12wer wrote:strauss77 wrote:12wer wrote:Mnogo si zatucan.Ti si otisao u srednji vek alo bre
Ne moras biti Srbin da bi dobio srpsko drzavljanstvo,shvatas ti to

Nemoj bolan, iskrivices tu "tahtu" lupajuci ! Postedi se malo !
Pa hajde, ako sam ja zatucan, ti me "prosvetli",
daj mi objasni ovaj prvi stav iz ustava te "demokratske drzave" ! Objasni mi ovo , molim te , sta znaci
b) dokaz o pripadnosti srpskom narodu (uverenje o državljanstvu roditelja ili pretka, odnosno javna isprava gde je evidentirana činjenica državljanstva Republike Srbije ukoliko su pripadnici srpskog naroda ili neki od dokumenata u kojima se to lice ili njegov predak izjasnio kao pripadnik srpskog naroda
Decko to ne postoji u ustavu Srbije

Izvini ali slab sam sa crtanjem
Kakav jeftin trik u pokusaju zaobilaska istine! Doduse, kad moze "dezmekasti" premijer uz smjesak na najvisem nivou, Fileu provlaciti fashizam kao instituciju, sto ne bi mog'o ti ovdje kao forumas! Jedino ti ne bih oprostio ako si ti onaj "novinar" dopisnik , Kozul, sa FTVa , koji tako fino prica o "srpskim" institucijama koje su spremne za EU ! Ali ipak, hajde da se prilagodim tvom nacinu razmisljanja - "nije guzica nego prkno" - pa posto nije u ustavu fashistickog "istoka", vec u zakonu o drzavljanstvu, ipak bih te zamolio da me edukujes I objasnis mi onaj gornji citat , hocu reci clan zakona o drzavljanstvu ! Sto ce reci, pitam te, sta je "srpski" narod, I sta su odlike pripadnosti istom, a sve da bi se zadovoljili uslovi iz zakona o drzavlanstvu! Eto, unaprijed zahvalan !