prije sam mislila da je ovo neka greska (kad sam vidjela nekad ranije u novinama), ali posto se ista stvar ponavlja i u novinama i na netu, vidim da nije greska nego neki fazon??
Moderator: anex

Ja, i?!problemnatravunu wrote: ↑08/05/2021 07:26 Moram da napisem o licemjerstvu Binga i njihovih akcijskih kataloga u vrijeme Ramazana![]()
Katalog za Sarajevo, niđe alkohola u ponudi,
kao da je cijelo Sarajevo muslimansko , i uz to sve pravi istinski islamski vjernik do vjernika obitava u Sarajevu![]()
A otvoriš katalog za npr. Istočno Sarajevo, sve Ok , a ima i klempetine![]()
Po meni, licemjerstvo , i jedenjegovana par ekselans![]()
Jesi ikad cuo za targetiranje, ili ti ga ciljane kampanje?problemnatravunu wrote: ↑08/05/2021 07:26 Moram da napisem o licemjerstvu Binga i njihovih akcijskih kataloga u vrijeme Ramazana![]()
kao da je cijelo Sarajevo muslimansko , i uz to sve pravi istinski islamski vjernik do vjernika obitava u Sarajevu![]()
Jest, jestproblemnatravunu wrote: ↑08/05/2021 07:26 Moram da napisem o licemjerstvu Binga i njihovih akcijskih kataloga u vrijeme Ramazana![]()