Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam Cromu prvi put vidio u septembru 1986. godine kod komšije talijana, teško da sam tad mogao zamisliti auto koji bolje izgleda, a konkurencija na parkingu je bla jaka, 3-4 Volva 244, 1-2 Volva 245, Nissan Cedric, 2 x W126, P-505 itd...
B6Redhell wrote: ↑01/05/2021 18:19
Doveze nissan “pre-produkšin” Fairlady Z na lokalni cars and Coffee šou..
Onako nije loš. Samo Nekako siromašan sprijeda..
Meni je perfektan, osim dizajna prednjeg branika i svjetala. Prejednostavno i preblago.
B6Redhell wrote: ↑01/05/2021 18:19
Doveze nissan “pre-produkšin” Fairlady Z na lokalni cars and Coffee šou..
Onako nije loš. Samo Nekako siromašan sprijeda..
Meni je perfektan, osim dizajna prednjeg branika i svjetala. Prejednostavno i preblago.
Izgleda dobro. Nije lose. Prodaja valjda krece nekad krajem ove godine.
A nisanova centralna uprava blizu gdje zivim. Pa često sretnem kamuflirana prototype auta . Testiraju ih po cestama.
Neka zajebana famelija. Ja konto arapi. Kasnije saznam Armenci. Kim kardašijan stajl.
Stari voza starog GT40. Žena novog. A kcerka 18 god. gt3 rs.
Do skora nisam znao da bih mogao biti na listi da kupiš ovog novog GT40 moras biti fordov ambasador. Kako se to postize ne znam.
Ali znam i kad ga kupis. Nema preprodaje. Ford te zakonski goni. Sudovi itd.
Interesantno.
To sa J. Cenom je bilo prosle godine. Vidio sam neke naslove ali nisam obracao paznju. Znaci cena ga se odmah riješio. Jer je ogroman za to auto.
On je preveliki i za hammera H1.
Do skora nisam znao da bih mogao biti na listi da kupiš ovog novog GT40 moras biti fordov ambasador. Kako se to postize ne znam.
Pa ne kupuješ podatke za svemirski i nuklearni program USA, već jedan malo bolji Ford.
Inače, meni pola auta na ovoj stranici bolje izgleda od onoga Nisana Z.
Pa ne kupuješ podatke za svemirski i nuklearni program USA, već jedan malo bolji Ford.
Inače, meni pola auta na ovoj stranici bolje izgleda od onoga Nisana Z.
Ma svaki veci proizvodjac auta ima ono svoje “flagship” auto. Koje mu je kao neki nosač i uzor za ostale. Npr. Audi r8, porše sa nekim specijalnim 911. Ili toyota sto je sa LFA pokusala (propalitet ispo)
Tako i ford sa ovim GT40. I time sto pokusavaju da se vlasnici ne mjenjaju cesto. da bi drzalo na cijeni i popularnosti.. mada i bez toga cijena mu je u porastu non stop.
I Porsche je poceo "ganjati" kupce svojih limitiranih serija. Kupe, preprodaju i zarade par desetina ili stotina hiljada. Onda te fino obilježe i vise ne mozes kupiti limitirani model od Porschea. Oni su stavili neki period od 2 godine kao razuman za dalju prodaju.
B6Redhell wrote: ↑03/05/2021 02:17
Kod porša je ja mislim ovaj novi GT2 RS u toj igri, moras imati kolekciju poršea , i na listu, i ako se smiluju mozda ga dobijes....
Nope, dustpan je svakome ko ima xxnx eura da plati. Problem je sto mnogi uplate godinu dvije prije novac Porscheu pa cekaju. Zbog toga ih je tesko kupit direktno iz fabrike. Preprodavaci ubise €€€€
tu politiku da mozes kupiti neko auto a da moras imati jos auta tog proizvodjaca koliko ja znam ima samo ferari
vec te liste gdje moras biti ambasador da ne smijes prodati i sl ima vec vise njih kao npr koniseg pagani i sl
recimo do tih super proizvodjaca mislim da je najliberalniji lambo i oni dosputaju prodaju bilo kome ko donese pare
a ne mogu se sjetiti koji proizvodjac ima polisu da ako kupujes recimo bugati ne smijes imati ferari kupljen u zadnjih x godina od proizvodjaca ili tako nesto slicno
corolla02 wrote: ↑03/05/2021 03:16
*proplalitet, heh, sta sve covjek nece procitati na ovom forumu
Propalitet na kvadrat. Prestanes ga praviti. I imas ga u zalihi 4-5 godina niko ne kupuje. I na kraju ih rasklopis u dijelove. Nego sta je nego propalitet. Eto ti tvojih azijskih nakaza..
nece niko kosilice..
Propalitet na kvadrat. Prestanes ga praviti. I imas ga u zalihi 4-5 godina niko ne kupuje. I na kraju ih rasklopis u dijelove. Nego sta je nego propalitet. Eto ti tvojih azijskih nakaza..
nece niko kosilice..
auto napravljen da pokazu sta mogu tj. odrijesene ruke inzinjerima,gubili su pare na svakom tom autu(citaj remek djelu) isto kao sto je VW pokazao sa Veyronom kad su gubili pare...
nece niko kosilice..
auto napravljen da pokazu sta mogu tj. odrijesene ruke inzinjerima,gubili su pare na svakom tom autu(citaj remek djelu) isto kao sto je VW pokazao sa Veyronom kad su gubili pare...
Samo onaj stravicni usisni vrisak V10-ke vrijedi pola njegove cijene