
Ako bismo izdvojili regiju zapadnog Balkana – nije teško zaključiti da je BiH daleko najgora zemlja po svim statističkim parametrima.
Prema podacima Univerziteta „Johns Hopkins“ BiH ima smrtnost 4,4 posto od ukupnog broja oboljelih.
Najbolji rezultat u regionu ima Srbija – 0,94 posto, zatim slijedi Crna Gora sa 1,57 posto, Slovenija (1,74), Albanija (1,83), Kosovo (2,09), Hrvatska (2,18) i Sjeverna Makedonija (3,32).
U drugim zemljama teske bolesnike ne kace na usisivac marke "trutese ratese".pici wrote: ↑12/05/2021 12:28
Prema podacima Univerziteta „Johns Hopkins“ BiH ima smrtnost 4,4 posto od ukupnog broja oboljelih.
Najbolji rezultat u regionu ima Srbija – 0,94 posto, zatim slijedi Crna Gora sa 1,57 posto, Slovenija (1,74), Albanija (1,83), Kosovo (2,09), Hrvatska (2,18) i Sjeverna Makedonija (3,32).
Nije. Samo je sistemataki zaglupljen. Sto je na kraju isto.