Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shiljak wrote: ↑03/05/2021 00:03
Predviđam postepen rast Dogecoina narednih dana do 9./10. Maja. Musk u emisiji SNL u nedjelju po našem vremenu
Zeza se na twitteru u vezi SNL i spomene nekad i dogecoin a takvi su i komentari. Isto tako možda već sutra dogecoin dostiže novi maksimum, a to znači da će onda ubrzo i još veći rast. Naravno računajte i na to da će do emisije SNL da raste, zbog tehničke analize a i zbog Muska, a pogotovo u nedjelju kada bude u emisiji. Interesantno je i da se dogecoin dobro drži i kad su padovi bitcoina. Jedini je problem što je dogecoin već u top altcoinima po market capu, pa je moguće da će neke manje valute još više da rastu.
Na šestoj je poziciji na coinmarketcap, ako se udupla prelazi USDT i XRP i dolazi na 4. poziciju.
Trenutno se vraća na 0.4$, pa pratite ovih dana šta će se dešavati P.S. nisam stručnjak, ne kupujte zbog mene
Prešao USDT, idemo dalje Ako do sedmog pređe xrp, prelazi i Binance napuhani Onda ostaje samo Eth, treba jedno 3x da skoči, možda sad, možda nekad do kraja godine ako sve ne popada i Dogecoin će biti odma ispod Bitcoina
Bacite pogled na Travala.com, raja su pravo zadovoljna uslugom, možete platiti smještaj u bilo kojem coinu, a imaju i svoj coin AVA. Hvale se da su 30% jeftiniji od konkurencije. Uzeo sam nešto sitno AVE, računam da bi mogla ići gore pred ljetnu sezonu, pogotovo ako korona popusti.
Nešto kontam, do subote je još dugo da li će ići preko 1 euro čista špekulacija, ALU ako ode prodajem samo nisam siguran koliko 1/3 ili 2/3 šta imam ili mijenjam u etherum